QUOTE(Nifer @ 2009 04 14, 23:12)
Sveikos,as kelis kartus bandziau beze daryt,gavos cirkas kazkoks... Nuotaika susigadindavau. Paaiskinkit man,kada zinoti jog gana tam sirupui virti? Viena karta prisvilo,kitu kartus kantrybes netekau. Viriau ant garu,vire virs 2h o sirupas susokes i gabala ir daugiau nieko
1. prisvilo, kai perkaitinai (negalima atsitraukti nuo viryklės)
2. verdamas jis ploname metaliniame bliūdelyje tiesiai ant ugnies, ne ant garų
3. einam į Cipciuko receptus su nuotraukomis, ten randame beze darymas, pažiūrime fotosesiją
4. bandome daryti iš naujo, nenukabink nosies
120 g cukraus užpilk 3 šaukštais vandens, cukrus sušlaps, pastatyk ant lėtos ugnies ir kaitink, cukrus pamatysi pamažėle iš pradžių balsta ta sirupo masė, po to po truputį užverda ir ima sunkiai kunkuliuoti, pukši, kai cukrus ištirpsta, nelieka cukraus granulių, tada sirupėlis gatavas, tam reikalui išeina apie 7 minutes