Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

oi mergaites vakar zvengiau lotuliukas.gif juk mano uosve blogajai marciai kepe pyraga ir idave parvest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nzn kas nutiko, bet turbut saule teket prades is vakaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kas liecia pomidorus, tai salta labai buvo praeita nakti, bet manieji puikiai isgyveno tik pamirsau paziuret ar ant vandens siltnamyje buvo ledukas ar ne g.gif ryt leksiu ziuret. Antram aukste mano Betalux irgi ziuriu augina jau ziedukus smile.gif kokie jie uzaugs kol keliaus i siltnami neisivaizduoju, labai jau jie man skuba blush2.gif kiti salia tokie biski kaip ir varganoki, o betalux tai isskirtinai grazus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Ziurek,kad vietoj kepimo milteliu purgeno nebutu prideta pyrage. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nemanau,juk jos sunus irgi valgo
Atsakyti
Man tai per gimtadieni irgi atveze torta,tai as draugams juokavau,kokia jubilijate toks ir tortas,gerai pagyvenes.MB suvalgdinau. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ačiū už info apie degtukus - bėgsiu smaigstyt smile.gif

va Jūs bijot, kad nušaldėt, o aš vakar saviškių dieną vėl vos šiltnamy nesudeginau doh.gif Nu nesuprantu, kaip praeitą vasarą anie ten augo.. Aiškiai reikia daryti dar kelis pakeliamus langus...

Betalux ir mano tokie išskirtiniai.. tokie..uch thumbup.gif
Atsakyti
Labas nuo ryto...
skaitau ir džiaugiuos, kad jūsų pomidorai liko sveiki gyvi... na ir mano liko... sveiki gyvi.. bet nušalo gėlės doh.gif baisiausia, kad atvežiau į tokį "šiltą" šiltnamį šeštadienį apie pietus doh.gif o sekmad ryte radau "mazgotes"... verysad.gif

pomidorai netilpo į mašiną.. plem plem.. kaip gaila man tų gėlių verysad.gif
Atsakyti
Merginai, SOS... Kai kurie mano pomidorai (skirtingų rūšių) susisuko.. persisuko, susigarbiniavo..
Kas tai????? perkaito? perpūtė?
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 19, 11:56)
Tvarkiau ir aš pomidorus balkone. Stipriai ūgtelėje. Ir nuotraukos "šviežiausios":
user posted image
user posted image
Šildosi visi baltone.

norėjau paklausti gal atliekamų parikų daigų turite?Matau organizuojate važiavimą į Kauną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 04 20, 10:44)
Merginai, SOS... Kai kurie mano pomidorai (skirtingų rūšių) susisuko.. persisuko, susigarbiniavo..
Kas tai????? perkaito? perpūtė?

gal saule nudegino g.gif nes mano agurku netikruosius lapelius pasvilino saule, o tikreiji nebijo ir auga smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na maniskiai kai namuose,tai visi letai tyliai auga.
Atsakyti
Dėl to pieno tai perškiu vakarais. Pienas liesas 2 procentų iš parduotuvės. Daugiau niekų nepurškiu ir viskas ok. Manau kad ir maras nebaisus. Be to savo pomidorų ir netrešiu trašomis aš tokia ekologiška merga. Juk aš ir mano šeima valgo. Pomidorus patrešiu raugu pagamintu iš duonos likučių. Darau dilgėlių raugą. Be to neišmetu pelenų kurie lieka kepus šašlykus.
Atsakyti
As tai palaistau augalus,bet manau kai jau vaisius gamina juose nebuna like tu chemikalu,nes paliejau tik dabar mazycius daigus.O po to tai irgi eina vien naturalus tresimo budai.Kaip man baisu ziureti,kai kaimynai,ekologiski ukininkai darza barsto salietra.Veza i turgu didziules darzoves,bet jos ant salietros isauge.
Atsakyti