Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sioje temoje keliant nuotrauka, reikia imesti ir receptuko nuoroda, ir nuoroda recepto, pagal kuri papuosimai daryti...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 15, 23:45)
, bet buvo idomu dailinti  rolleyes.gif

Padengimo masė su gliukoze , buvo balta , paskui spalvinau raudonai , nes išgauti tokią spalvą neimanoma  schmoll.gif dedant dažus į masę , vidui medutis ..... bevei 3 kg.

user posted image

Cipciu, norėjau paklaust, kaip darėt šypseną, akis? Kad padengimo masė su gliukoze aišku, bet tie apvadai visi, ant tos maasės daryti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Viskas piešta teptuku ( kas juoda ) , burnytė išpjauta , akys taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės 4u.gif
Kokie čia grožiai pas jus blink.gif wub.gif 4u.gif
Priešokiais paskaitinėjau temas tai šen tai ten, bet panašu, kad nerasiu to ko ieškau verysad.gif... Ar teisingai supratau, kad Vilniuje nėr šansų nusipirkti maistinių dažų? Vaikų gimtadieniai artėja, tai sumaniau kokių nors linksmų figūrėlių tortams prisilipdyt, bet gi spalvų reik unsure.gif

Atsakyti
Nu ka,idedu ir as savo "prudeli" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tortas-imbierinis,sone ispjauta toks "prudas",apdengta marcipanu ir melynai dazytu icingu!
Toliau i ta pruda idejau kriauklyciu is pieniskos zele su kokosu likeriu,kurias dariau spec formelese.
Ant virsaus uzpyliau kazkoki melyna kokteili su zelatinu,kad butu vandenelis.
Deja,tos kriauklytes nelabai matosi.gal todel,kad dugnas melynas ir viskas ten per daug tamsu.
Gelytes padarytos is geliu mases,nelabai man jos gaunasi grazios. blush2.gif
user posted image
user posted image

Dar vienas tortas-veliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 15:38)
Viskas piešta teptuku ( kas juoda ) , burnytė išpjauta , akys taip pat  biggrin.gif

Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(daividija @ 2009 05 01, 15:51)
Nu ka,idedu ir as savo "prudeli" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai garžus, nors į prūdą nepanašu, į baseina labiau biggrin.gif Juokauju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 08 31, 23:29)
B E Z E :

Vienam normalaus dydzio kiausinio baltymui imama 120g. cukraus( nei daudiau nei naziau ) .
Pirniausia mikseris ir tas indas kureme plaksite baltyma ,turi buti be galo sausi ir neriebaluoti!!!!! Paimame nedideli bliudeli ( emaliuta ar metalini ) ipilamei ji cukru ir uspilame 3 dideliais saukstais vandens ,statome ant plyteles ir verdame ( jokiu budu nemaisyti) isivaizduokite ,kad tas vanduo kuri uspylete visas turi isgaruoti beverdant.<...>

Padariau aš ką tik šitą kremą, viskas gavosi super good.gif
Tik verdant sirupą nelabai supratau kaip patikrint ar jis tinkamai išviręs.... tikrinau senuoju būdu - lašinau sirupą į šaltą vandenį...
Dar norėjau paklausti, ar tinka visos tos parduotuvinės esensijos skoniui priduoti? ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ŽIŪRKĘ DUOKIT ....IR NE VIENĄ .... !!!!!blink.gif blink.gif blink.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

Daividija ...nu tu pavarei ... blink.gif blink.gif blink.gif
Kokios lelijos..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 01 gegužės 2009 - 15:08
Daividija... nu koks grazus tortas... wub.gif gamta man viskas... saunuole tu!!!
Atsakyti
Papalica ...jei kalbi apie ilašinimą į beze , tai taip , visos tinka , tik " nepersūdyk " lotuliukas.gif ....nes jame be galo jaučiasi kvapas ( stipriai ) .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 01, 12:22)
Sioje temoje keliant nuotrauka, reikia imesti ir receptuko nuoroda, ir nuoroda recepto, pagal kuri papuosimai daryti...

kaip supratau taikei man smile.gif ,tai kad daugelis nededa. g.gif
DAIVIDIJA,TORTAS TAVO TIESIOG NUOSTABUS!!!
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 01, 16:18)
kaip supratau taikei man smile.gif ,tai kad daugelis nededa. g.gif
DAIVIDIJA,TORTAS TAVO TIESIOG NUOSTABUS!!!

Ne ne vien tau smile.gif bet is tikro butu gerai, kad visos rasytu. Va pvz man idomu is ko tos braskes, nors kazkada zinau, kad rasei. Bet kur ieskot biggrin.gif Nu zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti