Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

Pardavejos ir yra pardavejos, nesvarbu kiokioj paduotuvej dirbtu - Maximoj ar Escodoj. Is ju ir reikalavimas tik vienas: maloniai aptarnaut klienta, niu dar prekes pakabint, lentinas sutvarkyt hihihi.gif Siaip daug smegenu nereikia turet...
As pazistu keleta merginu, kurios dirba tokiose parduotuvese, bet ne Escadoj. Tai...nenoriu nieko izeist... jos visos... turtingu vyru eiskotojos=laisvo elgesio merginos. Taip sakant du viename. Nes i tokias pardas ne tik moteris uzsuka, bet ir ju vyrai
Atsakyti
QUOTE(krb @ 2006 08 09, 16:49)
Mano atvejis taip pat i tema tik su Kristiana, uzejusi buvau apsiziureti ir matyt atrodziau ne pagal Kristianos "lygi", paklausiau konsultentes apie tusa (jos stovejo dviese ar tryse nepamenu) ar tuso galiojimas prasideda nuo atsukimo ar nuo pirmo patepimo blakstienu na, nuo kada prasideda senejimo procesas, o jos ciut nenusiprunkste is sako man: "Nu jus cia ir klausima uzdavet, jei geras tusas t.y. chanel, dior lancome... tai jis laiko metus ir daugiau", mintyse turejo matyt, kad as dazausi su tusais uz 20Lt ir man laiko max 2 menesius. O as tada ausytes su glaudziau ir isejau nepastaciau ju i vieta, nors dabar labai gailiuosi, o tuo tarpu tusai pas mane tie ale kuriu as atseit sau negaleciau pagal isvaizda nusipirkti ir lancome ir dior ir  chanel. Ziauru  schmoll.gif

As tai jauciu nebuciau istverus ir tikrai ka nors labai pikto joms leptelciau doh.gif Pacios jauciu tokiu prekiu neikanda, o dar i kitus kreivai ziuri blink.gif
Atsakyti
O as kazkaip pagalvojau, kad gal kaip tik savininkai liepia pardavejoms taip i visus is auksto ziureti ax.gif Kad nepradetu ten eiti daug paprastu zmoniu, kurie nori tik pasiszvalgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 26, 11:45)
O as kazkaip pagalvojau, kad gal kaip tik savininkai liepia pardavejoms taip i visus is auksto ziureti ax.gif  Kad nepradetu ten eiti daug paprastu zmoniu, kurie nori tik pasiszvalgyt g.gif

Skaičiau vieno iš savininkų interviu, kur jis ragino užeiti pasidairyti, nes jei nieko ir nesiruoši pirkti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurie: 26 spalio 2006 - 10:48
man, tai atrodo, kad pardavejos ilgiau padirbe tokiose pardese, vos ne pacios isivaizduoja patape savininkemis hihihi.gif kaip sakant vis arciau "elito" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 26 spalio 2006 - 10:54
QUOTE(lanaa @ 2006 10 26, 11:53)
man, tai atrodo, kad pardavejos ilgiau padirbe tokiose pardese, vos ne pacios isivaizduoja patape savininkemis  hihihi.gif kaip sakant vis arciau "elito"  doh.gif  lotuliukas.gif

Man irgi toks įspūdis susidarė, tačiau ta "liga" serga ne tik labai brangių prekių parduotuvių pardavėjos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2006 10 14, 01:04)
As tai jauciu nebuciau istverus ir tikrai ka nors labai pikto joms leptelciau  doh.gif Pacios jauciu tokiu prekiu neikanda, o dar i kitus kreivai ziuri  blink.gif

Joms ir nereikia ikasti tu prekiu, nes dazosi ir kvepinasi su meginiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2006 10 26, 11:03)
Joms ir nereikia ikasti tu prekiu, nes dazosi ir kvepinasi su meginiais mirksiukas.gif

Kosmetikos parduotuvese taip, bet cia kalbama apie rubu parduotuve. biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau Dviejuose broliuose suknute. Normaliai, mandagiai mane aptarnavo, tik gal kiek per daug ikyriai siule viska matuotis, nors atejusi aiskiai pasakiau ko noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2006 10 26, 12:07)
Pirkau Dviejuose broliuose suknute. Normaliai, mandagiai mane aptarnavo, tik gal kiek per daug ikyriai siule viska matuotis, nors atejusi aiskiai pasakiau ko noreciau smile.gif

tai gal rimtos pirkejos ispudi sudarei g.gif jau rasiau cia kazkada, savo ispudzius is svieziai atidarytos hugo boss parduotuves kaune... doh.gif lotuliukas.gif tai pakol diedui nenupirkau dirzo i mane kaip i kokia "proxodymce" ziurejo. bet uztat maciau kaip apsokinejo merginas, kurios i ta pacia parde uzejo vos ne su vakariniu makijazu, sukuosenom ir apredais, per visus galus rekianciais zymiu firmu etiketem biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 26 spalio 2006 - 11:16
QUOTE(lanaa @ 2006 10 26, 11:18)
tai gal rimtos pirkejos ispudi sudarei  g.gif jau rasiau cia kazkada, savo ispudzius is svieziai atidarytos hugo boss parduotuves kaune...  doh.gif  lotuliukas.gif tai pakol diedui nenupirkau dirzo i mane kaip i kokia "proxodymce" ziurejo. bet uztat maciau kaip apsokinejo merginas, kurios i ta pacia parde uzejo vos ne su vakariniu makijazu, sukuosenom ir apredais, per visus galus rekianciais zymiu firmu etiketem  biggrin.gif  cool.gif

Nu nevaikstau as su vakariniu makiazu ir su masiskai garsiais rubais. biggrin.gif Gal tik israiska mano nagla blush2.gif
Atsakyti
Kol kas galiu sau leisti pirkti tik kvepalus ir kosmetika ir to tik ne lietuvoje. Nes pas mus kainos uzkeltos nesveikos kaip ne vienoj saly ir drabuziai turbut ne paskutinis mados sauksmas, o kaineles doh.gif
Del pardaveju tai drinks_cheers.gif
Atsakyti