Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 30, 18:09)

Va ką padariau , berniuko krikštynom ....žinot , aš jau neturiu nervų su tom foto  doh.gif , .....prie lempų apšviertimo - spalva nenatūrali , bet ryškesnis ornamentas , prie natūralios - vėl ...spalva tokia kokia yra , bet raštai susilieja  doh.gif ...kaip jį fotkinti , velnias žino  mastau.gif

Kaip visad,labai grazu,labai miela wub.gif wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 04 30, 19:28)
gir-gir-gir, gar-gar-gar 4-ajam mano mažylės jubiliejui lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif O cia kazkas burbedavo,kad nemoka tortu graziu daryt,jie tiesiog nuostabus,tokia gulbe israityt ne kiekviena sugebetu,saunuole first.gif
Apie Meian gelytes as irgi patylesiu,man kaip iki menulio,reikia daug kruopstumo,kantrybes,o pas mane,kaip zinia,jos nei su ziburiu nerasi,todel man gaunasi "kleckai" su grubiomis gelemis lotuliukas.gif lotuliukas.gif As iki gyvenimo galo neismoksiu graziu gelikiu padaryt schmoll.gif ka ten ismoksi,jei anadien bandziau daryt lelija ir su didziausiom zirklem karpyt viduriukus,per tingejima atsinest mazas zirklutes lotuliukas.gif
Aciu,MEian uz kantrybe ir pamokas tiek daug rasant. aciuks.gif
Atsakyti
padėjau Meian dengimo masę brendimui, vakarop bandysiu dengti 23 cm tortuką ax.gif nu maloni masytė, bus matyt kaip čia man seksi su ja draugauti, o kur likutį padėti g.gif gėlytės laikytų formą kažin iš jų, nebeturiu savo kvietkų, dukrytė patvarkė lotuliukas.gif tai kažkuom vis tiek reikės padabinti ax.gif
ačiū už gerą žodį, bet pamatytumėt, kaip ta mirštanti gulbė šiandien atrodo lotuliukas.gif nu nieko, patvarkiau aš ją tongue.gif
Atsakyti
Olesta , mestelk masytės receptą ....tingiu ieškoti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus smile.gif
dengsiu du tortus, vienas ~26cm,kitas ~17cm skersmens, teks dar pasidaryti mases, nes vakar pasidariau ir laikau dabar 12valandu, tai kita teks deti nebrandinta unsure.gif
Atsakyti
Po kelių dienų tortų puošimo meno temų skaitymo štai koks gavosi mano pirmas "blynas"
user posted image

Dar labai toli iki jūsų grožių, bet pradžia yra blush2.gif
Ačiū už patarimus 4u.gif

Atsakyti
Eglejk ....nieko tokio jei iš karto dengsi , tikrai ....ne vieną kartą dengiau ir viskas buvo gerai smile.gif
Papalica ..." blynas " kaip tu sakai puikus ir dar pirmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 10:20)
Labai atsiprašau , kad isikišau ....jei į masės darymą įeina 500g. pudros , neapdengsite torto didesnio nei 28 cm. schmoll.gif ....26 cm. 24 cm. pats tas  thumbup.gif

Aš dengiau 33 cm. skersmens tortą , reikėjo masės iš 1000 g ( 1 kg. ) pudros  4u.gif

Tai ir parasiau, kad iki 26 cm, o optimaliai 24 ax.gif drinks_cheers.gif Ir ko cia dabar atsiprasinejat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 05 01, 10:51)
padėjau Meian dengimo masę brendimui, vakarop bandysiu dengti 23 cm tortuką ax.gif nu maloni masytė, bus matyt kaip čia man seksi su ja draugauti, o kur likutį padėti g.gif gėlytės laikytų formą kažin iš jų, nebeturiu savo kvietkų, dukrytė patvarkė lotuliukas.gif tai kažkuom vis tiek reikės padabinti ax.gif
ačiū už gerą žodį, bet pamatytumėt, kaip ta mirštanti gulbė šiandien atrodo lotuliukas.gif nu nieko, patvarkiau aš ją tongue.gif

Likuti atiduoti eglejk, jai kaip tik pritruko lotuliukas.gif

O siaip, gelytes daryti galima, bet jos nesukietes iki galo ir nepadarysit tokiu plonu, graksciu, kaip is geliu mases. Todel as paprastai likucius naudoju drapiruotems arba torto sonu papuosimams blush2.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 05 01, 11:02)
aciu uz atsakymus smile.gif
dengsiu du tortus, vienas ~26cm,kitas ~17cm skersmens, teks dar pasidaryti mases, nes vakar pasidariau ir laikau dabar 12valandu, tai kita teks deti nebrandinta  unsure.gif

Aha, cia dvigubos normos tikru tikriausiai reikia. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 01, 11:01)
Olesta , mestelk masytės receptą ....tingiu ieškoti  blush2.gif  blush2.gif

Persiprasau uz isikisima, bet cia kurios, ar sitos?

