Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(Regila @ 2009 04 19, 11:56)
Tvarkiau ir aš pomidorus balkone. Stipriai ūgtelėje. Ir nuotraukos "šviežiausios":
user posted image
user posted image
Šildosi visi baltone.

Vau kokie dideli ,Regilut ,patarkit ka man su apsalusiais datyti ,ar juos nurasyti,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 04 19, 11:40)
kad as niekuom dar netresiau ju, o tas kelias museles nuo lapeliu nurinkau ir bijausi kad toliau neplistu tos musikes verysad.gif

nu va ir aš tokius kelis radau REGILA GELBĖK blink.gif .Vos matosi reikia gerai įsižiūrėt.
Atsakyti
O kam nurašyti, juk jie ne visai nušalę. Atsigaus, tik tam reikės daugiau laiko. Derlius vėlyvesnis bus, jei stipriai gavo..O kur Jūs radot tą šalną? Nejau šiltnamyje pasodinę? Mano balkone, tai kaip karaliai jaučiasi...okupavę visą balkoną. Ryt dalis keliaus į krepšelį, antradienį dalius į sostinę, kita į laikinąją sostinę..Tada namie galės medžiais tapti..
Pagauitiems šalčio nepilkit trąšų.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 19, 11:52)
Geras ,prognoze nieko nezadejo blogo ,o se tau ir yra bigsmile.gif
Birute5 kuriame kraste gyvenate?

Aš Mažeikiuose,o mama Telšių rajone.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 19, 12:04)
O kam nurašyti, juk jie ne visai nušalę. Atsigaus, tik tam reikės daugiau laiko. Derlius vėlyvesnis bus, jei stipriai gavo..O kur Jūs radot tą šalną? Nejau šiltnamyje pasodinę? Mano balkone, tai kaip karaliai jaučiasi...okupavę visą balkoną. Ryt dalis keliaus į krepšelį, antradienį dalius į sostinę, kita į laikinąją sostinę..Tada namie galės medžiais tapti..
Pagauitiems šalčio nepilkit trąšų.

As ir pati nustebau kaip pamaciau,nes serenciai ir tie apsiraite ,vienu zodziu nesuprantu ,jie pas mane mansardoje ,ten dar neapsiltinta ,bet ne laukas ,visada ryta 5 laipsniai silumos budavo vesiausia ryta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 19, 12:02)
nu va ir aš tokius kelis radau REGILA GELBĖK blink.gif .Vos matosi reikia gerai įsižiūrėt.

aha pritariu reikia graziai paprasyti Regilutes tai patars, prasom labai HELP mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavasaris dažnai negailestingas būna. Aš balkone laikau, bet duris į kambarį laikau visada atidarytą. Nesvarbu, kad kai kada vėsoka miegoti..taip gelbsčiu daigus. Jei balkone šalta, šaltis ir į kambarį eina. Su kambario temperatūra susimaišo, tad nebūna toje mažoje erdvėje vienodai šilta ar vienodai šalta.
Jei gavo šalnos, tų pamėlusių pomidorų daigų negalima laikyti saulėje. kaip suprantu, mansardoje ar balkone saulė tvieskia stipriai. Reikia palaikyti kur nebūtų tiesioginiai spinduliai. Taip daigams paprasčiau atsigauti, greičiau pasveiksta.
Atsakyti
Reila patark mums del tu musiuku, kuo purksti ar tik nurinkti uzteks ir jie daugiau daigeliu nepuls verysad.gif
Atsakyti
Per drėgnai laikėt. Matyt žemėj atsirado.Labiausiai tokia "nekalta" priemonė-česnako nuoviras. Po jo nei nuplaut reikia ir palaistyt galima, jei žemėje kas gyvena. Palaisčius-išlips. Tik reikia stipresnį nuovirą padaryt.Kelios skiltelės litrui. Parą palaikyt ir purkšt, liet.
Atsakyti
As irgi pagalvojau,kad kazkokie gyviai atsirado is zemes,nes as irgi lyg itariu ant vieno augalo kazkas nori pagrazti.Aciu uz patarima,gal ateityje pravers.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 19, 13:45)
Per drėgnai laikėt. Matyt žemėj atsirado.Labiausiai tokia "nekalta" priemonė-česnako nuoviras. Po jo nei nuplaut reikia ir palaistyt galima, jei žemėje kas gyvena. Palaisčius-išlips. Tik reikia stipresnį nuovirą padaryt.Kelios skiltelės litrui. Parą palaikyt ir purkšt, liet.

aciu labai einu virt nuoviriuko thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 19, 13:45)

Ačiū LAbaI,o kada purkšt?Ryte ar vakare?Atleisk už tokią gausybę klausimų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 19 balandžio 2009 - 13:49