QUOTE(ziemuze @ 2005 08 25, 20:23)
Buvau toje parduotuveje(Palangoje, jei apie ja kalbat).Piniginei atsitiktinai turejau 400lt, kuriuos galejau isleisti.Na, ka galvoju, bent jau kazka gal bus imanoma pasiziuret.Deja, iejusi tiktai pasijutau ir as kaip bomze ir vagile, nes akiu nenuleido nuo manes ir ziurejo tarsi is aukstybiu.Esu greitai uzsiplieskiantis zmogus, tad priejau ir pasakiau, idomu kiek gaunat?a?nedryskit taip ziuret, nes esat ne ka turtingesnes uz paprasta zmogu, o keliates kaip pasaulio milionieres.tos tik ziurejo ir mano nuostabai tylejo.as tai apsisukau ir isejau, net gerai rubu nepamacius gal ir per smarkiai pasakiau, nu bet jau nusibodo tos turtingu parduotuviu pardavejos
Mamkos, jei norit, kad jus isskiestom rankom priimtu, tai atvaziuokit su limuzinu ir ieikit su asmens sargybiniu vaizduodamos milionieres
Mamkos, jei norit, kad jus isskiestom rankom priimtu, tai atvaziuokit su limuzinu ir ieikit su asmens sargybiniu vaizduodamos milionieres
SAUNUOLE jei daugiau atsirastu tokiu keip ziemuze, tai ir tos pardavejos ant zemes nusileistu