Atsakyti
Meian ...pasidarė gėda ir pati susiradau blush2.gif ...taip šitas , ačiū tau už staigumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 30, 21:09)
Meian , tavo pamokėlės vertos didžiulio medalio , ačių tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Va ką padariau , berniuko krikštynom ....žinot , aš jau neturiu nervų su tom foto  doh.gif , .....prie lempų apšviertimo - spalva nenatūrali , bet ryškesnis ornamentas , prie natūralios - vėl ...spalva tokia kokia yra , bet raštai susilieja  doh.gif ...kaip jį fotkinti , velnias žino  mastau.gif

Vidui tortas " MARGARITA " su braškėmis ....aš jį darysiu motinos dienai , tada bus ir receptukas , nu , o ant viršaus .....................................gi ji , beze  tongue.gif , seilinukas iš dengimo masės , batukai ( jei juos galima taip pavadinti  blush2.gif )  ir žuikis , iš gėlių cukrinės masės .

Man ant jo , gėlių nereikia , jei atėjus atsiimti užsakovė norės , bus uždėtos  smile.gif
Na va , palyginkite spalvas ...

Na jau bateliai kaip tikri!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 04 30, 22:28)
Meian medalis už kruopštumą, kurio šįvakar man pristigo, bet pykit, nepykit parodysiu blush2.gif
gir-gir-gir, gar-gar-gar 4-ajam mano mažylės jubiliejui lotuliukas.gif

tai yra „atseit“ gulbė lotuliukas.gif iš Cipciuko medaus torto, kaklas ir sparnai iš Cipciuko kalėdinių meduolių, dzibeliuota grietinėle. Darydama šį darbelį tiek techninių klaidų pridirbau, kad baisu net pačiai, bet kaip naminiam vartojimui bus suvalgomas o jei dar kada teks daryti, tai žinosiu, ką daryti ne taip, kaip padariau ax.gif

O gal galetum smulkiau paaiskinti, kaip tu sulipdei ta kakla? g.gif Ale ir israityk tu taip idealiai wub.gif
Atsakyti
pigalica,puikus tortas,o jau rozes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergytes, gal galetumet patarti del torto puolsimo gyvomis gelytemis? Na planuoju jas deti tik tris, bet noriu vistiek pasidomauti, kaip padaryt kad jos nenuleiptu ir siaip idomi visa info, apie toki puosima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 01, 11:35)
Na jau bateliai kaip tikri!!!  wub.gif
Papildyta:
O gal galetum smulkiau paaiskinti, kaip tu sulipdei ta kakla?  g.gif Ale ir israityk tu taip idealiai  wub.gif

kaklo aš nelipdžiau, tiesiog pasidariau Cuipciuko meduolinės tešlos, iš jos pasidariau ilgą „dešrą“ kokio storio man reikėjo, ties galva suformavau pastorėjimą, ties snapu paploninau ir išraičiau skardoje tą kaklą, iškepiau, apdzibavau ir viskas, tik kitam kartui jei teks dar kada daryti, tai tą kaklą apvyniočiau Cipciuko cukrine mase gal tortų dengimui arba net gėlytėms, nes nuo drėgmės kaklelis nulūžo per naktį svorio neatlaikęs, jis įkištas į tortą iki pat dugno, tai ties krūtine perlūžo, tai teko, man mirštančią gulbę šįryt daryti iš jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif einui paieškoti originalaus paveiksliuko iš kur idėją nuroviau blush2.gif ten tai tiesiog ideali gulbė, nesugalvojau kaip ir iš ko padaryti, tai improvizavau savaip, ir gerai, nes ant sparno galvelę dabar buvo kur priglausi, pagal originalą nebūtų buvę kur dėti jos lotuliukas.gif
va čia tai kaklas ir gulbės tobulybė, tik aišku nėra nei kaip, nei iš ko
Atsakyti