Įkraunama...
Įkraunama...

ESCADA

Padiskutuokime apie ESCADA, PRADA ir kita DVIEJU BROLIU produkcija smile.gif Ar leidziate sau tokia prabanga ten pirkti? As tik praeidama pro vitrinas visada uzmetu aki i tuos drabuzelius, bet ieiti i vidu baugu. Nors sutinku, kad ju pasiula tikrai labai gera, viskas grazu, kokybiska, madinga... thumbup.gif
O kaip jus, mielosios? Ar jums patinka? Sia tema ir paplepekime wink.gif
Atsakyti
Kadangi dar neiperku ju produkcijos, tai ir nesilankau ten. Tikiuosi, kad kada nors tex ten apsipirkti.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu gražu, ale į kainas pažiūrėjus kokiam žurnale fantazija atšoka doh.gif Parduotuvėj niekada nesu buvusi ir abejoju ar eičiau tik pažiūrėti schmoll.gif Eičiau tik tada, kai galėčiau sau leist ką įsigyt 4u.gif
Atsakyti
tu parduotuviu pardavejos slykscios gun_bandana.gif
Atsakyti
pradoj nebuvau, kai ejau pro sali nebedirbo. tokios prabangos siaip sau lesit nebegaliu tikrai kaip tie du broliai uzsikele pasikele smile.gif kazkada i escada nuejau pasidairyt (kai, atrode, kad galiu sau ta prabanga leist). nu pardavejos tai bjaurios ten buvo toookiai istysusiais veideliais zvelgia neduokdie, kaip i paskutini bomza i mane ziurejo (taip tikrai neatrodziau jei ka). kazkur dar kai vengiau nepamenu ar skaiciau ar pasakojo kazkas kad norejo suknele kazkokia paziuret ar palaidinuke. tai prilekus pardaveja pasake kad nelieskit, dar suplesysit. geriau jauas jum parodysiu. nu zodziu.....labai tiesa gali but. o va vitrinos man ju nepatinka nebent ferre. escados kazkokie blizguciai ir kazkokie nzn nepatinka man tos smutkes. kicines.
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 25, 18:37)
pradoj nebuvau, kai ejau pro sali nebedirbo. tokios prabangos siaip sau lesit nebegaliu tikrai kaip tie du broliai uzsikele pasikele smile.gif kazkada i escada nuejau pasidairyt (kai, atrode, kad galiu sau ta prabanga leist). nu pardavejos tai bjaurios ten buvo toookiai istysusiais veideliais zvelgia neduokdie, kaip i paskutini bomza i mane ziurejo (taip tikrai neatrodziau jei ka). kazkur dar kai vengiau nepamenu ar skaiciau ar pasakojo kazkas kad norejo suknele kazkokia paziuret ar palaidinuke. tai prilekus pardaveja pasake kad nelieskit, dar suplesysit. geriau jauas jum parodysiu. nu zodziu.....labai tiesa gali but. o va vitrinos man ju nepatinka nebent ferre. escados kazkokie blizguciai ir kazkokie nzn nepatinka man tos smutkes. kicines.

bet turbut tos pacios pardavejos minimumus algos gauna ir nosis riest tik darbo vietoj gali tongue.gif
Atsakyti
labai gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2005 08 25, 17:50)
bet turbut tos pacios pardavejos minimumus algos gauna ir nosis riest tik darbo vietoj gali  tongue.gif

tai aisku, kad taip ir yra! pagalvokit, jeigu jos milijonieres butu tai tikrai pardavejom nedirbtu! o jos nosi riecia del to, kad dirba ne kokioj nors APRANGOJ, o ESCADOJ! jom tiesiog nuskilo, ir nereik cia taip pustis! jos eilines pardavejos, turbut galvoja kad jom cia tik tie drabuziai priklauso biggrin.gif optimistes, arne? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2005 08 25, 20:07)
tai aisku, kad taip ir yra! pagalvokit, jeigu jos milijonieres butu tai tikrai pardavejom nedirbtu! o jos nosi riecia del to, kad dirba ne kokioj nors APRANGOJ, o ESCADOJ! jom tiesiog nuskilo, ir nereik cia taip pustis! jos eilines pardavejos, turbut galvoja kad jom cia tik tie drabuziai priklauso biggrin.gif optimistes, arne? wink.gif

visiskos naivuoles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei mano (vienos) tongue.gif mėnesinės pajamos būtų ...... g.gif na bent jau 15.000 - gal ir leisčiau sau tokią prabangą. Bet tik tuo atveju, jei kažkas laaaaaaaaaabai patiktų. schmoll.gif
Atsakyti
Buvau toje parduotuveje(Palangoje, jei apie ja kalbat).Piniginei atsitiktinai turejau 400lt, kuriuos galejau isleisti.Na, ka galvoju, bent jau kazka gal bus imanoma pasiziuret.Deja, iejusi tiktai pasijutau ir as kaip bomze ir vagile, nes akiu nenuleido nuo manes ir ziurejo tarsi is aukstybiu.Esu greitai uzsiplieskiantis zmogus, tad priejau ir pasakiau, idomu kiek gaunat?a?nedryskit taip ziuret, nes esat ne ka turtingesnes uz paprasta zmogu, o keliates kaip pasaulio milionieres.tos tik ziurejo ir mano nuostabai tylejo.as tai apsisukau ir isejau, net gerai rubu nepamacius doh.gif gal ir per smarkiai pasakiau, nu bet jau nusibodo tos turtingu parduotuviu pardavejos gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Mamkos, jei norit, kad jus isskiestom rankom priimtu, tai atvaziuokit su limuzinu ir ieikit su asmens sargybiniu vaizduodamos milionieres biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2005 08 25, 19:23)
Buvau toje parduotuveje(Palangoje, jei apie ja kalbat).Piniginei atsitiktinai turejau 400lt, kuriuos galejau isleisti.Na, ka galvoju, bent jau kazka gal bus imanoma pasiziuret.Deja, iejusi tiktai pasijutau ir as kaip bomze ir vagile, nes akiu nenuleido nuo manes ir ziurejo tarsi is aukstybiu.Esu greitai uzsiplieskiantis zmogus, tad priejau ir pasakiau, idomu kiek gaunat?a?nedryskit taip ziuret, nes esat ne ka turtingesnes uz paprasta zmogu, o keliates kaip pasaulio milionieres.tos tik ziurejo ir mano nuostabai tylejo.as tai apsisukau ir isejau, net gerai rubu nepamacius doh.gif gal ir per smarkiai pasakiau, nu bet jau nusibodo tos turtingu parduotuviu pardavejos gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Mamkos, jei norit, kad jus isskiestom rankom priimtu, tai atvaziuokit su limuzinu ir ieikit su asmens sargybiniu vaizduodamos milionieres biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti