Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

Mano pažįstama, kuriai 26m., vis dar tėra tik turtingo tėčio dukrytė ir amžina studentė , nuėjo Vilniuje į Escada parduotuvę, nes kataloge pamatė kažkokias kelnias ir baisiai jai jų prireikė, priėjo prie pardavėjos ir paklausė ar dar jų turi ir ar yra jos išmieros.Atsakymas nuskambėjo beveik taip:mergaite, taigi vistiek nieko nepirksi...
Pasirodo jos ten aiškeriagės, be to nevykusios...
Atsakyti
Ka cia kalbet apie tokias prabangiasnes parduotuves! Uzbegau savo kaimelyje i Sarma ranku kremo prireike, na kaip zmogus po miesta vaikstau neissipusciusi, o taip kaip patogu! Parduotuveje ne vieno zmogaus, tik 2 pardavejos ir kazkokia dar fifa, gal vadybininke, o gal direktore, tai ji mane taip nuziurejo - kaip zmones, kad mieste nuziuri koki bomza ar girtokli! Taip ir tempe mane uz liezuvio, mestelti jai replika, bet pamaniau - neverta gadintis nuotaikos! mirksiukas.gif
Atsakyti
visiskai nepatinka,kadangi labai jau moteriski rubai schmoll.gif o pardavejos tikrai nera jau tokios zabos,bent jau man visada jos ten malonios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 21, 14:17)
visiskai nepatinka,kadangi labai jau moteriski rubai schmoll.gif o pardavejos tikrai nera jau tokios zabos,bent jau man visada jos ten malonios smile.gif

cia kalbejau apie escada vokieciu gatveje
Atsakyti
Patinka ta Escada,jei butu dar ir kainos ne tokios ""escadiskos"",tai dar labiau patiktu.O del pardaveju ,kad jos nemalonios,teisybe.
Atsakyti
kainos tai tikrai ten nerealios!!! doh.gif
Atsakyti
Escada man labai patinka, tiesa, nieko dar nesu is ju pirkusi, nors internetini puslapi pavartau gana daznokai.
Del tu pardaveju, tai buvo ir man pora panasiu atveju, bet tada nenorejau sau nuotaikos gadintis. Isejo taip, kad mano vistiek sugedo, o ju ne g.gif Dabar jei jos man gadintu nuotaika, as irgi gadinciau joms bigsmile.gif Ir nepabijociau labai sugadinti biggrin.gif Kazkada ieskojau odines striukes, lijo lietus, visa suslapus uzejau i viena parduotuve, tai man net kainos nesake blink.gif O tikrai ruosiausi moketi iki 4000Lt. Tada isejau nieko nesakius, dabar irgi iseiciau nepirkus, bet sunervinciau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Man tai pikciausia, kad Lietuvoje ne tik ESCADOJ, bet ir kai kuriose ne tokiose brangiose parduotuvese pardavejos ziauriai slykscios snobes, sekiojancios tau is paskos...Pastebejau, kad jei nori padoraus aptarnavimo ir jokiu pasaipiu zvilgnsniu, tai apsipirkinejant reikia issiciustyti kaip i teatra: kailiniai, aukstakulniai, makiazas, be to, kuo naglesnis 'snukis' ir dar tetis su kostiumu, jei amzius jaunesnis lotuliukas.gif
Tikrai nenueisi i parduotuve su patogiais dzinsiukais ir sportbatukais kaip uzsieny... smile.gif
Atsakyti
az kazkaip ir pati niekada nebuvau escadoj nes visvien zinau kad nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2006 08 04, 01:57)
Pastebejau, kad jei nori padoraus aptarnavimo ir jokiu pasaipiu zvilgnsniu, tai apsipirkinejant reikia issiciustyti kaip i teatra: kailiniai, aukstakulniai, makiazas, be to, kuo naglesnis 'snukis' ir dar tetis su kostiumu, jei amzius jaunesnis lotuliukas.gif
Tikrai nenueisi i parduotuve su patogiais dzinsiukais ir sportbatukais kaip uzsieny... smile.gif

aha, jau kai iejus pastebiu "kontrolini silta" zvilgsni, tai taip snukuti suraukiu,kad...... nedrista i mane net paziuret!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif (bet cia ne apie escada, nes vln yra labaiii daug tokiu parduotuviu, su "maloniom" moterom uz prekystalio) nu dar aisku noreciau,kad man kada nors pasakytu "pas mus brangu....." cool.gif cool.gif
Atsakyti
cia tik pas mus tokia nenormalybe...va mama tik ka grizo is berlyno tai sake ten po visokias escadas,max maras kniskis kiek nori niekas nei ziuri nei zodzio pasakys
Atsakyti
as buvau karta uzejus, nors irgi zinojau kad nieko nepirksiu, bet siaip, bent paziureti kokiu rubu buna smile.gif tai pardaveja irgi per daug draugiska nepasirode, iskart ko cia ieskau paklause, o vat tada jau is principo viska is eiles sklaidziau
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 04, 12:47)
cia tik pas mus tokia nenormalybe...va mama tik ka grizo is berlyno tai sake ten po visokias escadas,max maras kniskis kiek nori niekas nei ziuri nei zodzio pasakys

LT yra tokia tendencija, kad pardavejos uzmirsta uz ka jos alga gauna - uz drabuziu sulankstyma taip pat, manau...
Atsakyti