Kruopstumo tai tikrai reta prisiziurejau i jusu visu skanestus reikes eiti spyna uzdet ant saldytuvo kad nelysciau
Radau vaizdo reportažą, kaip gaminti rožytes iš "Fruittella" saldainių
Papildyta:
Eina sau koks grožis
Papildyta:
Eina sau koks grožis
Inočka pamačiusi perlinių vestuvių tortą išsižiojau ir pamiršau susičiaupti, aš tiesiog apžavėta Tavo kūriniu gal galėtum papasakoti ir kokia mase dengei tortą?, kad su įspaudais ir su dažais dirbai, tai matosi nu labai, labai gražu jau geresnės dovanos ir būti nebegali
Inočka- nuostabus tortas, taip ir toliau!
Sveikos rodau ir as savo tortukus
Sitas skirtas dvieju mano vyru gimtadieniui
O sitas musu kunigelio 30 meciui
Inočka tavo tortas nuostabus
Sitas skirtas dvieju mano vyru gimtadieniui
O sitas musu kunigelio 30 meciui
Inočka tavo tortas nuostabus
kaip grazu,kunigelis tikrai apsidziaugs
mergaites, atrodo dingau tik keletui dienu o cia tokie groziai uzderejo bijau kad galiu visu net neisvardinti meian kaip visada labai naudinga info aciu olestos gulbe, ideja dukrytes gimtadieniui, jolka braskes taip ir norisi nusirinkt, cypciuk kaip visada super, net tavo ziurke neisreiks susizavejimo, daividija super ideja, nukopinta, inocka labai labai kruopstu pasikartosiu, toki grozi gali kurt tik labai labai geros sirdies zmoguciai
Oi moterys, na ir kruopštumo bei išradingumo jūs turit... Aš vakar turėjau vakare greitai sugalvot kaip papuošti tortą iš to kas yra namie negaištant laiko daugiau nei pusvalandį Labai gerai suėjo rafaelo saldainiai ir migdolai, išrankioti iš studentų maisto
InockaLabai svelnus ir siltas tortukas kokiai graziai progai.
Daividija as apakus, toks meniskas, saunuole.
Daividija as apakus, toks meniskas, saunuole.
ogo koks Inockos tortukas, labai grazus
ir tas kunigeliui nuostabus
Rodausi ir as savo tortuka skirta vyro mociutes jubiliejui
viduje medutis, o apdengimas, gelytes, lapeliai is Meian apdengimo mases vienos tos normos man viskam uzteko
Papildyta:
o cia tortas is virsaus
Papildyta:
o cia dar tortuko "nugarele"
gal negrazu, bet as labai didziuojuosi situ tortuku kad taip man pavyko
ir tas kunigeliui nuostabus
Rodausi ir as savo tortuka skirta vyro mociutes jubiliejui
viduje medutis, o apdengimas, gelytes, lapeliai is Meian apdengimo mases vienos tos normos man viskam uzteko
Papildyta:
o cia tortas is virsaus
Papildyta:
o cia dar tortuko "nugarele"
gal negrazu, bet as labai didziuojuosi situ tortuku kad taip man pavyko
Aciu, mergaites
Pradine ideja turejau kitokia. Norejau puosti kriauklems ir kremu. Bet formeliu kriauklems neradau, o dar ir kremas, pabijojau, kad neatlaikys 100 km. keliones. Nors, paskui Cipciukas pasake, kad beze atlaikytu ir 100 ir 200 km., bet kriaukliu formeliu vistiek neradau, tai ir papuosiau mase.
Olesta, visas tortas padengtas saldainiu marshmelow mase, ir papuosimai irgi is saldainiu mases.
rutyte11, bet jau tavo vyrams pasiseke. Celi du masiniukai. Pasirupinai
Ir kunigeliui tortukas labai grazus.
eglejk
Griuk negyvas . Grozis neapsakomas. Tik, zinok, man nelabai net akulioriai padeda iziuret, o taip noretusi. Labai mazos nuotraukytes
Ir baikit, cia, mergos, kuklintis ir gedytis. Tokius grozius padarot.
Pradine ideja turejau kitokia. Norejau puosti kriauklems ir kremu. Bet formeliu kriauklems neradau, o dar ir kremas, pabijojau, kad neatlaikys 100 km. keliones. Nors, paskui Cipciukas pasake, kad beze atlaikytu ir 100 ir 200 km., bet kriaukliu formeliu vistiek neradau, tai ir papuosiau mase.
Olesta, visas tortas padengtas saldainiu marshmelow mase, ir papuosimai irgi is saldainiu mases.
rutyte11, bet jau tavo vyrams pasiseke. Celi du masiniukai. Pasirupinai
Ir kunigeliui tortukas labai grazus.
eglejk
Griuk negyvas . Grozis neapsakomas. Tik, zinok, man nelabai net akulioriai padeda iziuret, o taip noretusi. Labai mazos nuotraukytes
Ir baikit, cia, mergos, kuklintis ir gedytis. Tokius grozius padarot.