Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:45)
As laistau irgi retai,tikrai ne kiekviena diena. ax.gif

Aciu ,ir as tada taip laistysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:37)
Na as irgi nesusipratau,kad cia dovanos,kaip sako dobilu ziedais. biggrin.gif  biggrin.gif

te tau dar vieną dobiliuką į kompaniją. Laimei smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:25)
Atspejai,sveciu nekvieciau. biggrin.gif Bet gi kazkokia dingsti reikia rasti atvaziuoti paziureti,gal girta po stalu guliu. biggrin.gif Nezinau jei nuziurejo mano pomidorus,tai bus labai liudna.As juos isnesusi,bet anytele apeina visus kampus ir randa. biggrin.gif

niu ir bjaurybes tos anytos lotuliukas.gif manoji pas mus tik viena karta yra buvus sveciuose biggrin.gif (del to nerealiai dziaugiuosi, negaleciau jos akyse matyt, labai daug ilgu istoriju kodel), bet ir tai spejo pridirbti doh.gif

turejau as nuostabia gerbera wub.gif taip sunkiai jinai man atsigaudinejo, tiek ja lepinau, priziurejau, rupinaus, kol galu gale jinai man pradejo viena po kito augint pumpurelius ir dziugint ziedais wub.gif ir ka jus galvojat, viena vieninteli karta atvaziavo anyta, paciupinejo jinai man ja, tai kita diena numire mano gelyte blink.gif negalejau patiket blink.gif bet teko ja ismesti, pradejo leipti leipti ir nusibaige blink.gif

jeigu daugiau kada nors susiruos ji gyvenime pas mus i svecius, neleisiu tai raganai prie nieko prisiliest blush2.gif kur tik prisiliecia, ten duzta gyvenimai verysad.gif

sorry, kad cia issiliejau, bet prisiminiau skaudzia patirti smile.gif
Atsakyti
Dievuleliau,koks grazus dobilas. biggrin.gif
Papildyta:
Marimacho,as jau per sesis metus pripratau ir mano augalai uzsigrudino. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 17, 11:41)
Tai vistiek kas nors juos ten priziuri ,juk reikia ir laistyti ,gal juos maziau laistote,as kiekviena diena ,gal negerai?

nieks neprižiūri - ten nieks negyvena biggrin.gif Prilaisčiau pirmadienį ir išvažiavau. Gal neužšalo, trim sluoksniais agroplėvelės aptūloti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 17, 12:51)
nieks neprižiūri - ten nieks negyvena  biggrin.gif  Prilaisčiau pirmadienį ir išvažiavau. Gal neužšalo, trim sluoksniais agroplėvelės aptūloti.

Jie kaip naslaiciai augs geriau dar negu tie kuriuos pastoviai priziuri. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:52)
Jie kaip naslaiciai augs geriau dar negu tie kuriuos pastoviai priziuri. biggrin.gif

kaži, ar sugebės hibridinius perspjaut, kad ir kaip vieni palikti stengtųsi g.gif Nebent per hibridinius kačių tornadas pereitų. Jau taip auga, kad net man įdomu pasidarė, kokie jie dar po mėnesio bus.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:51)

Marimacho,as jau per sesis metus pripratau ir mano augalai uzsigrudino. biggrin.gif

tai gerai, as irgi jau per tiek metu pripratau, bet mano augalai ne smile.gif nes nieks neleidzia jai daznai lankytis pas mus biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu cia visos su karciomis patirtimis kas link uosvieniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 13:03)
ziuriu cia visos su karciomis patirtimis kas link uosvieniu  smile.gif

Nu jo,bet as irgi auginu du vaikucius,galvoju kokia busiu anyta,juk turiu suneli.Savo vyrui sakiau,tu tik laikyk mane,kad nevazineciau pas marcia. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 13:05)
Nu jo,bet as irgi auginu du vaikucius,galvoju kokia busiu anyta,juk turiu suneli.Savo vyrui sakiau,tu tik laikyk mane,kad nevazineciau pas marcia. biggrin.gif  biggrin.gif

mano anyta tai is viso nesilanko, vaizduoja princese ir visi pas ja is paskui ja turi sokti schmoll.gif fui jau koki pusmeti nebesoku ir nemaciau jos tai net kvepuojasi lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
Deja man tokia laime neispuole vaziuoja kiek nori pas mus ir kada nori.Bet as tai dazniausiai tada pasiimu savo grynaveisli augintini ir einu i miska pavedzioti.Ir man gerai ir suniui. biggrin.gif
Atsakyti