Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

Sveikutes,ar jau savo pomidorus auginate po viena daiga vazone,ar bendruose induose ,as savo noreciau jau i atskirus,bet sakoma kad jiems patinka persodinejimas ,patarkit kaip geriau? dekui 4u.gif
tiesa AveM SU GIMTADIENIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 17 balandžio 2009 - 11:30
QUOTE(satanele @ 2009 04 17, 12:29)
Sveikutes,ar jau savo pomidorus auginate po viena daiga vazone,ar bendruose induose ,as savo noreciau jau i atskirus,bet sakoma kad jiems patinka persodinejimas ,patarkit kaip geriau? dekui 4u.gif

mano jau kokias 2 savaites atskiruose is pradziu lyg buvo issigande dabar jauciasi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 11:27)
tai jei jau atvaziavo tai dovanu reikalauk  smile.gif 

taigi dobilų atveš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 17, 12:31)
taigi dobilų atveš  bigsmile.gif

lotuliukas.gif jauciu jau atveze, bet nu kaip man is pat pradziu nedaejo, kad cia jau ta DOVANA 4u.gif
kaip bebutu AVEM sU GIMIMO DIENA 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 17 balandžio 2009 - 11:35
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 11:30)
mano jau kokias 2 savaites atskiruose is pradziu lyg buvo issigande dabar jauciasi gerai  thumbup.gif

maniškiai baisiai drąsūs - nieko neišsigando. Po persodinimo kaip dėjo augt, tai tuoj net katėms vietos ant palangių nebebus. Tik įdomu, kaip tie išvežti nabagėliai kaime nešildomoj verandoj jaučiasi unsure.gif Ryt važiuosiu aplankyt.
Atsakyti
Na as irgi nesusipratau,kad cia dovanos,kaip sako dobilu ziedais. biggrin.gif biggrin.gif
Dekui mergaites uz sveikinimus.
Mano pomidorai irgi visi jau issodinti atskirai,dabar jau laukia tik laiko kai eis pastoviai gyventi i siltnami.
Atsakyti
Pas mane jie irgi antrame aukste ,jis nesildomas jau dvi savaites jie ten ir nieko ,balkoniniai jau ruosiasi ziedukus rodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 17, 12:36)
maniškiai baisiai drąsūs - nieko neišsigando. Po persodinimo kaip dėjo augt, tai tuoj net katėms vietos ant palangių nebebus. Tik įdomu, kaip tie išvežti nabagėliai kaime nešildomoj verandoj jaučiasi  unsure.gif Ryt važiuosiu aplankyt.

kuo daugiau as apie juosz sokineju tuo jie labaiu kaprizijasi, dabar bisk buvau apleidus tai oho kad soko augti smile.gif
Atsakyti
Manau,kad verandoje jiems turetu buti neblogai,juk salnu nebuvo.Maniskiai antrame aukste,tai tik tiek,kad truputi pristabde augima,kai tapo jiems vesiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 17, 12:36)
maniškiai baisiai drąsūs - nieko neišsigando. Po persodinimo kaip dėjo augt, tai tuoj net katėms vietos ant palangių nebebus. Tik įdomu, kaip tie išvežti nabagėliai kaime nešildomoj verandoj jaučiasi  unsure.gif Ryt važiuosiu aplankyt.

Tai vistiek kas nors juos ten priziuri ,juk reikia ir laistyti ,gal juos maziau laistote,as kiekviena diena ,gal negerai?
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:37)
Mano pomidorai irgi visi jau issodinti atskirai,dabar jau laukia tik laiko kai eis pastoviai gyventi i siltnami.

as tai dar net i siltnami ju neisnesiau kazkaip baisu dar, na gal jau kita savaite iskomandiruosiu
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 04 17, 12:41)
Tai vistiek kas nors juos ten priziuri ,juk reikia ir laistyti ,gal juos maziau laistote,as kiekviena diena ,gal negerai?

as laistau kas 2-3 dienos
Atsakyti
As laistau irgi retai,tikrai ne kiekviena diena. ax.gif
Atsakyti