Pardavejos ir yra pardavejos, nesvarbu kiokioj paduotuvej dirbtu - Maximoj ar Escodoj. Is ju ir reikalavimas tik vienas: maloniai aptarnaut klienta, niu dar prekes pakabint, lentinas sutvarkyt Siaip daug smegenu nereikia turet...
As pazistu keleta merginu, kurios dirba tokiose parduotuvese, bet ne Escadoj. Tai...nenoriu nieko izeist... jos visos... turtingu vyru eiskotojos=laisvo elgesio merginos. Taip sakant du viename. Nes i tokias pardas ne tik moteris uzsuka, bet ir ju vyrai
QUOTE(krb @ 2006 08 09, 16:49)
Mano atvejis taip pat i tema tik su Kristiana, uzejusi buvau apsiziureti ir matyt atrodziau ne pagal Kristianos "lygi", paklausiau konsultentes apie tusa (jos stovejo dviese ar tryse nepamenu) ar tuso galiojimas prasideda nuo atsukimo ar nuo pirmo patepimo blakstienu na, nuo kada prasideda senejimo procesas, o jos ciut nenusiprunkste is sako man: "Nu jus cia ir klausima uzdavet, jei geras tusas t.y. chanel, dior lancome... tai jis laiko metus ir daugiau", mintyse turejo matyt, kad as dazausi su tusais uz 20Lt ir man laiko max 2 menesius. O as tada ausytes su glaudziau ir isejau nepastaciau ju i vieta, nors dabar labai gailiuosi, o tuo tarpu tusai pas mane tie ale kuriu as atseit sau negaleciau pagal isvaizda nusipirkti ir lancome ir dior ir chanel. Ziauru
As tai jauciu nebuciau istverus ir tikrai ka nors labai pikto joms leptelciau Pacios jauciu tokiu prekiu neikanda, o dar i kitus kreivai ziuri
O as kazkaip pagalvojau, kad gal kaip tik savininkai liepia pardavejoms taip i visus is auksto ziureti Kad nepradetu ten eiti daug paprastu zmoniu, kurie nori tik pasiszvalgyt
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 26, 11:45)
O as kazkaip pagalvojau, kad gal kaip tik savininkai liepia pardavejoms taip i visus is auksto ziureti Kad nepradetu ten eiti daug paprastu zmoniu, kurie nori tik pasiszvalgyt
Skaičiau vieno iš savininkų interviu, kur jis ragino užeiti pasidairyti, nes jei nieko ir nesiruoši pirkti.
man, tai atrodo, kad pardavejos ilgiau padirbe tokiose pardese, vos ne pacios isivaizduoja patape savininkemis kaip sakant vis arciau "elito"
QUOTE(lanaa @ 2006 10 26, 11:53)
man, tai atrodo, kad pardavejos ilgiau padirbe tokiose pardese, vos ne pacios isivaizduoja patape savininkemis kaip sakant vis arciau "elito"
Man irgi toks įspūdis susidarė, tačiau ta "liga" serga ne tik labai brangių prekių parduotuvių pardavėjos.
QUOTE(witchcraft @ 2006 10 14, 01:04)
As tai jauciu nebuciau istverus ir tikrai ka nors labai pikto joms leptelciau Pacios jauciu tokiu prekiu neikanda, o dar i kitus kreivai ziuri
Joms ir nereikia ikasti tu prekiu, nes dazosi ir kvepinasi su meginiais
QUOTE(lovely @ 2006 10 26, 11:03)
Joms ir nereikia ikasti tu prekiu, nes dazosi ir kvepinasi su meginiais
Kosmetikos parduotuvese taip, bet cia kalbama apie rubu parduotuve.
Pirkau Dviejuose broliuose suknute. Normaliai, mandagiai mane aptarnavo, tik gal kiek per daug ikyriai siule viska matuotis, nors atejusi aiskiai pasakiau ko noreciau
QUOTE(bugen @ 2006 10 26, 12:07)
Pirkau Dviejuose broliuose suknute. Normaliai, mandagiai mane aptarnavo, tik gal kiek per daug ikyriai siule viska matuotis, nors atejusi aiskiai pasakiau ko noreciau
tai gal rimtos pirkejos ispudi sudarei jau rasiau cia kazkada, savo ispudzius is svieziai atidarytos hugo boss parduotuves kaune... tai pakol diedui nenupirkau dirzo i mane kaip i kokia "proxodymce" ziurejo. bet uztat maciau kaip apsokinejo merginas, kurios i ta pacia parde uzejo vos ne su vakariniu makijazu, sukuosenom ir apredais, per visus galus rekianciais zymiu firmu etiketem
QUOTE(lanaa @ 2006 10 26, 11:18)
tai gal rimtos pirkejos ispudi sudarei jau rasiau cia kazkada, savo ispudzius is svieziai atidarytos hugo boss parduotuves kaune... tai pakol diedui nenupirkau dirzo i mane kaip i kokia "proxodymce" ziurejo. bet uztat maciau kaip apsokinejo merginas, kurios i ta pacia parde uzejo vos ne su vakariniu makijazu, sukuosenom ir apredais, per visus galus rekianciais zymiu firmu etiketem
Nu nevaikstau as su vakariniu makiazu ir su masiskai garsiais rubais. Gal tik israiska mano nagla
Kol kas galiu sau leisti pirkti tik kvepalus ir kosmetika ir to tik ne lietuvoje. Nes pas mus kainos uzkeltos nesveikos kaip ne vienoj saly ir drabuziai turbut ne paskutinis mados sauksmas, o kaineles
Del pardaveju tai
Del pardaveju tai