Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 21, 21:33)
mano pomidorai siltnamyje grazesni nei antram aukste g.gif ir veliau daug persodinti, o stiebias graziai...uzjauciu tas kurioms nusalo, gaila juk ideto darbo 4u.gif manieji stikliniame po dviem agro sluoksniais puikiai atlaike salcius tad tikiuos atlaikys ir dar busimus blush2.gif

atlaikys pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Zapadlistai pomidorai. Juodai neturiu laiko, o tie nuo ryto kasdien rėkia "piiiiiikiuuuuooooook, bjaurybe, piiiiiikiiuuuuuuooook" blink.gif Bet tai tuo pačiu metu sėti vieni jau nebetelpa niekur, kiti dar tikrų lapų neturi blink.gif
Atsakyti
Maniskiai zino,jog as neturiu laiko tai tyliai ramiai auga.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 22, 11:42)
Maniskiai zino,jog as neturiu laiko tai tyliai ramiai auga.

Reikėjo aiškiai nuo mažens auklėt verysad.gif Vėlai išpikiavus blogiausia kas gali nutikti yra kas? unsure.gif Kad išgeibs pusė? Augs lėčiau?
Atsakyti
siandien nuejau i siltnami silta gera,atrodo susodintum augalus i vieta ir lai auga,bet ne vis ta gamta neduoda ramybes su savo salnomis.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 21, 12:01)
O dar pernykščiame Sodo darbų kalendoriuje buvo toks patarimas – pomidoro stiebas susmaigstomas keliose vietose varine viela, tada jie neserga (būtų logiška – gauna vario). Tik pati nebandžiau – labai gaila buvo badyti. Gal kas bandėte?

Tik viela turi būti varinė visa,o ne padengta variu.Kaip mandriai aiškinama kad pomidoras iš žemės gaudamas vandenį,kartu pasiima ir vario daleles.Be to reikia periodiškai purkšti išrūgom.O varis ir išrūgos tai beveik kaip ir Bordo skystis,nes tas irgi susideda iš vario ir kalkių.
Atsakyti
Labai atsiprašau gal ne taip supratot pienu pomidorus purškiu.
Atsakyti
na o as su muselem kariauju nurenku tai jos vel sedi tokios mazutes, permatomais plonais sparneliais bet eina iziuret kas purksti negaliu nes planuoju ryt pikiuiuot, nepadeda nei cesnakinis tirpalas nei kalio permanganato skiedinys; kazin kaip ryt diena gera bus pikiavimams ax.gif zemiu dasipirkau nes pas mane is darzo sunkoka tokia, tai va lauksiu Juus nuomoniu ka daryt del musikiu ir del persodinimo datos g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 21, 22:20)
Zapadlistai pomidorai. Juodai neturiu laiko, o tie nuo ryto kasdien rėkia "piiiiiikiuuuuooooook, bjaurybe, piiiiiikiiuuuuuuooook"  blink.gif  Bet tai tuo pačiu metu sėti vieni jau nebetelpa niekur, kiti dar tikrų lapų neturi  blink.gif

Šiaip noriu parašyti šiokią tokią informaciją apie pikiavimą, paskaičiau ,,Rasų'' žurnale , kad prieš pikiuojant pomidorų daigus, porai dienų juos reikia pamerkti į vandenį, taip paauga ir sustiprėja jų šaknelės, geriau atsigauna daigeliai,
Aš pabandžiau, vienus išpikiavau, kitus porai dienų pamerkaiu vandenin, tai galiu pasakyti, kad tos šaknelės truputį didesnės atrodė rolleyes.gif
Jei kam įdomu galiu atšviesti ir įkelti tą straipsnį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 04 22, 22:57)
Šiaip noriu parašyti šiokią tokią informaciją apie pikiavimą, paskaičiau ,,Rasų'' žurnale , kad prieš pikiuojant pomidorų daigus, porai dienų juos reikia pamerkti į vandenį, taip paauga ir sustiprėja jų šaknelės, geriau atsigauna daigeliai,
Aš pabandžiau, vienus išpikiavau, kitus porai dienų pamerkaiu vandenin, tai galiu pasakyti, kad tos šaknelės truputį didesnės atrodė rolleyes.gif
Jei kam įdomu galiu atšviesti ir įkelti tą straipsnį  mirksiukas.gif

O merkti su visu indu su žemėmis? Teisingai supratau?
Atsakyti
Nezinau,man tai kazkaip keista augalus merkti i vandeni pries sodinima,gal kelis reikes pameginti.
Atsakyti
as tai daug prilieju vandens, kad zeme kiaurai permirktu, tada zemes nenubyra nuo saknu ir netaip issidrasko saknytes, o kad jos padidetu tai g.gif
Atsakyti