Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(Birutė5 @ 2009 04 19, 12:07)
Aš Mažeikiuose,o mama Telšių rajone.

Na pas mus t.y. Mažeikių raj. šiąnakt tikrai buvo šalna nemaža, mano našlaitės lauke stipriai apšalusios buvo, bet dabar jau nieko...
Gerai , kad begonijas įnešiau į vidų, kitą kart tik uždengdavau būtų nušąlusios.

Tikėkimės, kad tavo pomidorai nenukentėjo, maniškiai tai namie ant palangės šiltai gyvena, tik dar nedidukai, regilos tikri milžinai prieš manuosius.
Atsakyti
Maniskiai irgi nedideli,nes as ju neskubinu,kadangi i lauka keliausim tik geguzes viduryje.
Atsakyti
Galiu pasidziaugti ,man jie visi atsigavo,tai nakciai keliaus visi i kambari bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus siandien toks saltas vejas,kad paryciais tikrai vel bus salna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 19, 18:18)
Pas mus siandien toks saltas vejas,kad paryciais tikrai vel bus salna. verysad.gif

kokiam kraste jus gyvenat?
vejas ir pas mus siaurinis ,is vis i lauka nesinori eiti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 19 balandžio 2009 - 17:32
Ignalina,ezeru krastas.O as gyvenu dar tokioje vietoje kur kazkodel pastoviai saltesnis oras negu visur aplinkui.Motina paskambina is Duksto pas juos nera salnos,o pas mane zole balta.
Papildyta:
Gal del to taip salta,kad aplinkui vien ezerai.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 19, 18:36)
Ignalina,ezeru krastas.O as gyvenu dar tokioje vietoje kur kazkodel pastoviai saltesnis oras negu visur aplinkui.Motina paskambina is Duksto pas juos nera salnos,o pas mane zole balta.
Papildyta:
Gal del to taip salta,kad aplinkui vien ezerai.

Labai grazios jusu vietos 4u.gif
Atsakyti
Taip 4u.gif
Atsakyti
Valio,mano pomidorai sveiki,turbūt pas mus tiek to šalčio tebuvo thumbup.gif
Atsakyti
Saunu,tikrai ne visur buvo salnos. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos reikia patarimo, kuo reikia tresti pomidorus, kad pradetu augti, nes nuveziau i sodo nameli ispikiavau, ir sustojo augimas , kazkokie pamėle , galvoju , gal per vesu nes mes ten negyvenam ir nesildom, gal per tamsu.... g.gif .Na zodziu padekit, nes niekad nera taip buve
Atsakyti
Jei pomidorams vesu ju momentaliai sustoja augimas,bet tresimas cia nelabai pades.Susils oras,gaus augalai daugiau saules ir atsigaus.
Papildyta:
As tai laistau"SKORAJA POMOŠČ",pomidorams patiko.Bet dabar jie antram aukste,ten pakankamai vesu,tai grazus,bet augti neskuba.
Atsakyti