Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

Man panašiai buvo Kristianos parduotuvėje...vaikščiojau tarp kvepalų ir jaučiau pastovų apsaugininko žvilgsnį sulyg kiekvienu mano krustelėjimu smile.gif pati naudoju labai gerus kvepalus, kosmetiką ir pan., tai norėjosi prieiti ir atidaryti rankinuką, kad pažiūrėtų kokia kosmetika naudoju ir kokiais kvapais kvepinuosi, labai nemalonu, rengiuosi aš patogiai, sportiškai, nevaikštau su treningais ar sportbačiais, rūbai mano paprasti, bet kokybiški, matyt per paprasti Kristianos parduotuvei biggrin.gif
Žinau vietą, kur net pačių brangiausių parduotuvių pardavėjai į tave žiūri labai palaniai, tai oro uostų tax-free parduotuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 08 26, 18:39)
Aš buvau Escada parduotuvėje Vilniuje smile.gif Ieškojau batų smile.gif Na, tikrai nieko blogo apie pardavėjas negaliu pasakyt. Kainos batų kosmininės, bet nebuvo mano dydžio  sad.gif  Aptarnavo tikrai labai  thumbup.gif

ten batai zinau kastuoja apie 2000-3000 lt o kiek mazdaug rubai???
Atsakyti
Esu macius bliuzele uz 3000Lt, nuo tada ir aplenkiu vingiu...
Atsakyti
mes su drauge karta irgi pardavejom parodem savo vieta
apsirengen visikai paprastai.na ir aisq,nelikom nepastebetos.pardavejos visa laika varste mus zvilgniais,nekreipe i mus demesio ir pan.
tai paskui buvo labai linksma ziuret,kaip jo sreagavo,kai ejom prie kasos su pirkiniais thumbup.gif
dar pasakem pora neitin maloniu repliku,ir pabaigoj jau jos lindo i sikna kaip reikalas...

aisq,turi but kazkox skirtumas tarp paprastu ir prabangiu parduotuviu pardaveju,bet jos negali zemint zmoniu
Atsakyti
Man ESCADOS drabuziai laaabai grazus, noreciau tokiu tureti. Idomu kiek vienetu drabuziu si parduotuve Vilniuje parduoda per metus? g.gif
Atsakyti
į tas parduotuves gal per diena vienas klientas ir apsilanko, tai ir ziuri išpūtusios akis kai daugiau žmonių užsuka laugh.gif
buvau ESCADOJ tai tuo metu buvo garsaus advokato žmona, tai aplink ją šokinėjo visas personala, o į mane kaip i vagile žiūrėjo blink.gif Buvau įvertinta skvarbiu žvilgsniu vienos - tikriausiai mąstė ar neesu kokio milijonieriaus dukra ar žmona new_russian.gif Tad aš ten ilgai ir neužsibuvau... ax.gif
Tos parduotuvės yra skirtos tik žinomiems LABAI pinigingiems žmonėms ir dar į Lietuvą atvažiuojančioms įžymybėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2005 11 17, 17:52)
Man ESCADOS drabuziai laaabai grazus, noreciau tokiu tureti. Idomu kiek vienetu drabuziu si parduotuve Vilniuje parduoda per metus? g.gif
Man jie irgi grazus wub.gif tik labai jau kainos aukstos ax.gif
Kai pagalvoji,kad bliuzes po 3000 ,tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 18 lapkričio 2005 - 23:33
Man irgi tos pardavejos juoka kelia biggrin.gif nabages kazkokios :)budamos tarp tokiu brangiu drabuziu,galvoja,kad ir ju verte pakyla ir gali zemint paprastus zmones.tongue.gif buvau ir as uzsukus i escada Vilniuj.pripuole ir bande iviniot i blizganti popieriuka zodzius "eik is cia"... blink.gif geriau su siena butu pasikalbejus,zmogui jau i parduotuve siais laikais nebegalima ateit skuduru paziuret.... blush2.gif apziurejau rubus,bet kazko ypatingo nebuvo ten,atrode kaip senesniu kolekciju rubai... doh.gif is esmes tai pardavejos maximoj ir escadoj nesiskiria,tik parduotuves skiriasi ir dar ju darbine apranga ir galbut atlyginimas siek tiek. smile.gif
Atsakyti
tikra tiesa thumbup.gif ,kai tik ieni i parduotuve Palangoje,visu pirma tave nuziuri nuo koju iki galvos doh.gif ..jei atrodai super su tavimi elgiasi labai graziai,vos ne i sikna gatavos sulist...bet uzeiek ten zmogus apsirenges paprastai,tai doh.gif .... geriau tada patyliu....ir joms nesvarbu,kad tu pinigineje su savimi turi 3000lt .kvailos tos pardavejos,juokas ima.ar galima apie zmogu spresti pagal apsirengima doh.gif ...
Atsakyti
Man buvo toks atsitikimas. Gal pries kokius 6 metus labai ieskojau sijono. Ejau i visas is eiles parduotuves ir neziurejau i ju pavadinimus. Labai laiko nebuvo, o sijono reikejo. Taigi useinu (kaip veliau pasirode i Escada) ir sau lyg niekur nieko ziurineju rubus. Aisku, is karto astebejau, kad esu sekama. Prieina pardaveja, as jai sakau, kad reikia sijono. Ji man sako - pas mus brangu. Nu galvoju siais laikais visur brangu, bet kas is to? unsure.gif Sako sijonas kainuoja 2500 (neatsimenu tiksliai). A... Tai ir isejau. Bet tai pirmiausia butu pasiulius apziuret ar dar ka nors, tai ne, pirmas zodis - pas mus brangu (= ne tau cia lankytis) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2005 11 21, 14:59)
Man buvo toks atsitikimas. Gal pries kokius 6 metus labai ieskojau sijono. Ejau i visas is eiles parduotuves ir neziurejau i ju pavadinimus. Labai laiko nebuvo, o sijono reikejo. Taigi useinu (kaip veliau pasirode i Escada) ir sau lyg niekur nieko ziurineju rubus. Aisku, is karto astebejau, kad esu sekama. Prieina pardaveja, as jai sakau, kad reikia sijono. Ji man sako - pas mus brangu. Nu galvoju siais laikais visur brangu, bet kas is to?  unsure.gif  Sako sijonas kainuoja 2500 (neatsimenu tiksliai). A...  Tai ir isejau. Bet tai pirmiausia butu pasiulius apziuret ar dar ka nors, tai ne, pirmas zodis - pas mus brangu (= ne tau cia lankytis)  blink.gif

jo,tos bobeles gerom manierom nepasizymi. schmoll.gif wacko.gif
Atsakyti
As neinu i tokias parduotuves vien del to kad vos izengus pasijauti kaip valkatele paskutine nes pardavejos isivaizduoja kad jos yra aukstuomenes damos vien del to kad dirba tokioj parduotuvej ir siaip ne mano kisenei ten verysad.gif
Atsakyti