Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

QUOTE(lanaa @ 2007 03 22, 14:00)
nesupratau sito posto esmes  g.gif  ir siaip man idomu za kakyje sishy jos tas prekes perka, bo nelabai tikiu, kad turtingas diedas leistu savo zmonai kazkokia pardaveja dirbt bigsmile.gif cia greiciau jau isimtinis atvejis, nei tendencija. o uz stukute algos tai nelabai ten ka nusipirksi  rolleyes.gif

Turi gal koki procenteli nuolaidu bigsmile.gif lotuliukas.gif Tai gal ir iperka ka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 03 22, 14:00)
nesupratau sito posto esmes  g.gif  ir siaip man idomu za kakyje sishy jos tas prekes perka, bo nelabai tikiu, kad turtingas diedas leistu savo zmonai kazkokia pardaveja dirbt bigsmile.gif cia greiciau jau isimtinis atvejis, nei tendencija. o uz stukute algos tai nelabai ten ka nusipirksi  rolleyes.gif

dabar atlyginimas tikrai daugiau nei stukite ir nemanau, kad cia labai leva dirbti prestiziniu drabuziu parduotuveje g.gif As nesakau, kad jos viska perka is eiles, bet tikrai nusiperka mirksiukas.gif
Jus pacios jau einate i sias parduotuves taip blogai nusiteikusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2006 10 26, 21:36)
dar papasakosiu vieną istoriją į tą temą  biggrin.gif turim tokią pažįstamą - ji dirbo anksčiau pardavėja vyriškų brangių drabužių pardoje, ten pasikabino dabartinį savo vyrą biggrin.gif vaikinas buvo toks, švelniai tariant, neišvaizdus, bet labai turtingų tėvų ir su didelėmis perspektyvomis biggrin.gif tai va dabar ji - jau tikra ponia biggrin.gif ir kai jau nueina į pardas (tokio tipo, kaip dviejų brolių  biggrin.gif ) tai visos pardavėjos būna taip pastrointos, kad tik buvusi (o iš esmės tokia savo prigimtimi ir likusi biggrin.gif ) pardavėja taip sugebėtų  biggrin.gif

cia manau nevisavertiskumo kompleksas..nei rubai,nei turtingas vyras nepadaro INTELIGENTISKOS MOTERS...tikros ponios,vertos pagarbos...todel ir "stroina" pardavejas...juk ant kazko reikia atsigriebti,kad pasijausti..."SVARBIAI" biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone,tai pardavejos tikros pataikunes,syki atejom su vyru sportbaciais apsiave,na, sportiskai nusiteike ta diena buvom(be treningu), sekiojo nepatikliai dar sugebejo pridurti,kad FERRE labai jau brangi.....kol pinigines vyras neissitrauke lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia Dviejuose Broliuose taip buvo.
Atsakyti
Man asmeniskai labai patinka Escada, puiki kokybe, geresniu kelniu biurui dar neradau. Taip pat paltai super Escados
Atsakyti
Visa tema apie pardavejas g.gif Mano manymu nera gedingo darbo, ar tai pardavejos, ar tai valytojos ir vadinti laisvo elgesio merginom ar kitais zodziais dirbancius zmones yra savo neisprusimo parodymas. Dirba ir studentes ir ka tik baige vidurine, ar jau istekeje moterys.
Jei blogai dirba darba tai jau kitas klausimas, o peikti vien delto, kad ji dirba doh.gif
Atsakyti
Tai niekas ir nepeikia pardavejos darbo schmoll.gif Peikia, tai, kad jos tik su tam tikro rango klientais elgiasi mandagiai doh.gif Vat kame esme. O ne tame, kad kazkuri dirba pardaveja ir tai kazkoks gedingas darbas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 27 lapkričio 2008 - 16:48
QUOTE(vivusia @ 2006 08 11, 17:34)
Pardavejos ir yra pardavejos, nesvarbu kiokioj paduotuvej dirbtu - Maximoj ar Escodoj. Is ju ir reikalavimas tik vienas: maloniai aptarnaut klienta, niu dar prekes pakabint, lentinas sutvarkyt hihihi.gif Siaip daug smegenu nereikia turet...
As pazistu keleta merginu, kurios dirba tokiose parduotuvese, bet ne Escadoj. Tai...nenoriu nieko izeist... jos visos... turtingu vyru eiskotojos=laisvo elgesio merginos. Taip sakant du viename. Nes i tokias pardas ne tik moteris uzsuka, bet ir ju vyrai

biscuit

paskaityk senesnius postus, man tai cia butent darbas pasiepiamas...

Papildyta:
QUOTE(lanaa @ 2007 03 22, 13:00)

Atsakyti
Tikrai apdejom pardavejas,o tema ar perkat ar patinka. doh.gif
Kokybe gera. thumbup.gif patinka.Ir kainas gerai nukerta.
Atsakyti
as LT neperku tai apie pardavejas nieko nezinau
bet siaip turiu daug escados rubu , batu , rankiniu aksesuaru man labai patinka kokybe .dazniausiai perku is sport linijos man jie jaunatviskesni , ryskeses spalvos o ir kainos nera kosmines ne LT
Atsakyti
Man escada labai patinka. Tiek kokybė, tiek drabužiai. thumbup.gif Aišku užsienyje labiau apsimoka pirkti..
Atsakyti
Keistos ir atsilikusios tos pardavejos Lietuvoj,jos vis dar mano ,kad turtingas klientas ir kuriam reik lyst i s........yra tas kuris ateina issipustes,su ju vardiniais drabuziais,islipa is geros masinos!Kaip jos nenutuokia ,kad tas pasiturintis klientas gali ateiti ir be aukstakulniu??su laisvalaikio apranga,be makiazo,plaukus susirisus i kuoduka?i tokius klientus ziuri kreivai,mano ,kad nieko nepirks,o zioplos pacios apsigauna.Buvau du broliai parduotuveje,tai nelabai malonu,kai is tavo isvaizdos pardavejos nusprendzia,kad nieko tu nepirksi.
Neturiu l.jau daug escados gaminiu,bet taip ju kokybe l.gera ir spalvos grazios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 17 vasario 2009 - 10:19