Sioje temoje keliant nuotrauka, reikia imesti ir receptuko nuoroda, ir nuoroda recepto, pagal kuri papuosimai daryti...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 15, 23:45)
, bet buvo idomu dailinti
Padengimo masė su gliukoze , buvo balta , paskui spalvinau raudonai , nes išgauti tokią spalvą neimanoma dedant dažus į masę , vidui medutis ..... bevei 3 kg.
Padengimo masė su gliukoze , buvo balta , paskui spalvinau raudonai , nes išgauti tokią spalvą neimanoma dedant dažus į masę , vidui medutis ..... bevei 3 kg.
Cipciu, norėjau paklaust, kaip darėt šypseną, akis? Kad padengimo masė su gliukoze aišku, bet tie apvadai visi, ant tos maasės daryti? Ačiū
Sveikos, auksarankės
Kokie čia grožiai pas jus
Priešokiais paskaitinėjau temas tai šen tai ten, bet panašu, kad nerasiu to ko ieškau ... Ar teisingai supratau, kad Vilniuje nėr šansų nusipirkti maistinių dažų? Vaikų gimtadieniai artėja, tai sumaniau kokių nors linksmų figūrėlių tortams prisilipdyt, bet gi spalvų reik
Kokie čia grožiai pas jus
Priešokiais paskaitinėjau temas tai šen tai ten, bet panašu, kad nerasiu to ko ieškau ... Ar teisingai supratau, kad Vilniuje nėr šansų nusipirkti maistinių dažų? Vaikų gimtadieniai artėja, tai sumaniau kokių nors linksmų figūrėlių tortams prisilipdyt, bet gi spalvų reik
Nu ka,idedu ir as savo "prudeli"
Tortas-imbierinis,sone ispjauta toks "prudas",apdengta marcipanu ir melynai dazytu icingu!
Toliau i ta pruda idejau kriauklyciu is pieniskos zele su kokosu likeriu,kurias dariau spec formelese.
Ant virsaus uzpyliau kazkoki melyna kokteili su zelatinu,kad butu vandenelis.
Deja,tos kriauklytes nelabai matosi.gal todel,kad dugnas melynas ir viskas ten per daug tamsu.
Gelytes padarytos is geliu mases,nelabai man jos gaunasi grazios.
Dar vienas tortas-veliau
Tortas-imbierinis,sone ispjauta toks "prudas",apdengta marcipanu ir melynai dazytu icingu!
Toliau i ta pruda idejau kriauklyciu is pieniskos zele su kokosu likeriu,kurias dariau spec formelese.
Ant virsaus uzpyliau kazkoki melyna kokteili su zelatinu,kad butu vandenelis.
Deja,tos kriauklytes nelabai matosi.gal todel,kad dugnas melynas ir viskas ten per daug tamsu.
Gelytes padarytos is geliu mases,nelabai man jos gaunasi grazios.
Dar vienas tortas-veliau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 15:38)
Ačiū labai
QUOTE(daividija @ 2009 05 01, 15:51)
Labai garžus, nors į prūdą nepanašu, į baseina labiau Juokauju
QUOTE(Cipciukas @ 2008 08 31, 23:29)
B E Z E :
Vienam normalaus dydzio kiausinio baltymui imama 120g. cukraus( nei daudiau nei naziau ) .
Pirniausia mikseris ir tas indas kureme plaksite baltyma ,turi buti be galo sausi ir neriebaluoti!!!!! Paimame nedideli bliudeli ( emaliuta ar metalini ) ipilamei ji cukru ir uspilame 3 dideliais saukstais vandens ,statome ant plyteles ir verdame ( jokiu budu nemaisyti) isivaizduokite ,kad tas vanduo kuri uspylete visas turi isgaruoti beverdant.<...>
Vienam normalaus dydzio kiausinio baltymui imama 120g. cukraus( nei daudiau nei naziau ) .
Pirniausia mikseris ir tas indas kureme plaksite baltyma ,turi buti be galo sausi ir neriebaluoti!!!!! Paimame nedideli bliudeli ( emaliuta ar metalini ) ipilamei ji cukru ir uspilame 3 dideliais saukstais vandens ,statome ant plyteles ir verdame ( jokiu budu nemaisyti) isivaizduokite ,kad tas vanduo kuri uspylete visas turi isgaruoti beverdant.<...>
Padariau aš ką tik šitą kremą, viskas gavosi super
Tik verdant sirupą nelabai supratau kaip patikrint ar jis tinkamai išviręs.... tikrinau senuoju būdu - lašinau sirupą į šaltą vandenį...
Dar norėjau paklausti, ar tinka visos tos parduotuvinės esensijos skoniui priduoti?
Ačiū
Daividija... nu koks grazus tortas... gamta man viskas... saunuole tu!!!
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 01, 12:22)
Sioje temoje keliant nuotrauka, reikia imesti ir receptuko nuoroda, ir nuoroda recepto, pagal kuri papuosimai daryti...
kaip supratau taikei man ,tai kad daugelis nededa.
DAIVIDIJA,TORTAS TAVO TIESIOG NUOSTABUS!!!
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 01, 16:18)
kaip supratau taikei man ,tai kad daugelis nededa.
Ne ne vien tau bet is tikro butu gerai, kad visos rasytu. Va pvz man idomu is ko tos braskes, nors kazkada zinau, kad rasei. Bet kur ieskot Nu zodziu