Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

QUOTE(laurynaa @ 2006 08 04, 12:45)

laurynaa, 04 Rug 2006 - 12:45, parašė:

laurynaa, 04 Rug 2006 - 12:45, parašė:

aha, jau kai iejus pastebiu "kontrolini silta" zvilgsni, tai taip snukuti suraukiu,kad...... nedrista i mane net paziuret!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (bet cia ne apie escada, nes vln yra labaiii daug tokiu parduotuviu, su "maloniom" moterom uz prekystalio) nu dar aisku noreciau,kad man kada nors pasakytu "pas mus brangu....."  cool.gif  cool.gif

aha, jau kai iejus pastebiu "kontrolini silta" zvilgsni, tai taip snukuti suraukiu,kad...... nedrista i mane net paziuret!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (bet cia ne apie escada, nes vln yra labaiii daug tokiu parduotuviu, su "maloniom" moterom uz prekystalio) nu dar aisku noreciau,kad man kada nors pasakytu "pas mus brangu....."  cool.gif  cool.gif

Kai pasako "pas mus brangu",reikia sakyt "kam brangu,kam ne" ir nutaisyt pilna uzuojautos veideli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2006 08 04, 13:10)

~FSCG~, 04 Rug 2006 - 13:10, parašė:

~FSCG~, 04 Rug 2006 - 13:10, parašė:

Kai pasako "pas mus brangu",reikia sakyt "kam brangu,kam ne" ir nutaisyt pilna uzuojautos veideli  lotuliukas.gif

Kai pasako "pas mus brangu",reikia sakyt "kam brangu,kam ne" ir nutaisyt pilna uzuojautos veideli  lotuliukas.gif

cia geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 04, 12:47)

B.Brigitte, 04 Rug 2006 - 12:47, parašė:

B.Brigitte, 04 Rug 2006 - 12:47, parašė:

cia tik pas mus tokia nenormalybe...va mama tik ka grizo is berlyno tai sake ten po visokias escadas,max maras kniskis kiek nori niekas nei ziuri nei zodzio pasakys

cia tik pas mus tokia nenormalybe...va mama tik ka grizo is berlyno tai sake ten po visokias escadas,max maras kniskis kiek nori niekas nei ziuri nei zodzio pasakys

bet ne boutique,o dideliuose shopping centruose.Boutique pasijunti lygiai taip pat,kaip Lietuvoje,nors ten pardavejos malonios,bet jautiesi kaip pelene,visvien tvyroja tokia nemaloni slogi aplinka
Atsakyti
Mano draugo mama yra užsienietė na kaip ir jis biggrin.gif. Grįžusi iš Italijos užėjo į mūsų Escada ar G.Ferre, tai pašiurpus buvo nerealiai. Sakė košmaras kokios pardavėjos, net bendraut normaliai nemoka. Sakė būtų nieko nepirkus, bet kadangi ten jai bliuska labai patiko tai nusipirko.
Žodžiu tokias "malonias" tik LT matė.

Suprantu, kad tik žvaigždžių jos ir telaukia, kad į subinę lyst galėtų, bet ir tarp paprastai apsirengusių pilna turtuolių galinčių ne tik ten apsipirkt ir daugiau sau leist. Vistos.

Atsakyti
niekada nesu buvusi, turbut niekad ir neisiu, kad ir kiek pinigu tureciau tongue.gif cool.gif
o del pardaveju, tai gal ten po viena bliuze teturi, tai nenori kad nuciupinetu nereikalingos rankos lotuliukas.gif laukia kokios riaubiskytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2006 08 04, 12:10)

~FSCG~, 04 Rug 2006 - 12:10, parašė:

~FSCG~, 04 Rug 2006 - 12:10, parašė:

thumbup.gif

Aš vakar užėjau su drauge į tokią brangesnę batų parduotuvę, tai moteris mūsų avalynę nužiūrinėjo kol ėjom per visą salę iki lentynų. Akių net nepakėlė, pažiūrėt kaip atrodom rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 04, 10:47)

