Sveikutes,ar jau savo pomidorus auginate po viena daiga vazone,ar bendruose induose ,as savo noreciau jau i atskirus,bet sakoma kad jiems patinka persodinejimas ,patarkit kaip geriau? dekui
tiesa AveM SU GIMTADIENIU
QUOTE(satanele @ 2009 04 17, 12:29)
Sveikutes,ar jau savo pomidorus auginate po viena daiga vazone,ar bendruose induose ,as savo noreciau jau i atskirus,bet sakoma kad jiems patinka persodinejimas ,patarkit kaip geriau? dekui
mano jau kokias 2 savaites atskiruose is pradziu lyg buvo issigande dabar jauciasi gerai
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 11:27)
tai jei jau atvaziavo tai dovanu reikalauk
taigi dobilų atveš
QUOTE(saintlina @ 2009 04 17, 12:31)
taigi dobilų atveš
jauciu jau atveze, bet nu kaip man is pat pradziu nedaejo, kad cia jau ta DOVANA
kaip bebutu AVEM sU GIMIMO DIENA
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 11:30)
mano jau kokias 2 savaites atskiruose is pradziu lyg buvo issigande dabar jauciasi gerai
maniškiai baisiai drąsūs - nieko neišsigando. Po persodinimo kaip dėjo augt, tai tuoj net katėms vietos ant palangių nebebus. Tik įdomu, kaip tie išvežti nabagėliai kaime nešildomoj verandoj jaučiasi Ryt važiuosiu aplankyt.
QUOTE(saintlina @ 2009 04 17, 12:36)
maniškiai baisiai drąsūs - nieko neišsigando. Po persodinimo kaip dėjo augt, tai tuoj net katėms vietos ant palangių nebebus. Tik įdomu, kaip tie išvežti nabagėliai kaime nešildomoj verandoj jaučiasi Ryt važiuosiu aplankyt.
kuo daugiau as apie juosz sokineju tuo jie labaiu kaprizijasi, dabar bisk buvau apleidus tai oho kad soko augti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 17, 12:36)
Tai vistiek kas nors juos ten priziuri ,juk reikia ir laistyti ,gal juos maziau laistote,as kiekviena diena ,gal negerai?
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:37)
Mano pomidorai irgi visi jau issodinti atskirai,dabar jau laukia tik laiko kai eis pastoviai gyventi i siltnami.
as tai dar net i siltnami ju neisnesiau kazkaip baisu dar, na gal jau kita savaite iskomandiruosiu
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 04 17, 12:41)
Tai vistiek kas nors juos ten priziuri ,juk reikia ir laistyti ,gal juos maziau laistote,as kiekviena diena ,gal negerai?
as laistau kas 2-3 dienos