xix, o mano anyta kažkuriais metais buvo atvažiavus pas mane į kaimą ir sako - duosi man žemės plotelį, aš pasistatysiu šiltnamį sau. Kai atvažiuosiu grybaut, tai ir agurkų prisiskinsiu.
Nu jau ne, sakau, šito tai jau nebus - turit šiltnamius kelis sode, ir užteks, pas mus tai jau nesodinsit. Užtenka mano mamai vasaraą ir savų darbų, kad dar svetimus šiltnamius apšokinėt. Nu nepatiko anytai.. Ale nieko, išgyveno. Dabar irgi dažnai nesirodo, kuo labai džiaugiuosi.
Papildyta:
Bet as tai dazniausiai tada pasiimu savo grynaveisli augintini ir einu i miska pavedzioti.Ir man gerai ir suniui.
[/quote]
o šuniukus dar turit ar jau išdalinot?
QUOTE(marimacho @ 2009 04 17, 12:49)
eina šikt...
Priuvietas.. Nu ką, AveM, su tortadienių Tave..
Tortas:
Baliuonai:
vaišės:
KAD TAVO POMIDORAI AUGTŲ KAIP IŠPROTĖJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aciu.....mergaites.
toks juokas sueme prisodinom anytu i tema kaip pomidoru i lovelius.
Papildyta:
[quote=saintlina,2009 04 17, 13:25]
xix, o mano anyta kažkuriais metais buvo atvažiavus pas mane į kaimą ir sako - duosi man žemės plotelį, aš pasistatysiu šiltnamį sau. Kai atvažiuosiu grybaut, tai ir agurkų prisiskinsiu.
Nu jau ne, sakau, šito tai jau nebus - turit šiltnamius kelis sode, ir užteks, pas mus tai jau nesodinsit. Užtenka mano mamai vasaraą ir savų darbų, kad dar svetimus šiltnamius apšokinėt. Nu nepatiko anytai.. Ale nieko, išgyveno. Dabar irgi dažnai nesirodo, kuo labai džiaugiuosi.
Papildyta:
Bet as tai dazniausiai tada pasiimu savo grynaveisli augintini ir einu i miska pavedzioti.Ir man gerai ir suniui.
[/quote]
[/quote]
Si sekmadieni jau pasiims,vieni isvaziuoja i Kauna kiti i Panevezi.
Papildyta:
[quote=saintlina,2009 04 17, 13:25]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
Si sekmadieni jau pasiims,vieni isvaziuoja i Kauna kiti i Panevezi.
QUOTE(ratuto @ 2009 04 17, 12:25)
eina šikt...
niu augalai matyt jaucia bloga energija niekaip neisivaizduoju kaip pas ja vaikai uzaugo, jei net geles jos bijo
nors tie vaikai vienas kita ir uzsiaugino jinai tai padejus ant ju buvo ir yra
ai zodziu skaudi tema.
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:33)
Aciu.....mergaites.
taip jau gaunas, kai uzkabini skaudzia vieta as tai ja pamirstu ir gerai gyvenu, kol kas nors neatsitinka (pvz paskambina MB mazoji sesute, puolus i didziausia depresija, nes nezino ka daryt, vaikui blogai buvo truputeli sustresavo, tai motina ja i psichuske uzdare ) ir vel islenda visi tie bjaurus jausmai jai tai va... kur cia gali islikt rami, kai prisimeni tokia
MB, zino, kad del mano sveikesniu nervu, geriau man jos nematyt savo namuose o ten as irgi nevaziuoju, o ko man ten vaziuot, jei net pats sunus jos nenori matyt
Sveikos, pomidorų augintojos. Skaičiau jūsų paplepėjimus, juokiausi iš oftopicų (labai smagūs, o apie anytas tai 100 procentų . Atsakymo į savo klausimą nerandu, tai klausiu. Mano mama iš kažkur ištraukė, kad persodintus pomidorus gerai nupurkšti saldaus pieno ir vandens tirpalu. Bet ji ir pati nežino, kokia iš to nauda. Ar nieko apie tai negirdėjot? Ačiū iškart už atsakymą, nors jį tikriausiai perskaitysiu tik pirmadienį, nes iškeliauju savaitgalį daržų knisti.
QUOTE(merepopins @ 2009 04 17, 15:45)
Mano mama iš kažkur ištraukė, kad persodintus pomidorus gerai nupurkšti saldaus pieno ir vandens tirpalu. Bet ji ir pati nežino, kokia iš to nauda. Ar nieko apie tai negirdėjot?
nu nea as irgi nieko negirdejau
AveM su tortadieniu
sianakt pas mus pranese salnas (iki minus 3) tad ziuresim ryt kaip isgyvens augaliukai siltnamyje, siandien juos dar pavaisinau trasomis
kuma kazkur skaite kad pries salnas vakare reikia palaistyti augalus, (pvz lauke kurie auga, geguzines salnos) tai saltis nekanda i augala, diskutavom ir nezinom ar tame tiesos yra ar ne
P.S. snd ispurenau savo naujojo siltnamio zeme ir ziuriu kad ji labai liesa gal zinot dar kokiu budu naturaliu kaip praturtint zeme, kad jos nekast lauk? zadu dek meslo, kaip ir kituose siltnamiuose, bet manau kad vistiek bus per liesu mano augaliukams, trasu kazkaip nenoris daug varyt, visdelto patiems valgyt teks
sianakt pas mus pranese salnas (iki minus 3) tad ziuresim ryt kaip isgyvens augaliukai siltnamyje, siandien juos dar pavaisinau trasomis
kuma kazkur skaite kad pries salnas vakare reikia palaistyti augalus, (pvz lauke kurie auga, geguzines salnos) tai saltis nekanda i augala, diskutavom ir nezinom ar tame tiesos yra ar ne
P.S. snd ispurenau savo naujojo siltnamio zeme ir ziuriu kad ji labai liesa gal zinot dar kokiu budu naturaliu kaip praturtint zeme, kad jos nekast lauk? zadu dek meslo, kaip ir kituose siltnamiuose, bet manau kad vistiek bus per liesu mano augaliukams, trasu kazkaip nenoris daug varyt, visdelto patiems valgyt teks
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 17, 21:49)
tiesos tikrai yra
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 12:03)
ziuriu cia visos su karciomis patirtimis kas link uosvieniu
As ne - maniske labai labai gera
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 17, 21:59)
As ne - maniske labai labai gera
kazkada as taip pat sakiau