bandysiu as juos kalio permanganato silpnu skiediniu nuplauti ziuresiu kas bus
QUOTE(satanele @ 2009 04 19, 11:27)
Patarkit ,kai kuriuos palikau vakar mansardoje ,ka tik pamaciau liudna vaizda ,nulenkia galvas mano pomidorai ,tai vienu zodziu nusalo,kaip juos man atgaivinti ?
Nu šiaip tai mano,kai buvo nušalę,tai jau lapai buvobe gyvybės tokie tik stiebai.derlius iš jų galimas,bet labai vėlyvas,tad teko pirkti naujų.
QUOTE(donnabona @ 2009 04 19, 11:23)
Gal megink siltu vandeniu palaistyti,bet taip tai nezinau budu kaip atgaivinti nusalusius.
QUOTE(georgiana @ 2009 04 19, 09:32)
na as vel gryztu klausti patarimo, vis tik mano neaiskumai kad daigelius pomidoru kazkas puola pasitvirtino, taigi ne taip baisiai bet jau reikia kazka daryti, tik nezinau ka:( salia stovejo svogunai ir as juos laikiau laiskams o ant laisku tokios lyg musiukes juodos,vos akim iziurimos ir paliekancios toki lyg reziuka kaip slieko praeita:( siandien pasiziuriu kad ant pomidoru daigiuku os tupi kelias nemiau ir noriu labai patarimo ar kuo tai liaudiskai nupurksti ar jau reikia rimtesniu purskalu:( visa beda nezinau ka daryti, labai prasau patarkite
nu tie ruožiukai gali būti ir nuo laistymo su kokiomis trąšomis.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 19, 11:35)
nu tie ruožiukai gali būti ir nuo laistymo su kokiomis trąšomis.
kad as niekuom dar netresiau ju, o tas kelias museles nuo lapeliu nurinkau ir bijausi kad toliau neplistu tos musikes
Oi paskaičiau ir bijau į sodą važiuoti ką rasiu šiltnamį,gal visi pomidorai bus baisu pagalvot.
QUOTE(Birutė5 @ 2009 04 19, 11:45)
Oi paskaičiau ir bijau į sodą važiuoti ką rasiu šiltnamį,gal visi pomidorai bus baisu pagalvot.
Ne visuose Lietuvos pakrasciuose buvo salnos,bet pas mane tai jei butu buve siltnamyje butu nusale.
Mama skambino sakė kaime buvo -7,o pas mus nežinau vėlokai atsikėlėm,nu aš juos dar su agroplėvele apjuosus,tai gal nieko.Po pietų pažiūrėsiu.