B.Brigitte, 04 Rug 2006 - 10:47, parašė:

B.Brigitte, 04 Rug 2006 - 10:47, parašė:

tikra teisybe!!! kazkaip uzsieny tikrai nesureiksmina zmones fakto, kaip tu atrodai, be to, labai daznai pasitaiko, kad zmogus atrodo vos ne kaip 'bomzas', o is tikruju yra tikras turtuolis...na, bet gal su laiku situacija pasikeis ir atsikratysim sitokio visom buv sovietinems salims budingo bruozo :lotuliukas

p.s. zinoma, galima su tom pardavejom kovot viskokiais budais, bet tada jau shopingas tampa nebe maloniu uzsiemimu, o stresu...manau, kad net kai griziu i LT 'visam laikui', ten neapsipirkinesiu, o geriau taupysiu pinigus ir karta per sezona vaziuosiu apsipirkti i uzsieni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besteller: 05 rugpjūčio 2006 - 01:43
Uzeinu karts nuo karto,bet ten nieko tokio nebuna,lyginant su uzsieniu.o ir stilius truputi man dar netinka.O i pardavejas niekada nekreipiu demesio,cia jau ne mano reikalas,kaip ir kokiom akim jos ziuri i mane.Gal joms buna pikta todel,kad pacios dirba ne uz pati auksciausia atlyginima ir nieko is savo parduotuves pardavinejamu prekiu neiperka.Tai ir pavydi g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jei pardaveja pasako: pas mus brangu.
Tai atsakymas butu toks: jums brangu, o man ne. biggrin.gif
Atsakyti
vienos pažįstamos moteros vyras kažką bendro turėjo su ta parduotuve, tai jis, kol gulėjom ligoninėj, mums ir kvepalų, ir marškinėlių, ir rankšluosčių, ir dar velniai žino ko atvežė užsidarymo proga. vienus kvepalus pasilikau sau, kitus padovanojau draugei.

bet liko dar tokia paprastutė 'escada' paplūdimio tašė, kurios aš tikrai nesiruošiu nešioti, nes tai apskritai ne mano stailas. gal kam nors reikia? atiduočiau, aš iš vln.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2006 08 09, 15:45)

katalike, 09 Rug 2006 - 15:45, parašė:

katalike, 09 Rug 2006 - 15:45, parašė:

vienos pažįstamos moteros vyras kažką bendro turėjo su ta parduotuve, tai jis, kol gulėjom ligoninėj, mums ir kvepalų, ir marškinėlių, ir rankšluosčių, ir dar velniai žino ko atvežė užsidarymo proga. vienus kvepalus pasilikau sau, kitus padovanojau draugei. 

bet liko dar tokia paprastutė 'escada' paplūdimio tašė, kurios aš tikrai nesiruošiu nešioti, nes tai apskritai ne mano stailas. gal kam nors reikia? atiduočiau, aš iš vln.

Gal ir reiktu g.gif g.gif
Atsakyti
Mano atvejis taip pat i tema tik su Kristiana, uzejusi buvau apsiziureti ir matyt atrodziau ne pagal Kristianos "lygi", paklausiau konsultentes apie tusa (jos stovejo dviese ar tryse nepamenu) ar tuso galiojimas prasideda nuo atsukimo ar nuo pirmo patepimo blakstienu na, nuo kada prasideda senejimo procesas, o jos ciut nenusiprunkste is sako man: "Nu jus cia ir klausima uzdavet, jei geras tusas t.y. chanel, dior lancome... tai jis laiko metus ir daugiau", mintyse turejo matyt, kad as dazausi su tusais uz 20Lt ir man laiko max 2 menesius. O as tada ausytes su glaudziau ir isejau nepastaciau ju i vieta, nors dabar labai gailiuosi, o tuo tarpu tusai pas mane tie ale kuriu as atseit sau negaleciau pagal isvaizda nusipirkti ir lancome ir dior ir chanel. Ziauru schmoll.gif
Atsakyti