Kad zinai, man taviske gulbe grazesne nei originale
ačiū man ten grakštesnė tokia, ai kokia turim tokią suvalgysim, dukrytė šiandien sako: gulbės pavardė yra žąsinėlė, supranti Mamyt? kaip juokiausi
koks ten blynas, ten rožių fainumėlis jei pirmi žiedai tokie, tai kokie bus antri ar treti?
koks ten blynas, ten rožių fainumėlis jei pirmi žiedai tokie, tai kokie bus antri ar treti?
Ačiū, mergaitės kad neužmėtėt pomidorais
Žinai, Cipciuk, noriu išbandyti dar tavo beze kremo receptą... gal turi papildomai kokių pastabų?
Man nuo torto gamybos liko kremo ir blynu gabaliukų, tai juos sumaišiau su kremu ir pridaviau formą, noriu apglaistyt tą "tortą" beze kremu, o kad to kremo likučius sunaudoti, dar prikepsiu sviestinių sausainių, sulipinsiu džemu ir padarysiu tokius pyragaičius, kaip sovietmečiu buvo
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 11:09)
Papalica
Žinai, Cipciuk, noriu išbandyti dar tavo beze kremo receptą... gal turi papildomai kokių pastabų?
Man nuo torto gamybos liko kremo ir blynu gabaliukų, tai juos sumaišiau su kremu ir pridaviau formą, noriu apglaistyt tą "tortą" beze kremu, o kad to kremo likučius sunaudoti, dar prikepsiu sviestinių sausainių, sulipinsiu džemu ir padarysiu tokius pyragaičius, kaip sovietmečiu buvo
QUOTE(Meian @ 2009 05 01, 11:18)
Likuti atiduoti eglejk, jai kaip tik pritruko
Aha, cia dvigubos normos tikru tikriausiai reikia.
Aha, cia dvigubos normos tikru tikriausiai reikia.
ka jus manot, ogi uzteko man tos mases abiem tortam ir dar liko gerai, kad nedariau dar vienos
is likuciu keleta lapeliu padariau, kazin jie man sukietes, kad galeciau uzdeti ant torto? dar skaicius padariau is tu likuciu
vau koks grazus torciukas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 02:17)
....RiMami , nu baik , nieko čia tokio nėra , gal tik idėja krizės metu tinkama ....tai turbūt lengviausia , ką dariau su mase .....bet aišku AČIŪ dideliausias už pagyrimą
sveikute cipciuk ,sis tavo pinigu maisas mane labai suzavejo ,viskas atrodo kaip ir suprantama ,bet vat del tu lituku ,tai galvoju ar jie cia jusu pacios daryti ar cia kur buna pirkti su tokie pieniski sokaladukai tarp zeruciu iviniota ?
Papildyta:
Apie si kalbejau ,bet pirmai pamirsau prideti foto
[/quote]
O JOLKA999 braškių sezoną žiūriu jau atidarei šaunus ananasinis torčiukas, mielai aš jį dabar po pietų prie arbatikės
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 01, 13:31)
tortas su ananasais ir grietinele.
koks mielas torciukas, o labiausiai tai man tos braskes patinka
QUOTE(Olesta @ 2009 05 01, 10:58)
ačiū man ten grakštesnė tokia, ai kokia turim tokią suvalgysim, dukrytė šiandien sako: gulbės pavardė yra žąsinėlė, supranti Mamyt? kaip juokiausi
Pakele nuotaika
Labai grazi Gulbe-žąsinėlė
[quote=moniuxx,2009 05 01, 14:59]
sveikute cipciuk ,sis tavo pinigu maisas mane labai suzavejo ,viskas atrodo kaip ir suprantama ,bet vat del tu lituku ,tai galvoju ar jie cia jusu pacios daryti ar cia kur buna pirkti su tokie pieniski sokaladukai tarp zeruciu iviniota ?
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
jau radau tasakyma ,leisimes i pinigeliu ieskojima ir tada po ilgu repeticiju labai tikiuosi ,kad bent puse sito grozio gausis
na nerealus tas tortukas ,,, uch kaip pavydna man jusu sugebejimu - nerealios jus
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
jau radau tasakyma ,leisimes i pinigeliu ieskojima ir tada po ilgu repeticiju labai tikiuosi ,kad bent puse sito grozio gausis
na nerealus tas tortukas ,,, uch kaip pavydna man jusu sugebejimu - nerealios jus