Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

aplankiau ir aš savo našlaičius. Gražiausiai auga, nepamėlę, nenuvytę. Šeštadienį išsigandus šalnų sunešiau į kambarį, sustačiau ant palangių. Ten ir palikau šiandien išvažiuodama. Kad ir atvės kambarys niekam nekūrenant, vis šalnos neužgriebs, o dieną` ir saulutės gaus. O šalčio buvo.. nežinau, kiek, bet vanduo kibire buvo lauke paliktas tai turbut trečdalis vandens į ledą sušalęs.
O namie tai miškas, ne pomidorai, kai kurie jau po septynis lapus turi.

AveM, ar pateisinai anytos lūkesčius penktadienį? (po stalu pasivoliojai?) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 balandžio 2009 - 19:09
Ne ,isvaziuodama ponia tiek nuotaika sugadino,kad nieko nenorejau. doh.gif
Rytoj dukros gimtadienis,28 vyro.Tai jau galvojam per MB gimtadieni pauliavoti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 19, 19:13)
Ne ,isvaziuodama ponia tiek nuotaika sugadino,kad nieko nenorejau. doh.gif
Rytoj dukros gimtadienis,28 vyro.Tai jau galvojam per MB gimtadieni pauliavoti.

tai tu kitąmet per gimtadienį išvažiuok kur nors išvis iš namų mirksiukas.gif Kad be svečių pasilepintum.

O kaip pomidorai jaučiasi po vizito?
Atsakyti
Na tie kur antram aukste,nemate,o sitie lygtai tokie pat stiprus kaip ir as biggrin.gif .
Aplamai dabar vyrui pasakiau,kai tik anyta atvaziuos as eisiu su suniu pasivaikscioti i miska.Po sio karto tikrai nenoriu matyti sio zmogaus.Esu tolerantiska,kantri,bet kai yra perzengiamos visiskai ribos,tada as tampu pikta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 19, 20:05)
As tai laistau"SKORAJA POMOŠČ",pomidorams patiko.Bet dabar jie antram aukste,ten pakankamai vesu,tai grazus,bet augti neskuba.

Atsiprasau už durnus klausimus, kas tai yra SKORAJA POMAŠČ
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2009 04 19, 21:04)
Atsiprasau už durnus klausimus, kas tai yra SKORAJA POMAŠČ

As perku maxsimoj,universalios trasos skystos.toks nedidelis buteliukas su tamsiai rudu skysciu.
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 18, 21:41)
na ir zvakes turetu neileisti salcio, tik tikiuosi jos storos ir degs iki ryto  mirksiukas.gif nes man kumscius paskaus laikant

Padejo kumsciai, aciu thumbup.gif "Perziemojo" naktele visi daigai, 8 val. ryto siltnamyje jau buvo 10 silumos, o zvakes dar radau degancias thumbup.gif
Dabar vel ziba mano siltnamis - vaiduoklis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 04 19, 10:27)
Patarkit ,kai kuriuos palikau vakar mansardoje ,ka tik pamaciau liudna vaizda ,nulenkia galvas mano pomidorai ,tai vienu zodziu nusalo,kaip juos man atgaivinti ? blink.gif  blink.gif

Mano visai mazuteliai, be tikruju lapeliu buvo pasale, tai inesiau kur labai silta, ir palikau, kaip bus taip, dabar jau atsigavo, lapukus isleido ir vejasi draugus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2009 04 19, 10:40)
kad as niekuom dar netresiau ju, o tas kelias museles nuo lapeliu nurinkau ir bijausi kad toliau neplistu tos musikes verysad.gif

radau zurnale, kad nuo tu museliu padeda zemyn galva i vazoneli ikisti keli degtukai, gal tiesa g.gif
Atsakyti
Tipo sieros galvute ta reikia i zeme g.gif
Atsakyti
Praneša iki 4 šalčio. Maniškiai iš balkono susikraustė į kambarį, kartu su paprikom, čiliukais, agurkais ir verbenų daigeliais...
Atsakyti
As tai irgi manau,kad kol praeina salno ir yra galimybe daigus pasinesioti,tai geriau atsinesti,nei pergyventi,kad nusals.Na jau kai siltnamyje,tada tenka is siltnamio vaiduokli daryti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 19, 20:29)
Tipo sieros galvute ta reikia i zeme g.gif

Taip, sieros galvute zemyn, vakar pries miega skaiciau, tai iki galo neperskaiciau, uzmigau, siandien pabaigsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 19, 21:34)
Taip, sieros galvute zemyn, vakar pries miega skaiciau, tai iki galo neperskaiciau, uzmigau, siandien pabaigsiu ax.gif

Kai perskaitysi,lauksim issamiu ziniu. biggrin.gif
Atsakyti