Merginos pasakykit kaip is formeles sokaladukus iskrapstyti?
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 30, 23:10)
Merginos pasakykit kaip is formeles sokaladukus iskrapstyti?
I saldikli idek ir po kokiu 5-7 minuciu istrauk, vos paspaudus, pats iskrenta. Pati siandien ryte krapsciau
QUOTE(Inočka @ 2009 04 30, 23:12)
I saldikli idek ir po kokiu 5-7 minuciu istrauk, vos paspaudus, pats iskrenta. Pati siandien ryte krapsciau
Aciu
OLESTA,SAUNUOLE TU,KOKIA GRAZIA GULBE PADAREI
kaip laiku prskaiciau Meian zinute apie ziedelius, nes rydienai man reiktu aguonu, tai dabar nereikes sukti galvos kaip jas padaryti labai daug informacijos susirinkau, didelis aciu Meian
o Olestos gulbe tai tikrai puiki ir tas kaklo isrietimas nu pasaka
ai, dar Meian norejau paklausti, kokio dydzio torta galima uzdengti su ta dengimo mase is nurodytos normos?
o Olestos gulbe tai tikrai puiki ir tas kaklo isrietimas nu pasaka
ai, dar Meian norejau paklausti, kokio dydzio torta galima uzdengti su ta dengimo mase is nurodytos normos?
Cipciuko tortas, tai kaip visad - nuostabus
Meian "iš peties" pasistengė, medalio verta, tikrai
Meian "iš peties" pasistengė, medalio verta, tikrai
Na ir saunuoles panos ,tiek visokiu grozybiu prisiziurejau ,MEIAN aciu uz pamokele tikrai daug kam pades gaminant papuosimus,CIPCIUKO tortukas kaip visada mane nustebino,is kur tos kantrybes lipdant grozybes,tai maiselis tai bateliai grazu ziuret,OLESTA tavo paukstukas
,saunuoles visos....
,saunuoles visos....
Sveikos darbstuoles.
Meianpagarba jums uz tai kad nepagailit pasidalint savo patirtim, aciu jum.
Olesta, cipciuk nu l. faini torciukai
Meianpagarba jums uz tai kad nepagailit pasidalint savo patirtim, aciu jum.
Olesta, cipciuk nu l. faini torciukai
Aciu, merginos, uz grazius zodzius; siaip ar taip, jokio juk cia stebuklo
Pirmiausia, tai tikrai atsiprasau, niekaip is pradziu nesupratau minties Trumpas protelis Aciu uz komplimentus, betgi tikrai visa tai nera taip baisu, kaip galbut pasirode Pagaminusi keleta skirtingu gelyciu, sugalvojau, kad butinai reiks daryt dar. Jei butu labai sudetinga ar daug "terliones", dar pasvarstyciau -- o dabar gi viens, du...
Papildyta:
Lyg ir buvau parasiusi salia recepto, ar cia tik man taip pasirode Teoriskai, bet koki torta iki 26 cm skersmens (jei ranka igudusi tikrai plonai iskocioti ir tiksliai perkelt ant torto centro); bet praktiskai rekomenduoju tokia norma imti ~24 cm tortui. Bus sventa ramybe; o ir siaip sveika, kad butu likuciu --tada lengviau uzdengt, nereikia taip taikyt tiksliai ant torto centro.
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 30, 23:05)
ta ir norejau pasakyti, kad tokioms gelems reik sugebejimu... pvz. is to kiek esu dariusi geliu, tai galiu 110 proc pareiksti, kad man jos neiseitu (man net iš cipciuko mases prisistampuoti formelėmis gėlių yra kančia)... neturiu as nei meniniu gysleliu, nei kantrybes tiek zaisti (gal net sekmės toms masėms neturiu )... ir kad pasidaro paprastai, tai tikrai tikiu... kai ziuri youtube koki filmuka, kaip lipdo koki suni - tortą irgi atrodo juokų darbas... kas ten tėr su peiliu šnai šnai... kremu kokiu apipuškia ir stovi šuo... ir tikrai tikiu, kad tam kuris tam filmuke filmuojasi, tas yra tikra nesudėtinga...bet gyvenimas eiliniams mirtingiesiems deja kitoks
Žodžiu, pagarba toms, kurios turi tų sugebėjimų...
Žodžiu, pagarba toms, kurios turi tų sugebėjimų...
Pirmiausia, tai tikrai atsiprasau, niekaip is pradziu nesupratau minties Trumpas protelis Aciu uz komplimentus, betgi tikrai visa tai nera taip baisu, kaip galbut pasirode Pagaminusi keleta skirtingu gelyciu, sugalvojau, kad butinai reiks daryt dar. Jei butu labai sudetinga ar daug "terliones", dar pasvarstyciau -- o dabar gi viens, du...
Papildyta:
QUOTE(eglejk @ 2009 05 01, 00:52)
Meian norejau paklausti, kokio dydzio torta galima uzdengti su ta dengimo mase is nurodytos normos?
Lyg ir buvau parasiusi salia recepto, ar cia tik man taip pasirode Teoriskai, bet koki torta iki 26 cm skersmens (jei ranka igudusi tikrai plonai iskocioti ir tiksliai perkelt ant torto centro); bet praktiskai rekomenduoju tokia norma imti ~24 cm tortui. Bus sventa ramybe; o ir siaip sveika, kad butu likuciu --tada lengviau uzdengt, nereikia taip taikyt tiksliai ant torto centro.