Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(Opusas @ 2009 04 23, 14:09)
as tai daug prilieju vandens, kad zeme kiaurai permirktu, tada zemes nenubyra nuo saknu ir netaip issidrasko saknytes, o kad jos padidetu tai  g.gif

Nu manau dėl persodinimo nesukit sau galvos,maniškis kėkvienas turi savo erdvę,o vat mano uošvienė visus augina bendram lovelį ir paskui ,tik sodindama atskiria ir niekada nebuvo,kad pomidorų būtų mažai.Visada labai labai daug.
Dabar įkeliu dalį saviškių,nes bendrai jų turiu kokį 110 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 23 balandžio 2009 - 18:32
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 23, 19:28)
Dabar įkeliu dalį saviškių

OHO, kada tu tuos pirmuosius pasėjai? Pernai biggrin.gif ? Suorganizuoti, sunumeruoti, surašyti - puikus darbelis 4u.gif O registracijos knygą irgi užvedei?

Dėl pamerkimo į vandenį galiu asmeniškai paliudyti. Išroviau, pamerkiau ,,flenciukus", bet įprastą darbo dieną niekaip neradau laiko persodinti. Tai vandeny prabuvo apie penkias dienas. Šaknys ne kiek pailgėjo, kiek atsirado naujų šonuose. Ištraukus iš vandens vos atmazgiau...
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2009 04 23, 19:42)
OHO, kada tu tuos pirmuosius pasėjai? Pernai biggrin.gif ? Suorganizuoti, sunumeruoti, surašyti - puikus darbelis 4u.gif O registracijos knygą irgi užvedei?

Dėl pamerkimo į vandenį galiu asmeniškai paliudyti. Išroviau, pamerkiau ,,flenciukus", bet įprastą darbo dieną niekaip neradau laiko persodinti. Tai vandeny prabuvo apie penkias dienas. Šaknys ne kiek pailgėjo, kiek atsirado naujų šonuose. Ištraukus iš vandens vos atmazgiau...

registracijos knygą vedu,nes pirmą kart tiek veislių auginsiu.Prisisakiau sėklų,gan brangiai kainavo,tai bandysiu pati kitiems metams prisirinkti.O pirmuosius pasėjau
kovo 5.O paskui kitus likusius iš kelių kartų.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 23, 18:57)
registracijos knygą vedu,nes pirmą kart tiek veislių auginsiu.Prisisakiau sėklų,gan brangiai kainavo,tai bandysiu pati kitiems metams prisirinkti.O pirmuosius pasėjau
kovo 5.O paskui kitus likusius iš kelių kartų.

šaunuolė tu thumbup.gif Aš tai taip ir neužsirašiau nieko.. mano hibridiniai irgi panašaus dyždio - aukštesni už plaštaką, kai kurie jau 10-ą lapelį augina. Ar nepradės ant palangės megzt, jei tokiais tempais augs blink.gif Tiesa, aš visus pasėjau kovo 28-29, šitą prisimenu biggrin.gif O veisles ant indelių markeriu susirašiau, kad atsirinkčiau, kur kokie.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 04 22, 20:07)
na o as su muselem kariauju nurenku tai jos vel sedi tokios mazutes, permatomais plonais sparneliais bet eina iziuret kas purksti negaliu nes planuoju ryt pikiuiuot, nepadeda nei cesnakinis tirpalas nei kalio permanganato skiedinys; kazin kaip ryt diena gera bus pikiavimams ax.gif zemiu dasipirkau nes pas mane is darzo sunkoka tokia, tai va lauksiu Juus nuomoniu ka daryt del musikiu ir del persodinimo datos g.gif

Sveikos,
as ko gero nupurksciau su Deciu blush2.gif
mano pomidorai buvo sodinti kovo pradzioj ir paaugo vos kokius 5 cm, o kiti sodinti kovo gale kokius keturis sykius didesni - taip ir likau nesupratus blink.gif g.gif

