Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

QUOTE(bugen @ 2006 10 26, 12:19)
Nu nevaikstau as su vakariniu makiazu ir su masiskai garsiais rubais.  biggrin.gif Gal tik israiska mano nagla blush2.gif

*****, reiks i man uzsiimti savitaiga biggrin.gif "as esu nagla, as esu nagla, as esu labai labai nagla" triniti.gif cool.gif gal pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 26, 11:07)
Kosmetikos parduotuvese taip, bet cia kalbama apie rubu parduotuve.  biggrin.gif

Suprantu, kad tema apie rubu parde - ne is marso nusileidau mirksiukas.gif , bet citavau pasisakancios apie Kristiana.
Atsakyti
Nu as buvau cia ne perseniausiai HUGGO BOSS parduotuveje Kaune, bet nors ir nieko nepirkau, niekas mane is auksto neziurejo, jauciaus tikrai geriau nei kokios sarmoj, kur vos tik iejus tave pradeda persekiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 08 04, 14:22)
bet ne boutique,o dideliuose shopping centruose.Boutique pasijunti lygiai taip pat,kaip Lietuvoje,nors ten pardavejos malonios,bet jautiesi kaip pelene,visvien tvyroja tokia nemaloni slogi aplinka

taip, o tuose dideliuose prekybos centruose, kur yra viskas - nuo miss sixty iki tos pačios escados - visokios escados nebeatrodo tokios stebuklingos, kaip pas mus pro vitriną žiūrint mirksiukas.gif . Va kai buvau paskutinį kartą Duseldorfe, išsimatavau įvairiausių escadų ir kt tongue.gif ba tame didžiuliame, nepamenu tiksliai kiek - gal penkių aukštų pc yra visiška savitarna thumbup.gif

dar papasakosiu vieną istoriją į tą temą biggrin.gif turim tokią pažįstamą - ji dirbo anksčiau pardavėja vyriškų brangių drabužių pardoje, ten pasikabino dabartinį savo vyrą biggrin.gif vaikinas buvo toks, švelniai tariant, neišvaizdus, bet labai turtingų tėvų ir su didelėmis perspektyvomis biggrin.gif tai va dabar ji - jau tikra ponia biggrin.gif ir kai jau nueina į pardas (tokio tipo, kaip dviejų brolių biggrin.gif ) tai visos pardavėjos būna taip pastrointos, kad tik buvusi (o iš esmės tokia savo prigimtimi ir likusi biggrin.gif ) pardavėja taip sugebėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2006 10 26, 23:36)
taip, o tuose dideliuose prekybos centruose, kur yra viskas - nuo miss sixty iki tos pačios escados - visokios escados nebeatrodo tokios stebuklingos, kaip pas mus pro vitriną žiūrint mirksiukas.gif . Va kai buvau paskutinį kartą Duseldorfe, išsimatavau įvairiausių escadų ir kt  tongue.gif ba tame didžiuliame, nepamenu tiksliai kiek - gal penkių aukštų pc yra visiška savitarna thumbup.gif

dar papasakosiu vieną istoriją į tą temą  biggrin.gif turim tokią pažįstamą - ji dirbo anksčiau pardavėja vyriškų brangių drabužių pardoje, ten pasikabino dabartinį savo vyrą biggrin.gif vaikinas buvo toks, švelniai tariant, neišvaizdus, bet labai turtingų tėvų ir su didelėmis perspektyvomis biggrin.gif tai va dabar ji - jau tikra ponia biggrin.gif ir kai jau nueina į pardas (tokio tipo, kaip dviejų brolių  biggrin.gif ) tai visos pardavėjos būna taip pastrointos, kad tik buvusi (o iš esmės tokia savo prigimtimi ir likusi biggrin.gif ) pardavėja taip sugebėtų  biggrin.gif

