Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 25, 18:20)
oho kokie dideli blink.gif mano tai zemi, visai nedideli ax.gif gal anksti sejot?

va turiu savo setas 7 veisles ir dar pora gavau nuo kumos tad dabar galvoju kaip juos pasizymeti kai jau susodinsiu i pastovia vieta ,kad zinociau kur kokia rusis blush2.gif kaip kas darot....patarkit...masciau daryt ziedus ant kiekvieno pomidoro su pavadinimu tai neismastau iki galo kaip uzrasyt kad nuo saules neisbluktu...lauksiu pasiulymu kas kaip darot 4u.gif

Sitie seti kovo pabaigoje ,yra dar ir mazesniu,o kaip i inda pasodinu su juodu markeriu ant indo uzrasau pavadinima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 25, 19:22)
Sitie seti kovo pabaigoje ,yra dar ir mazesniu,o kaip i inda pasodinu su juodu markeriu ant indo uzrasau pavadinima bigsmile.gif

o i pastovia vieta kai issodinat kaip pasizymit?
Atsakyti
Reikia žymėt ne vietą, bet pomidorus..Aš žymiu taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 25, 21:06)
user posted image

Regila o kaip tu renki sėklas.Juk jie apsidulkina vienas kitą.Ir radau parašyta,kai sėklai augina,tai jie tik tos pačios rūšies augina,nes kitaip atseit išsigimsta .Galvoju kaip atskirti reiks savuosius,kad nesusikryžmintų.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 25, 21:06)
user posted image

ta juostele popierine ar plasmasine?o uzrasas nenublunka nuo saules?
Atsakyti
As tai sodinu nedaug rusiu,tai jie ir spalva skiriasi ir lapais,tai man nereikia ir rasineti zinau ir taip.Na del apsigimimo,tai nezinau visko gali buti.Pav.kai tulpes jei geltonu darzelyje neisskini kitais metais buna jau beveik visos geltonos.
Atsakyti
as anksciau ir nesizymedavau, turedavau 3 ar 5 rusis ir viena siltnami, sodindavau taip kad zinociau kur kokia veisle ir mazdaug savo galvoj atsizymedavau iki kur kokia veisle, bet kai 9 ir du siltnamiai tai manau jau bus problematiska lotuliukas.gif biski skleroznike esu blush2.gif
Atsakyti
Taip jau kai daug rusiu yra sunkiau atsiminti.Na pas mane mazas siltnamis,tai nedaug ir rusiu.sodinu tik tas,kurios man patinka.Kai gyvenau su tevais,tevuko buvo padaryti du didziuliai siltnamiai,tai tevukas man sukaldavo ant lazdeles lentute ir ten rasydavau pomidoro rusi. biggrin.gif Dabar jau tevuko neturiu verysad.gif todel manimi ir darzovemis niekas nepasirupina.
Atsakyti
Laba diena mergaites. Siemet niekaip negaliu atsistebet pomidorais. Jie pas mane isprotejo. Sodinau kovo viduryje kaip kiekvienais metais. Budavo, kad i siltnami jau su pomidoriukais nesdavau na, bet tokio dudzio balandzio pabaigoj dar nebuvo.
user posted image
Atsakyti
Na tikrai dideli.Bet siemet tikrai graziai daigai auga.Maniskiai irgi stiprus ir dideli,todel pergyvenu,kad peraugs kol nesiu i vieta sodinti.Pas mus tokios oro salygos,kad anksciau geguzes 10d tikrai neapsimoka nesti i siltnami,nes buna per sodu zydejima didziules salnos.Dar nebuvo tokiu metu,kad nebutu musu krastuose geguziniu salnu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 26, 10:31)
Taip jau kai daug rusiu yra sunkiau atsiminti.Na pas mane mazas siltnamis,tai nedaug ir rusiu.sodinu tik tas,kurios man patinka.Kai gyvenau su tevais,tevuko buvo padaryti du didziuliai siltnamiai,tai tevukas man sukaldavo ant lazdeles lentute ir ten rasydavau pomidoro rusi. biggrin.gif Dabar jau tevuko neturiu verysad.gif todel manimi ir darzovemis niekas nepasirupina.

as teti turiu, bet jis apie pomidoru zymejima nesidomi, jam neaktualu, tik vasara kartais mane pavaduoja su laistymu, vis kazkokia pagalba ax.gif o siaip esu gan bjauraus harakterio, blush2.gif geriau pati einu ir pasidarau ka moku, sugebu,kitais nelabai pasitikiu, man vis atrodo kad kanors netaip padarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 26, 10:39)
Na tikrai dideli.Bet siemet tikrai graziai daigai auga.Maniskiai irgi stiprus ir dideli,todel pergyvenu,kad peraugs kol nesiu i vieta sodinti.Pas mus tokios oro salygos,kad anksciau geguzes 10d tikrai neapsimoka nesti i siltnami,nes buna per sodu zydejima didziules salnos.Dar nebuvo tokiu metu,kad nebutu musu krastuose geguziniu salnu.

Tas tikrai . Viskas siemet labai graziai auga . Pernai suvargau su pomidorais ir paprikom . Neaugo ir derlius labai mazas buvo. Baklazanai is vis kazkokie nevalgomi doh.gif Galvojau gal jau siltnamio zeme reikia keisti, bet is rudens pasodinau garstyciu sako, kad labai gerai atnaujina zeme. Tai siemet bus matyt ar padejo.
Atsakyti