Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(mociukas @ 2009 04 18, 14:06)
Auginu ir aš pomidoriukus tai galiu pasakyti, kad liesas pienas apsaugo nuo grybinių ligų juo reikėtų purkšti pomidorus nuolatinėj vietoj pasodintus. Geriausia purkšti apie 2 procentų pienu.

papasakokite placiau ax.gif nuo kokiu konkreciai grybeliniu?jus parduotuvini piena daudojat ar namini?kada geriausia purkst?sauleta ar apniukusia diena?
Atsakyti
man irgi idomu kaip ten su tuo pienu ar skiedziama dar vandeniu ar gryny pienuku 2 proc?
as siandien pirkau universalaus augalu stimuliatoriaus, nes daigiukai liudni ir is agronomo patarejo trasu su azoto fosforu ir mikroelementais na jos universalios tai ateityje tiks ir pomidoriukams ax.gif
Atsakyti
Kaip salta pasidare lauke, as uzklojau siltnamyje daigus trim sluoksniais pleveles ir zvakes storas jau is vakaro palikau, nu gal nenusals, nes dabar sunesti gal 10 deziu i kambariu, nu kazkaip nezinau net doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 18, 21:47)
Kaip salta pasidare lauke, as uzklojau siltnamyje daigus trim sluoksniais pleveles ir zvakes storas jau is vakaro palikau, nu gal nenusals, nes dabar sunesti gal 10 deziu i kambariu, nu kazkaip nezinau net doh.gif  unsure.gif

atsalo tai siaubingai doh.gif nu laikysiu kumscius, kad taviskiai nenusaltu, o manieji dar kambaryje tupi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 18, 20:54)
atsalo tai siaubingai  doh.gif  nu laikysiu kumscius, kad taviskiai nenusaltu, o manieji dar kambaryje tupi  smile.gif

Aciu 4u.gif Ir as laikau ir lakstau tikrint ar zvakes dega doh.gif O kai plevele dejau tai pirmaji sluoksni priglaudziau, o kitus likusius su oro tarpais padariau, kaip patalus, gal nieko nenutiks, tikiuosi, jau tik 2 laipsniai silumos liko verysad.gif lauke.

Gaila neturiu sandaraus metalinio indo jokio, sudeciau zarijas ir anglis grilines spec., kur liepsnos neduoda, tik karsti ir uzdengus palikciau siltnamyje, mociute taip i backa metaline pridedavo zariju daug, gerai uzdengdavo ir ryte dar siltnamyje silta budavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 18, 22:21)
Aciu 4u.gif Ir as laikau ir lakstau tikrint ar zvakes dega doh.gif O kai plevele dejau tai pirmaji sluoksni priglaudziau, o kitus likusius su oro tarpais padariau, kaip patalus, gal nieko nenutiks, tikiuosi, jau tik 2 laipsniai silumos liko verysad.gif lauke.

Gaila neturiu sandaraus metalinio indo jokio, sudeciau zarijas ir anglis grilines spec., kur liepsnos neduoda, tik karsti ir uzdengus palikciau siltnamyje, mociute taip i backa metaline pridedavo zariju daug, gerai uzdengdavo ir ryte dar siltnamyje silta budavo thumbup.gif

na ir zvakes turetu neileisti salcio, tik tikiuosi jos storos ir degs iki ryto mirksiukas.gif nes man kumscius paskaus laikant
Atsakyti
Salta,bet gal po sekmadienio pasils. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes , mano jau vel kambaryje,gaila man ju ,tiek vargo i dejau ir nenoriu prarast bigsmile.gif
Atsakyti
na as vel gryztu klausti patarimo, vis tik mano neaiskumai kad daigelius pomidoru kazkas puola pasitvirtino, taigi ne taip baisiai bet jau reikia kazka daryti, tik nezinau ka:( salia stovejo svogunai ir as juos laikiau laiskams o ant laisku tokios lyg musiukes juodos,vos akim iziurimos ir paliekancios toki lyg reziuka kaip slieko praeita:( siandien pasiziuriu kad ant pomidoru daigiuku os tupi kelias nemiau ir noriu labai patarimo ar kuo tai liaudiskai nupurksti ar jau reikia rimtesniu purskalu:( visa beda nezinau ka daryti, labai prasau patarkite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 18, 23:39)
Salta,bet gal po sekmadienio pasils. ax.gif

pasiziurejau orai.lt prognozes tai iki ketvirtadienio dar naktimis bus -2, -3 salcio, nu net nezinau jauciu grusiu pomidus i siltnami g.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2009 04 19, 09:32)
na as vel gryztu klausti patarimo, vis tik mano neaiskumai kad daigelius pomidoru kazkas puola pasitvirtino, taigi ne taip baisiai bet jau reikia kazka daryti, tik nezinau ka:( salia stovejo svogunai ir as juos laikiau laiskams o ant laisku tokios lyg musiukes juodos,vos akim iziurimos ir paliekancios toki lyg reziuka kaip slieko praeita:( siandien pasiziuriu kad ant pomidoru daigiuku os tupi kelias nemiau ir noriu labai patarimo ar kuo tai liaudiskai nupurksti ar jau reikia rimtesniu purskalu:( visa beda nezinau ka daryti, labai prasau patarkite doh.gif

gal nueik i kokia zalia stolete ten gal patars baisu ka net pasakyti, nes augaliukai dar jauni, kad ju visai nenumarinti g.gif
Atsakyti
Gal tikrai reikia parduotuveje purskalu kokiu paklausti.Arba ukisku muilu su vandeniu pameginti nupurksti,bet velgi nezinau ar tokiems maziems galima.
Atsakyti
as tai tik uz parduotuve 4u.gif idomu kaip Meduliukas pomidorai atlaike nakti? g.gif
Atsakyti