Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 17, 20:49)
AveM su tortadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
sianakt pas mus pranese salnas (iki minus 3) tad ziuresim ryt kaip isgyvens augaliukai siltnamyje, siandien juos dar pavaisinau trasomis smile.gif

kuma kazkur skaite kad pries salnas vakare reikia palaistyti augalus, (pvz lauke kurie auga, geguzines salnos) tai saltis nekanda i augala, diskutavom ir nezinom ar tame tiesos yra ar ne ax.gif

P.S. snd ispurenau savo naujojo siltnamio zeme ir ziuriu kad ji labai liesa g.gif gal zinot dar kokiu budu naturaliu kaip praturtint zeme, kad jos nekast lauk? ax.gif zadu dek meslo, kaip ir kituose siltnamiuose, bet manau kad vistiek bus per liesu mano augaliukams, trasu kazkaip nenoris daug varyt, visdelto patiems valgyt teks cool.gif

Tiesa del laistymo, yra augalu, kuriuos pries salnas lieja vandeniu, kad apledetu ir nenusaltu, bet aisku, ne pomidorus, o siaip, pries salnas rekomenduojama gerai palaistyti.
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 21:04)
mirksiukas.gif  kazkada as taip pat sakiau  lotuliukas.gif

Nu per 12 metu nei vieno blogo zodzio negaliu pasakyti, tiek meiles ir demesio vaikams, net musu gyvunams mazai kas parodo, pernai dar kai vaikas mazesnis buvo, ka tik i nama isikele buvom, man darzus nuravejo, su dziaugsmu laukiu ir pati pas ja vaziuoju wub.gif Ir pomidorus oho kokius skanius uzaugina biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano augaliuku labai daug siltnamyje (ne tik pomidorai, agurkai bet ir geles,sudyge kopustai,vaistazoles)ir juos sivakar palaisciau ir dar inesiau pastaciau vandens laistytuva, jau keleta metu pasiteisino kai vandens inesi nenusala tad ziuresim kaip siemet bus ax.gif

mano balkoniniu pomidoriuku galunese ziuriu mazi ziedukai jau sukrauti tad po keletos dienu turetu jau tikrai pasirodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 17, 22:13)
mano balkoniniu pomidoriuku galunese ziuriu mazi ziedukai jau sukrauti tad po keletos dienu turetu jau tikrai pasirodyt ax.gif

oho bigsmile.gif o kada seti jie? as tai tik siandien antro sejimo pomidorus ispikiavau, tai zieduku dar ilgai nelaukiu, nors siandien kamane balkone ant pomidoru tupinejo biggrin.gif
Atsakyti
vasario 19, (patys pirmieji seti)ilgai jie man neaugo tai persodinau ir suskubo augt, zemi bet grazus, storais kotais ir ziedus sau ziuriu augina jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 17, 23:13)
vasario 19, (patys pirmieji seti)ilgai jie man neaugo tai persodinau ir suskubo augt, zemi bet grazus, storais kotais ir ziedus sau ziuriu augina jau ax.gif

aa, tada aisku. maniskiai menesiu veliau seti ax.gif
Atsakyti
Na maniskiai irgi dar nedidukai,bet as neskubinu,nes su tokiu siltnamiu ir oras pas mus saltesnis,tai iki geguzes vidurio su jais i siltnami nejudesiu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 18, 00:30)
Na maniskiai irgi dar nedidukai,bet as neskubinu,nes su tokiu siltnamiu ir oras pas mus saltesnis,tai iki geguzes vidurio su jais i siltnami nejudesiu.

Nu jo pernai maniškius pakando šąlna ,nors sodinau gegužės viduryje.Tai šiemet jau tikrai neskubėsiu,arba bent jau žvakes palikinėsiu prieš ,o ne po jos smile.gif
Atsakyti
`Merginai, mano pomidorus apipuolė muselės.. doh.gif
Ką daryti man dabar? blink.gif
Nu jų tik 3 mačiau, bet kaip tai nesinori laukti nieko neveikiant, kol jų bus 300...
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 18, 00:30)

situos as sejau anksciau, nes per daug prisiskaiciau visokios informacijos ir noris kambari uzsiaugint pomidoru blush2.gif (agurka sausio 19 sejau,turi agurkukiu uzuomazgu jau, tik trasu daug reikalauja, nieko blatno, kambarys lieka kambariu)kazkaip galvojau kad jie man sparciau augs, bet deja zeme pirmoji nepatiko, kai persodinau ugtelejo siek tiek.aukstis ju gal kokiu 10 cm, kiti pomidorai veliau seti kovo 10 ir 19, paskutinius tik sestadieni ana ispikiavau ir jie visi maziukai tik Betalux graziai auga, kotai stori, juodzaliai, kitos veisles aptingusios g.gif
Atsakyti
Pas mus sianakt buvo salna ,nuejau apziureti pomidoru ,jie pas mane mansardoje ,rode penkis laipsnius silumos ,tai mazesnius parsigabenau i kambari ,man atrodo kad jiems salta ? kaip pas jus ? bigsmile.gif
Atsakyti
penkta ryto paziurejau pro langa salnos nesimate, o apie puse 9 jau rode 5 silumos tad turbut nebuvo, bet mama sako kad buvo g.gif tik nedidele, siltnamyje man niekas nenusalo po dviem sluoksniais agro pleveles. girdejo turgui latvius kalbant kad dar iki 7 salcio naktim bus g.gif
Atsakyti
Auginu ir aš pomidoriukus tai galiu pasakyti, kad liesas pienas apsaugo nuo grybinių ligų juo reikėtų purkšti pomidorus nuolatinėj vietoj pasodintus. Geriausia purkšti apie 2 procentų pienu.
Atsakyti