Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kruopstumo tai tikrai reta 4u.gif prisiziurejau i jusu visu skanestus reikes eiti spyna uzdet ant saldytuvo kad nelysciau thumbup.gif
Atsakyti
Radau vaizdo reportažą, kaip gaminti rožytes iš "Fruittella" saldainių
user posted image
Papildyta:
Eina sau koks grožis swoon.gif
Atsakyti
Inočka pamačiusi perlinių vestuvių tortą išsižiojau ir pamiršau susičiaupti, aš tiesiog apžavėta Tavo kūriniu wub.gif wub.gif wub.gif gal galėtum papasakoti ir kokia mase dengei tortą?, kad su įspaudais ir su dažais dirbai, tai matosi wub.gif nu labai, labai gražu thumbup.gif jau geresnės dovanos ir būti nebegali mirksiukas.gif
Atsakyti
Inočka- nuostabus tortas, taip ir toliau!
Atsakyti
Sveikos rodau ir as savo tortukus 4u.gif
Sitas skirtas dvieju mano vyru lotuliukas.gif gimtadieniui
user posted image

O sitas musu kunigelio 30 meciui
user posted image

Inočka tavo tortas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 02 gegužės 2009 - 08:11
kaip grazu,kunigelis tikrai apsidziaugs smile.gif
Atsakyti
mergaites, atrodo dingau tik keletui dienu o cia tokie groziai uzderejo wub.gif bijau kad galiu visu net neisvardinti doh.gif meian kaip visada labai naudinga info aciu rolleyes.gif olestos gulbe, ideja dukrytes gimtadieniui, jolka braskes taip ir norisi nusirinkt, cypciuk kaip visada super, net tavo ziurke neisreiks susizavejimo, daividija super ideja, nukopinta, inocka labai labai kruopstu bigsmile.gif pasikartosiu, toki grozi gali kurt tik labai labai geros sirdies zmoguciai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 02 gegužės 2009 - 08:59
Oi moterys, na ir kruopštumo bei išradingumo jūs turit... Aš vakar turėjau vakare greitai sugalvot kaip papuošti tortą iš to kas yra namie negaištant laiko daugiau nei pusvalandį biggrin.gif Labai gerai suėjo rafaelo saldainiai ir migdolai, išrankioti iš studentų maisto blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
InockaLabai svelnus ir siltas tortukas kokiai graziai progai.
Daividija as apakus, toks meniskas, saunuole.
Atsakyti
Rutyte11 ....šaunuolyte , koki šilti tavo tortukai ... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ogo koks Inockos tortukas, labai grazus wub.gif
ir tas kunigeliui nuostabus 4u.gif

Rodausi ir as savo tortuka skirta vyro mociutes jubiliejui 4u.gif

viduje medutis, o apdengimas, gelytes, lapeliai is Meian apdengimo mases smile.gif vienos tos normos man viskam uzteko ax.gif
Papildyta:
o cia tortas is virsaus
Papildyta:
o cia dar tortuko "nugarele"

gal negrazu, bet as labai didziuojuosi situ tortuku blush2.gif kad taip man pavyko blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 02 gegužės 2009 - 11:10
Aciu, mergaites

Pradine ideja turejau kitokia. Norejau puosti kriauklems ir kremu. Bet formeliu kriauklems neradau, o dar ir kremas, pabijojau, kad neatlaikys 100 km. keliones. Nors, paskui Cipciukas pasake, kad beze atlaikytu ir 100 ir 200 km., bet kriaukliu formeliu vistiek neradau, tai ir papuosiau mase.

Olesta, visas tortas padengtas saldainiu marshmelow mase, ir papuosimai irgi is saldainiu mases.

rutyte11, bet jau tavo vyrams pasiseke. Celi du masiniukai. Pasirupinai lotuliukas.gif
Ir kunigeliui tortukas labai grazus.

eglejk
Griuk negyvas blink.gif blink.gif . Grozis neapsakomas. Tik, zinok, man nelabai net akulioriai padeda iziuret, o taip noretusi. Labai mazos nuotraukytes

Ir baikit, cia, mergos, kuklintis ir gedytis. Tokius grozius padarot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 02 gegužės 2009 - 11:23