cia tai geras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kiek zinau ESCADA parduotuves pardavejos atlyginimas apie 1000 lt. tai nelabai suprantu ko cia nosi riesti g.gif
Atsakyti
man ESCADA kvepalai patinka biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siaip Lietuvoje tokiose parduotuvese nebuvau apsilankiusi, kazkaip ne taip drasu, nes esu girdejus taip patdaug nuogirdu apie pardavejas, ir dar jusu tema paskaiciau doh.gif Bet Anglijoje buvau uzsukusi, kazkaip drasiau buvo, maloniai labai jauciausi, parduotuves prabanga aisku kele sioki toki nedrasuma, bet tai buvo nesvarbu, pardavejos labai malonios,isigijau akinukus ir esu labai patenkinta thumbup.gif Bet Lietuvoj deja negaliu sau leisti pirkti Dviejuose Broliuose, Escadoj ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivusia @ 2006 08 11, 17:34)
Pardavejos ir yra pardavejos, nesvarbu kiokioj paduotuvej dirbtu - Maximoj ar Escodoj. Is ju ir reikalavimas tik vienas: maloniai aptarnaut klienta, niu dar prekes pakabint, lentinas sutvarkyt hihihi.gif Siaip daug smegenu nereikia turet...
As pazistu keleta merginu, kurios dirba tokiose parduotuvese, bet ne Escadoj. Tai...nenoriu nieko izeist... jos visos... turtingu vyru eiskotojos=laisvo elgesio merginos. Taip sakant du viename. Nes i tokias pardas ne tik moteris uzsuka, bet ir ju vyrai

Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Taciau yra dar toks varianats, atvaziuoja merginos is provincijos, istoja i aukstasias, nori atitrukti nuo tevu ir yra priverstos zygiuoti dirbti i pardavejas, nes pirmuose kursuose ir negaus geresnio darbo.
Atsakyti
labai noriu su drauge uzeiti i D&G parduotuve vilniaus senamiesti,bet taip pat baugu kad kreivai ziures.. verysad.gif
Penktadieni su vyru uzejom i sarma nupirkti man Versace kvepalu,o jo tevui D&G.Tai kai tik uzejom,emem dairytis,dvi pardavejos mus apziurejo ir eme juoktis.As atsisuku ir sakau-aiaiai kaip juokinga tongue.gif Jos nesusipatogino o vyras nesuprates eme klausinet kas juokinga.tada viena is ju eme klaust kas domina.Kada paemem tuos kvepaliukus po didziausia talpa ir sumokejom virs 400lt labai nustebo...Ech visko buna.as i akropoli tada irgi neissipuscius vaziavau,o tiesiog paprastai ir patogiai apsirengus,nes reikejo apsipirkt ir beto su vaiku buvom...matomai ir pagalvojo kad kokie prasciokai...
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 08 05, 22:32)
Uzeinu karts nuo karto,bet ten nieko tokio nebuna,lyginant su uzsieniu.o ir stilius truputi man dar netinka.O i pardavejas niekada nekreipiu demesio,cia jau ne mano reikalas,kaip ir kokiom akim jos ziuri i mane.Gal joms buna pikta todel,kad pacios dirba ne uz pati auksciausia atlyginima ir nieko is savo parduotuves pardavinejamu prekiu neiperka.Tai ir pavydi g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Tikrai niekam nepavydi ir tikrai nusiperka prekiu lotuliukas.gif

QUOTE(vivusia @ 2006 08 11, 18:34)
Pardavejos ir yra pardavejos, nesvarbu kiokioj paduotuvej dirbtu - Maximoj ar Escodoj. Is ju ir reikalavimas tik vienas: maloniai aptarnaut klienta, niu dar prekes pakabint, lentinas sutvarkyt hihihi.gif Siaip daug smegenu nereikia turet...
As pazistu keleta merginu, kurios dirba tokiose parduotuvese, bet ne Escadoj. Tai...nenoriu nieko izeist... jos visos... turtingu vyru eiskotojos=laisvo elgesio merginos. Taip sakant du viename. Nes i tokias pardas ne tik moteris uzsuka, bet ir ju vyrai

Tikrai ne visos pardavejos turtingu vyru ieskotojos, nes dauguma ju yra laimingai istekejusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2007 03 22, 00:54)
Tikrai niekam nepavydi ir tikrai nusiperka prekiu  lotuliukas.gif
Tikrai ne visos pardavejos turtingu vyru ieskotojos, nes dauguma ju yra laimingai istekejusios  lotuliukas.gif

nesupratau sito posto esmes g.gif ir siaip man idomu za kakyje sishy jos tas prekes perka, bo nelabai tikiu, kad turtingas diedas leistu savo zmonai kazkokia pardaveja dirbt bigsmile.gif cia greiciau jau isimtinis atvejis, nei tendencija. o uz stukute algos tai nelabai ten ka nusipirksi rolleyes.gif
Atsakyti