Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kad zinai, man taviske gulbe grazesne nei originale smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif ...ir man , tavo riebesnė lotuliukas.gif , o ta tokia liekna - nenatūraliai tongue.gif
Atsakyti
ačiū blush2.gif man ten grakštesnė tokia, ai kokia turim tokią suvalgysim, dukrytė šiandien sako: gulbės pavardė yra žąsinėlė, supranti Mamyt? kaip juokiausi lotuliukas.gif

koks ten blynas, ten rožių fainumėlis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jei pirmi žiedai tokie, tai kokie bus antri ar treti? thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės kad neužmėtėt pomidorais aciuks.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 11:09)
Papalica
hihihi.gif
Žinai, Cipciuk, noriu išbandyti dar tavo beze kremo receptą... gal turi papildomai kokių pastabų?
Man nuo torto gamybos liko kremo ir blynu gabaliukų, tai juos sumaišiau su kremu ir pridaviau formą, noriu apglaistyt tą "tortą" beze kremu, o kad to kremo likučius sunaudoti, dar prikepsiu sviestinių sausainių, sulipinsiu džemu ir padarysiu tokius pyragaičius, kaip sovietmečiu buvo bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 01 gegužės 2009 - 11:33
user posted image
tortas su ananasais ir grietinele.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 05 01, 11:18)
Likuti atiduoti eglejk, jai kaip tik pritruko  lotuliukas.gif

Aha, cia dvigubos normos tikru tikriausiai reikia.  ax.gif

ka jus manot, ogi uzteko man tos mases abiem tortam ir dar liko blink.gif gerai, kad nedariau dar vienos rolleyes.gif
is likuciu keleta lapeliu padariau, kazin jie man sukietes, kad galeciau uzdeti ant torto? dar skaicius padariau is tu likuciu
Atsakyti
vau bigsmile.gif koks grazus torciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 02:17)
blush2.gif  blush2.gif ....RiMami , nu baik , nieko čia tokio nėra , gal tik idėja krizės metu tinkama  hihihi.gif ....tai turbūt lengviausia , ką dariau su mase .....bet aišku AČIŪ dideliausias už pagyrimą  4u.gif

sveikute cipciuk ,sis tavo pinigu maisas mane labai suzavejo wub.gif wub.gif ,viskas atrodo kaip ir suprantama ,bet vat del tu lituku ,tai galvoju ar jie cia jusu pacios daryti ar cia kur buna pirkti su tokie pieniski sokaladukai tarp zeruciu iviniota ? blush2.gif
Papildyta:
Apie si kalbejau ,bet pirmai pamirsau prideti foto doh.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
O JOLKA999 braškių sezoną žiūriu jau atidarei thumbup.gif šaunus ananasinis torčiukas, mielai aš jį dabar po pietų prie arbatikės ax.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 01, 13:31)
tortas su ananasais ir grietinele.

koks mielas torciukas, o labiausiai tai man tos braskes patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 01, 10:58)
ačiū blush2.gif man ten grakštesnė tokia, ai kokia turim tokią suvalgysim, dukrytė šiandien sako: gulbės pavardė yra žąsinėlė, supranti Mamyt? kaip juokiausi lotuliukas.gif

Pakele nuotaika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labai grazi Gulbe-žąsinėlė
Atsakyti
[quote=moniuxx,2009 05 01, 14:59]
sveikute cipciuk ,sis tavo pinigu maisas mane labai suzavejo wub.gif wub.gif ,viskas atrodo kaip ir suprantama ,bet vat del tu lituku ,tai galvoju ar jie cia jusu pacios daryti ar cia kur buna pirkti su tokie pieniski sokaladukai tarp zeruciu iviniota ? blush2.gif
Papildyta:
Apie si kalbejau ,bet pirmai pamirsau prideti foto doh.gif

user posted image
[/quote]
[/quote]

jau radau tasakyma ,leisimes i pinigeliu ieskojima ir tada po ilgu repeticiju labai tikiuosi ,kad bent puse sito grozio gausis ax.gif
na nerealus tas tortukas ,,, uch kaip pavydna man jusu sugebejimu - nerealios jus rolleyes.gif
Atsakyti