Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

bandysiu as juos kalio permanganato silpnu skiediniu nuplauti ziuresiu kas bus ax.gif
Atsakyti
Patarkit ,kai kuriuos palikau vakar mansardoje ,ka tik pamaciau liudna vaizda ,nulenkia galvas mano pomidorai ,tai vienu zodziu nusalo,kaip juos man atgaivinti ? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 19 balandžio 2009 - 10:27
QUOTE(satanele @ 2009 04 19, 11:27)
Patarkit ,kai kuriuos palikau vakar mansardoje ,ka tik pamaciau liudna vaizda ,nulenkia galvas mano pomidorai ,tai vienu zodziu nusalo,kaip juos man atgaivinti ? blink.gif  blink.gif

Nu šiaip tai mano,kai buvo nušalę,tai jau lapai buvobe gyvybės tokie tik stiebai.derlius iš jų galimas,bet labai vėlyvas,tad teko pirkti naujų.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2009 04 19, 11:23)
Trumpa suknute.
Su dekolte ar be.

Gal megink siltu vandeniu palaistyti,bet taip tai nezinau budu kaip atgaivinti nusalusius. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 04 19, 09:32)
na as vel gryztu klausti patarimo, vis tik mano neaiskumai kad daigelius pomidoru kazkas puola pasitvirtino, taigi ne taip baisiai bet jau reikia kazka daryti, tik nezinau ka:( salia stovejo svogunai ir as juos laikiau laiskams o ant laisku tokios lyg musiukes juodos,vos akim iziurimos ir paliekancios toki lyg reziuka kaip slieko praeita:( siandien pasiziuriu kad ant pomidoru daigiuku os tupi kelias nemiau ir noriu labai patarimo ar kuo tai liaudiskai nupurksti ar jau reikia rimtesniu purskalu:( visa beda nezinau ka daryti, labai prasau patarkite doh.gif

nu tie ruožiukai gali būti ir nuo laistymo su kokiomis trąšomis.
Atsakyti
Paliejau siltu vandenuku ir imeciau piliule aktyvatoriaus ziuresiu gal atsigaus ? g.gif tai gerai kad dauguma sunesiau i kambari dar dave dievas proto ,o didesnius palikau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 19, 11:35)
nu tie ruožiukai gali būti ir nuo laistymo su kokiomis trąšomis.

kad as niekuom dar netresiau ju, o tas kelias museles nuo lapeliu nurinkau ir bijausi kad toliau neplistu tos musikes verysad.gif
Atsakyti
Oi paskaičiau ir bijau į sodą važiuoti ką rasiu šiltnamį,gal visi pomidorai bus doh.gif baisu pagalvot.
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 04 19, 11:45)
Oi paskaičiau ir bijau į sodą važiuoti ką rasiu šiltnamį,gal visi pomidorai bus doh.gif baisu pagalvot.

Ne visuose Lietuvos pakrasciuose buvo salnos,bet pas mane tai jei butu buve siltnamyje butu nusale. ax.gif
Atsakyti
Mama skambino sakė kaime buvo -7,o pas mus nežinau vėlokai atsikėlėm,nu aš juos dar su agroplėvele apjuosus,tai gal nieko.Po pietų pažiūrėsiu.
Atsakyti
Geras ,prognoze nieko nezadejo blogo ,o se tau ir yra bigsmile.gif
Birute5 kuriame kraste gyvenate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 19 balandžio 2009 - 10:55
Tvarkiau ir aš pomidorus balkone. Stipriai ūgtelėje. Ir nuotraukos "šviežiausios":
user posted image
user posted image
Šildosi visi baltone.
Atsakyti