Noriu ir as saviskius parodyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 04 23, 21:04)
Sveikos,
as ko gero nupurksciau su Deciu  blush2.gif 
mano pomidorai buvo sodinti kovo pradzioj ir paaugo vos kokius 5 cm, o kiti sodinti kovo gale kokius keturis sykius didesni - taip ir likau nesupratus  blink.gif  g.gif

o paprikas kada sėjai? Maniškės panašiai atrodo, bet aš jas eksperimentui pasėjau, nes labai susivėlinau - nelabai tikiu, kad spėsiu sulaukt derliaus.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 23, 22:10)
o paprikas kada sėjai? Maniškės panašiai atrodo, bet aš jas eksperimentui pasėjau, nes labai susivėlinau - nelabai tikiu, kad spėsiu sulaukt derliaus.

kartu su pomidorais ax.gif bet matyt irgi "menulio nepagavau", nes tos kur visai susnos tai setos kovo pradzioj, o didesniosios tai kovo gale doh.gif lotuliukas.gif
manau sociai dar to laiko g.gif
As viska issodinau i atskirus indukus tik vakar tai tikiuosi kad gal ugtels dabar sparciau ( tiesa sakant, dar keletas rusiu pomidoru ir papriku galus atidavineje sugrusti po 5-8 i mazus indukus doh.gif na , bet gal ryt eisiu jau gelbeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 04 23, 21:14)
kartu su pomidorais ax.gif  bet matyt irgi "menulio nepagavau", nes tos kur visai susnos tai setos kovo pradzioj, o didesniosios tai kovo gale  doh.gif  lotuliukas.gif
manau sociai dar to laiko  g.gif

kaži, ar čia nuo mėnulio g.gif Matyt, kovo pradžioj buvo mažiau šilumos ir šviesos, užtat ir stagnavo augaliukai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 23, 22:21)
kaži, ar čia nuo mėnulio  g.gif  Matyt, kovo pradžioj buvo mažiau šilumos ir šviesos, užtat ir stagnavo augaliukai.

nesuprasti tu pomidoru doh.gif tik va galvoju ka su tais neuzaugom daryti g.gif prades jjie augti ar neprades? g.gif

Pradzioj buvau visus pomidorus irgi apsirashius veisles ant tokiu lipuku - o mazasis prasiejo ir nurinko- nebezinau net puses tu kuriuos auginu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pomidorčikai su keturiais, kai kurie su šešiais tikrais lapais. Bet tų lapų apatinė dalis visų labai violetinė. Ar čia nuo rūšies priklauso, ar aš juos gal šalčiu marinu g.gif ? Laikau aš juos balkone (įstiklintam), nes pas mus pajūry žinot kokie tie šalčiai. Apmaudžiausia, kad didžiausi pomidorai tie, kurių nespėjau išpikiuot ir liko dėžutėje, tai kad užbujojo. Tai turbūt tuos ir reiks į šiltnamį sodint. O tie persodinti po vieną - tai tokie egoistai lepūnėliai - vos vos kruta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 04 23, 21:37)
nesuprasti  tu pomidoru doh.gif  tik va galvoju ka su tais neuzaugom daryti g.gif  prades jjie augti ar neprades?  g.gif

Pradzioj buvau visus pomidorus irgi apsirashius veisles ant tokiu lipuku - o mazasis prasiejo ir nurinko- nebezinau net puses tu kuriuos auginu  doh.gif  lotuliukas.gif

užaugs visi, neimk į galvą. Laiko dar yra.
O lipdukus manasis irgi būtų iki vieno nurinkęs, jei būčiau klijavus biggrin.gif Kitais metais rašyk markeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks doovile uz deci mirksiukas.gif dabar turiu juos ispikiuoti o po to jau prigijus saknelems ziuresiu kas bus dabar pagal Regilos patarimus vis nupurskiu tirpalu su cesnakais ir kalio permanganato skiedinuku, vakar isispikiavau ziuresiu kaip bus nes siandien negalima persodinti tik raveti blush2.gif
Atsakyti