rutyte11, eglejk, Inočka, daividija, Žanetyte, Ciocia Polia tortai be galo nuostabus!
QUOTE(Žanetyte @ 2009 05 02, 19:06)
sveikos,
Gal ne visai pelnytai as cia atejau, ner ka man konkuruot su Jusu sedevrais, kurie tiesiog stulbinanatys, bet taip jau sirdele dziaugiasi tom pirmom gelytem tai ateinu taip nedrasiai pasirodyt
Gal ne visai pelnytai as cia atejau, ner ka man konkuruot su Jusu sedevrais, kurie tiesiog stulbinanatys, bet taip jau sirdele dziaugiasi tom pirmom gelytem tai ateinu taip nedrasiai pasirodyt
Na čia ne konkurencijos tema , o papuošimų ir idėjų
Gal ir yra mergaičių , kurioms sunku susitaikyti su tuo , kad kitų tortai gal būt išradingesni , bet tai jau jų problema , mes grožimės visų darbais , ar tai būtų 1000 - antinis ar 1 - masis tortas , ir džiaugiamės , kad gretos pasipildo gabiomis šeimininkėmis
P.S ......labai gražus tavo tortas , taip ir toliau .....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 02, 20:03)
Na čia ne konkurencijos tema , o papuošimų ir idėjų
Gal ir yra mergaičių , kurioms sunku susitaikyti su tuo , kad kitų tortai gal būt išradingesni , bet tai jau jų problema , mes grožimės visų darbais , ar tai būtų 1000 - antinis ar 1 - masis tortas , ir džiaugiamės , kad gretos pasipildo gabiomis šeimininkėmis
Nebuvau tik dienelę, o čia tiek torčiukų pridėjot kad ir išvardint sunku. Giriu VISAS iš karto, visos šaunuolytės, padirbėjot ohoho kaip
Atskirai noriu pagirti Inočkos tortą - atėmė žadą jis man tortas kaip iš atvirutės, tiesiog toooobulas
Atskirai noriu pagirti Inočkos tortą - atėmė žadą jis man tortas kaip iš atvirutės, tiesiog toooobulas
Tortas anytai Viduj braskinis su metine grietinele
QUOTE(rutyte11 @ 2009 05 02, 22:34)
......????????????????
.....matosi , kad iš visos širdies darytas .....
O cia atnesu griliazini torta pagal Olesta (tik man griliazas nelabai panasus i griliaza gavosi, bet skonis geras) RECEPTAS
Ruda biskvita kepiau pagal mascarpones surio torta su bananais RECEPTAS . Ir viena biskvita aptepiau sokoladu.
Siaip jis labai skanus, tik siek tiek saldokas (na bet tai juk tortas, ner ko noreti). Idejau i papuosimus, kadangi mokiausi pint krepseli antgalio pagalba is plaktos grietineles (defektai be abejo matosi, bet uztai ir mokausi ) Ir bandziau supint is grietineles pyne aplink taip pat antgalio pagalba, bet irgi snipstukas gavosi na nieko, tobulesim
Papildyta:
Jooo..... tortas super!!! O svarbiausia, koks grazus jubiliejus...
Ruda biskvita kepiau pagal mascarpones surio torta su bananais RECEPTAS . Ir viena biskvita aptepiau sokoladu.
Siaip jis labai skanus, tik siek tiek saldokas (na bet tai juk tortas, ner ko noreti). Idejau i papuosimus, kadangi mokiausi pint krepseli antgalio pagalba is plaktos grietineles (defektai be abejo matosi, bet uztai ir mokausi ) Ir bandziau supint is grietineles pyne aplink taip pat antgalio pagalba, bet irgi snipstukas gavosi na nieko, tobulesim
Papildyta:
QUOTE(eglejk @ 2009 05 02, 12:09)
Rodausi ir as savo tortuka skirta vyro mociutes jubiliejui
viduje medutis, o apdengimas, gelytes, lapeliai is Meian apdengimo mases vienos tos normos man viskam uzteko
Papildyta:
o cia tortas is virsaus
Papildyta:
o cia dar tortuko "nugarele"
viduje medutis, o apdengimas, gelytes, lapeliai is Meian apdengimo mases vienos tos normos man viskam uzteko
Papildyta:
o cia tortas is virsaus
Papildyta:
o cia dar tortuko "nugarele"
Jooo..... tortas super!!! O svarbiausia, koks grazus jubiliejus...
daividija, kad ir nera minciu, bet tortas vistiek puikus, labai skaniai atrodo
Zanetyte, tikrai pelnytai cia atejai, grazus tortukas
aciu, mergaites, uz gera zodi apie tortuka tikrai dariau is visos sirdies
Zanetyte, tikrai pelnytai cia atejai, grazus tortukas
aciu, mergaites, uz gera zodi apie tortuka tikrai dariau is visos sirdies
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 02, 23:03)
O cia atnesu griliazini torta pagal Olesta (tik man griliazas nelabai panasus i griliaza gavosi, bet skonis geras) RECEPTAS
Rugiagele, kokia pintinėle graži
rugiagele koks dailutis noriu ir as gabaliuko