Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu,mergytes aciuks.gif Nuo cipciuko ziurkes tai susizvengiau hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Daividija , o kur kitas žadėtas......nematau .... lens.gif lens.gif
Atsakyti
daividija, grožis neišpasakytas... user posted image
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 16:15)
Papalica ...jei kalbi apie ilašinimą į beze , tai taip , visos tinka , tik " nepersūdyk " lotuliukas.gif ....nes jame be galo jaučiasi kvapas ( stipriai ) .

Įsivaizduoju, nes įlašinus kelis lašus į 0,5l tešlą pakankamai jaučiasi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 13:34)
Daividija , o kur kitas žadėtas......nematau ....  lens.gif  lens.gif

lotuliukas.gif Gal rytoj,siandien galva labai skauda...
Atsakyti
oi daividija, kaip visada nuostabus tortukas, labai labai grazus wub.gif

------------------------

o as norejau paklausti, ar Meian dengimo mase saldytuve man nesudreks ir nesuminkstes? nes as is likuciu pasidariau lapeliu ir gelyciu ir sudejau ant torto dengtu ta pacia mase g.gif
Atsakyti
daividija labai grazios prudelio gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 15:38)
Viskas piešta teptuku ( kas juoda ) , burnytė išpjauta , akys taip pat  biggrin.gif

Cipsiuk, norėjau paklausti, o jei dažai milteliais kai kurie pas mane, kaip juos padaryt tepamus, bet, kad nenubėgtų g.gif ar kokį aisingą pasidaryt ir dažyt g.gif

O Daividijos tortas gražuolis thumbup.gif O man lelijos kaip tik pasakiškos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 01 gegužės 2009 - 18:16
unsure.gif ....o ką tu nori dažyt ?......jei reikia košelės , tai ipilk vandens , tik nedauk , kad nebūtų kaip vanduo , ir su teptuku paišyk unsure.gif
Atsakyti
Daividija, turi tokią gyslelę ok.gif ok.gif ok.gif tortas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 01, 18:38)
lotuliukas.gif Gal rytoj,siandien galva labai skauda...

Aaaaaaaaaaa.....maniau gal rankas skauda laugh.gif....mat su jomis dirbama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 19:22)
unsure.gif ....o ką tu nori dažyt ?......jei reikia košelės , tai ipilk vandens , tik nedauk , kad nebūtų kaip vanduo , ir su teptuku paišyk unsure.gif

Nu man panašius kontūrus reiktų daryti, bet juoda spalva milteliais turiu ir mąstau dabar doh.gif
Atsakyti
Nugis,aciu,tiek daug negirkit,bo dar pati pagalvosiu,kad grazios blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti