Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 05 01, 19:35)
Nugis,aciu,tiek daug negirkit,bo dar pati pagalvosiu,kad grazios blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif

man tai jos idealios wub.gif kaip ir visi tavo tortai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, Daividija thumbup.gif thumbup.gif
Nors kas cia nuostabaus. Kaip visada super

Sakiau, kad pasitrauksiu i pogrindi, bet nusprendiau laikinai iseiti is ten lotuliukas.gif
Tortukas skirtas 30 metu bendro gyvenimo - Perlines vestuves. Jam dovanu "varlyte", jai - perliniai karoliai

user posted image
user posted image

Viduje Rimami "Tiesiog tortas" su mascarpone ir bananais. Visi papuosimai ir padengimas is saldainiu mases.

Olesta, jau tavo gulbei pasiskolinau is Cipciuko ziurke
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 01 gegužės 2009 - 20:39
Inočka , mano žiurkė nustipo .....pamačiusi tokį grožį... wub.gif wub.gif wub.gif

Neturiu žodžių ........ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai grazuolis... wub.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif .....galima aš dar pažiūrėsiu į jį .... wub.gif bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Oi koks kruopstumas rolleyes.gif
Atsakyti
Inočka ,tavo tortukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ,nustebus ir negaliu atsiziureti tokiu dievisku groziu wub.gif
Atsakyti
Inocka,as irgi neatsistebiu tavo kruopstumu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes noreciau paklausti CIPCIUKO,nezinau gal pasikartosiu ax.gif ,noriu dengti beze ir zinau kad ji nedraugauja su kremais i kuriu sudeti ieina zelatinas,o kaip su sviestiniu kremu,nes as noriu sluoksniuoti formoje su pauksciu pienu,gal galeciau aptepti sviestiniu kremu o ant virsaus beze puosti...tortukai visu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 01 gegužės 2009 - 21:51
Taip , gali , mano "Margarita" irgi su želatinu , aptepiau plonai sviestiniu ir laikosi vo good.gif good.gif good.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 01, 21:51)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...pasiutusi boba ta rugiagėlė .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jus ir greita,is jusu reikia mokytis ne tik kantrybes,bet ir greitumo,aciu CIPCIUK 4u.gif uz informacija
Atsakyti