Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

QUOTE(ziemuze @ 2005 08 25, 20:23)
Buvau toje parduotuveje(Palangoje, jei apie ja kalbat).Piniginei atsitiktinai turejau 400lt, kuriuos galejau isleisti.Na, ka galvoju, bent jau kazka gal bus imanoma pasiziuret.Deja, iejusi tiktai pasijutau ir as kaip bomze ir vagile, nes akiu nenuleido nuo manes ir ziurejo tarsi is aukstybiu.Esu greitai uzsiplieskiantis zmogus, tad priejau ir pasakiau, idomu kiek gaunat?a?nedryskit taip ziuret, nes esat ne ka turtingesnes uz paprasta zmogu, o keliates kaip pasaulio milionieres.tos tik ziurejo ir mano nuostabai tylejo.as tai apsisukau ir isejau, net gerai rubu nepamacius doh.gif gal ir per smarkiai pasakiau, nu bet jau nusibodo tos turtingu parduotuviu pardavejos gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Mamkos, jei norit, kad jus isskiestom rankom priimtu, tai atvaziuokit su limuzinu ir ieikit su asmens sargybiniu vaizduodamos milionieres biggrin.gif  biggrin.gif

SAUNUOLE clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif jei daugiau atsirastu tokiu keip ziemuze, tai ir tos pardavejos ant zemes nusileistu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Angeliukas: 25 rugpjūčio 2005 - 21:47
Aj, tos pardavejos jau saiko neturi su savo tokiu elgesiu.. Is ne vieno zmogaus girdejau nekokiu atsiliepimu.
Atvaziavo tokie pazistami is Rygos, tai irgi pakraupe buvo. Apsipirko tikrai nemazai, o tu pardaveju snukeliai vistiek nepasitaise. Tai jie ir sako, kad irgi nekaip pasijuto... blink.gif Nu zodziu.. ( Cia apie Palangos pardduotuve). Tai as nesuprantu, uz kokias sumas pirkti reikia, kad jos zmoniskai elgtusi. blink.gif doh.gif
Atsakyti
bet kaip patys seimininkai nesidomi kokios tos pardavejos, kaip elgias ir t.t. jei jos butu mielesnes, tai nebijotu taip masiskai mamos uzeit, ir tada gal parduotu i menesi viena maike daugiau nei iprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2005 08 26, 10:20)
bet kaip patys seimininkai nesidomi kokios tos pardavejos, kaip elgias ir t.t.  jei jos butu mielesnes, tai nebijotu taip masiskai mamos uzeit, ir tada gal parduotu i menesi viena maike daugiau nei iprastai smile.gif

Tai jie turbūt irgi labiau nori, kad iš jų pirktų visems gerai žinomos poniutės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angeliukas @ 2005 08 25, 21:44)
SAUNUOLE  clap.gif  clap_1.gif  thumb_yello.gif  jei daugiau atsirastu tokiu keip ziemuze, tai ir tos pardavejos ant zemes nusileistu

super parašyta
Atsakyti
aš tai dažnai internete pasižiūriu tu rubelių, ir labai gražių
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2005 08 25, 20:23)
Buvau toje parduotuveje(Palangoje, jei apie ja kalbat).Piniginei atsitiktinai turejau 400lt, kuriuos galejau isleisti.Na, ka galvoju, bent jau kazka gal bus imanoma pasiziuret.Deja, iejusi tiktai pasijutau ir as kaip bomze ir vagile, nes akiu nenuleido nuo manes ir ziurejo tarsi is aukstybiu.Esu greitai uzsiplieskiantis zmogus, tad priejau ir pasakiau, idomu kiek gaunat?a?nedryskit taip ziuret, nes esat ne ka turtingesnes uz paprasta zmogu, o keliates kaip pasaulio milionieres.tos tik ziurejo ir mano nuostabai tylejo.as tai apsisukau ir isejau, net gerai rubu nepamacius doh.gif gal ir per smarkiai pasakiau, nu bet jau nusibodo tos turtingu parduotuviu pardavejos gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Mamkos, jei norit, kad jus isskiestom rankom priimtu, tai atvaziuokit su limuzinu ir ieikit su asmens sargybiniu vaizduodamos milionieres biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ot saunuole thumbup.gif thumbup.gif kazkam gi reikia pastatyt tokias i vieta biggrin.gif
o as tai turbut suvalkiete, man kazkaip smutkes ir etiketes neimponuoja ax.gif man patinka mano sefas... zmogus tikrai turtingas, o vaiksto apsirenges kaip paprastas mirtingasis ir kas svarbiausia visai del to nesuka galvos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif labiausiai patinka, kai su juo susidure zmones pradzioj sutinka pagal drabuzi, o paskui jau sedi apvepusiu zandikauliu suprasdami su kuo is tikruju reikalu turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 08 26, 11:54)
drinks_cheers.gif  ot saunuole  thumbup.gif  thumbup.gif kazkam gi reikia pastatyt tokias i vieta  biggrin.gif
o as tai turbut suvalkiete, man kazkaip smutkes ir etiketes neimponuoja  ax.gif man patinka mano sefas... zmogus tikrai turtingas, o vaiksto apsirenges kaip paprastas mirtingasis ir kas svarbiausia visai del to nesuka galvos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  labiausiai patinka, kai su juo susidure zmones pradzioj sutinka pagal drabuzi, o paskui jau sedi apvepusiu zandikauliu suprasdami su kuo is tikruju reikalu turi  biggrin.gif

Va būtent - įvertindamos žmogų pagal drabužius pardavėjos gali labai dažnai apsirikt doh.gif Pažiūrėkit, užsienio žvaigždės kasdien vaikšto kaip apsmurgusios, o pinigų turi daug ir gali sau labai daug ką leist.
Atsakyti
Niu, zinot, jeigu i mane taip ziuretu, ir ypac, jeigu buciau susiruosusi kazka pirkti - as jas irgi graziai nusodinciau. Labai nemegstu tokiu zmoniu..
Atsakyti
Man atrodo puse atveju tai yra tiesiog asmeniniai komplesai- jei ieinat i parduotuve tikedamosis, kad i jus ziures is auksto, bauksciai nuleistu zvilgsniu, tai jos taip ir ziuri...
O jei pasitaiko tikros maikiu karalienes, tai prieikit ir pasakykit ,,Tau kazkas ant veido"- ji puls ziureti i veidrodi ir tuo metu galesit ramiai ziurineti drabuzius. O jei pasipiktins kad nieko ant to veido nera, tai sakykit- kaip tai nera, yra ir surugimas ir puikybe wink.gif
Atsakyti
As turiu viena drauge, na ji yra milijonieriaus zmona, tai jos visi drabuziai tik tokiu firmu. karta su ja buvau uzejus i sia parduotuve, tai aplink ja jos visos nerealai sokinejo smile.gif
Atsakyti
Aš buvau Escada parduotuvėje Vilniuje smile.gif Ieškojau batų smile.gif Na, tikrai nieko blogo apie pardavėjas negaliu pasakyt. Kainos batų kosmininės, bet nebuvo mano dydžio sad.gif Aptarnavo tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti