Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 04 30, 20:06)

blink.gif jergau ir kur pas zmones tiek kantrybes, ne tik kad daryt, bet dar ir taip smulkiai viska paaiskint blink.gif 4u.gif
O man klausimelis iskilo. Kokia mase naudojai gelytem?

Ilgas savaitgalis laukia, GAL pasikrapstysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 30, 21:52)
Nelabai supratau sita zinute g.gif

g.gif ....jungiuosi prie taves ....pavasaris , karštis didelis ....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 30, 21:52)
Nelabai supratau sita zinute  g.gif

Aha, as irgi skaitau ir nelabai "pagaunu" mastau.gif MAMICY, jei jus norejote pasakyti, kad tam reikia kazkokiu ypatingu sugebejimu, tai isdrisiu papriestarauti -- tokias gelytes padaryti tikrai labai paprasta. TIKRAI 4u.gif Bet tikriausiai zinutes mintis buvo, kad be reikalo tiek prirasiau nieko vertos informacijos ir jus izeide "eterio tersimas"?.. g.gif

* * *

Cipciuk, jusu tortukas -- groziu grozis wub.gif As irgi manau, kad geliu ten jokiu netruksta schmoll.gif Ten ISVIS nieko netruksta... rolleyes.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mejan, nu be žodžių blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif Ir dar su tokia fotosesija bigsmile.gif . Manau tikrai reikia gyslelę tam turėti. Ir kaip rašot, kad TIKRAI lengva, tai aš taip nemanau 4u.gif Bet būtinai bandysiu 4u.gif

QUOTE(Meian @ 2009 04 30, 22:01)
Aha, as irgi skaitau ir nelabai "pagaunu" mastau.gif MAMICY, jei jus norejote pasakyti, kad tam reikia kazkokiu ypatingu sugebejimu, tai isdrisiu papriestarauti -- tokias gelytes padaryti tikrai labai paprasta. TIKRAI  4u.gif  Bet tikriausiai zinutes mintis buvo, kad be reikalo tiek prirasiau nieko vertos informacijos ir jus izeide "eterio tersimas"?.. g.gif

Ne taip supratot, čia vien pagyrimai jums nuo MAMICY mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Meian ax.gif ...mūsų skoniai sutampa , o tu nieko neterši schmoll.gif , tokį darbą padaryti , jį nufotografuoti ir dar taip tiksliai atpasakoti .....čia tik džiaugtis reikia , kad dar yra tokių , kurios nori pamokinti kitas , o ne.... " va žiūrėkit , ir darykit kaip išmanot " ....ir ši tema yra tam skirta , papuošimams ir idėjoms , kam neidomu , yra kitų temų ban.gif
Atsakyti
Meian medalis už kruopštumą, kurio šįvakar man pristigo, bet pykit, nepykit parodysiu blush2.gif
gir-gir-gir, gar-gar-gar 4-ajam mano mažylės jubiliejui lotuliukas.gif
user posted image

tai yra „atseit“ gulbė lotuliukas.gif iš Cipciuko medaus torto, kaklas ir sparnai iš Cipciuko kalėdinių meduolių, dzibeliuota grietinėle. Darydama šį darbelį tiek techninių klaidų pridirbau, kad baisu net pačiai, bet kaip naminiam vartojimui bus suvalgomas o jei dar kada teks daryti, tai žinosiu, ką daryti ne taip, kaip padariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 30, 20:52)
Nelabai supratau sita zinute  g.gif

o kurios konkreciai vietos g.gif

cia kaip matau ne mane karsti istirpde... jumoro jausmo mygtuka ijunkit... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 30 balandžio 2009 - 21:54
OLESTA , KUR MANO ŽIŪRKĖ !!!!!!!

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
nu kad vietoj kaip matau ir su kompanija ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 30, 22:51)
o kurios konkreciai vietos  g.gif

cia kaip matau ne mane karsti istirpde...  jumoro jausmo mygtuka ijunkit... unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...karštis mygtuką ištirpdė ...
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 04 30, 22:18)
Mejan, nu be žodžių blink.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  Ir dar su tokia fotosesija bigsmile.gif . Manau tikrai reikia gyslelę tam turėti. Ir kaip rašot, kad TIKRAI lengva, tai aš taip nemanau 4u.gif  Bet būtinai bandysiu 4u.gif

As cia tikrai nuosirdziai parasiau, kad paprasta. Sudetingiausia buvo tai, kad bandziau nufotkint po kiekvieno rimtesnio zingsnio ir del to mase apstingo kiek greiciau, nei noretusi. Teko trupuciuka pakovot su trapumu (bet cia normalu blush2.gif ). O daugiau visa gamyba -- vienas malonumas.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 30, 22:20)
Ačiū Meian  ax.gif ...mūsų skoniai sutampa , o tu nieko neterši schmoll.gif  , tokį darbą padaryti , jį nufotografuoti ir dar taip tiksliai atpasakoti .....čia tik džiaugtis reikia , kad dar yra tokių , kurios nori pamokinti kitas , o ne.... " va žiūrėkit , ir darykit kaip išmanot " ....ir ši tema yra tam skirta , papuošimams ir idėjoms , kam neidomu , yra kitų temų  ban.gif

Aciu uz tokia silta zinute blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 04 30, 22:28)
Meian medalis už kruopštumą, kurio šįvakar man pristigo, bet pykit, nepykit parodysiu blush2.gif
gir-gir-gir, gar-gar-gar 4-ajam mano mažylės jubiliejui lotuliukas.gif
tai yra „atseit“ gulbė lotuliukas.gif iš Cipciuko medaus torto, kaklas ir sparnai iš Cipciuko kalėdinių meduolių, dzibeliuota grietinėle. Darydama šį darbelį tiek techninių klaidų pridirbau, kad baisu net pačiai, bet kaip naminiam vartojimui bus suvalgomas o jei dar kada teks daryti, tai žinosiu, ką daryti ne taip, kaip padariau ax.gif

Niekaip nesuprantu, kur ir kam cia pristigo kruopstumo? blink.gif Gulbe -- OHOHO blink.gif Kaip is baleto "gulbiu ezeras" lankstinuko, tik be ezero bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Muske @ 2009 04 30, 22:00)
blink.gif jergau ir kur pas zmones tiek kantrybes, ne tik kad daryt, bet dar ir taip smulkiai viska paaiskint  blink.gif  4u.gif
O man klausimelis iskilo. Kokia mase naudojai gelytem?

Ilgas savaitgalis laukia, GAL pasikrapstysiu  ax.gif

Mase naudojau, kaip ir visada blush2.gif Stai CIA

Bet turiu pasakyti toki dalyka... pastebejau, kad merginoms geriausiai sekasi pasiruosti mase, kai naudojasi Cipciuko duotu receptu. Cipciukas pasistenge ir konkreciai surase proporcijas -- o as kai tokia megeja "deti is akies", tai gal del to sudetingiau aprasiau receptura ir ja ne taip lengva suprast verysad.gif (dar, tiesa, kelios merginos, maciau, buvo rase savo atrastas idealias proporcijas -- tikrai buvo Rugiageles ir Domi zinutes siomis temomis).

Siaip ar taip, koki recepta bepasirinktumete, siulau neuzmirsti sviestuko (ar, dar geriau, aliejuko) -- kartais jo pagalba galima isvengti gelyciu trapumo ir lapu krasteliu itrukimu (tarsi "surisa" mase, o kartu ir neleidzia jai taip lengvai prilipt prie ranku). Taip pat ir krakmolo (geriausia -- kukuruzu); o ypac dabar, kai orai atsilo hihihi.gif Net jei ir rankos butu linke kaisti ir dregti, krakmolo deka gelytes nenukentes (jis gerai absorbuoja dregme), tik reikia nepamirsti, kad krakmolas paskatina greitesni mases sustingima (ypac gerai tai pastebima storesniam sluoksniui: isore stingsta greiciau, nei vidus), tad dirbti teks tikrai operatyviai.

Beje, pudruotis rankas cukraus pudra as asmeniskai labai nemegstu, nes ji, kaip ir dera cukrui, nuo kuno silumos tirpsta ir netrukus geliu mase pasidaro lipni, kociojant dantimis isikabina i koceliuka, o ir prie ranku prilimpa taip, kad kartais net tenka perminkyt... Tad naudoju ja "pasipudravimui" tik ziema, kai ir siaip rankos atvese. O iprastai renkuosi alieju (idealus variantas is kol kas mano isbandytuju -- 100% riebumo alyvuogiu aliejus su "Rimi" etikete; ir kaina zmoniska, ir kokybe super, ir tikrai tirstas, ir kvapas silpnas, bet malonus -- zodziu, buciau linkus rekomenduoti blush2.gif ). Aliejus padengia rankas tarsi plevele, neleidziancia taip greit prisiklijuoti masei. Kitas variantas -- krakmolas. Ji visada renkuosi, kai rankos nori dregti -- tad jis mano Nr. 1 siltuoju metu laikotarpiu.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 04 30, 21:01)
Aha, as irgi skaitau ir nelabai "pagaunu" mastau.gif MAMICY, jei jus norejote pasakyti, kad tam reikia kazkokiu ypatingu sugebejimu, tai isdrisiu papriestarauti -- tokias gelytes padaryti tikrai labai paprasta. TIKRAI  4u.gif  Bet tikriausiai zinutes mintis buvo, kad be reikalo tiek prirasiau nieko vertos informacijos ir jus izeide "eterio tersimas"?.. g.gif

*   *   *

Cipciuk, jusu tortukas -- groziu grozis  wub.gif As irgi manau, kad geliu ten jokiu netruksta  schmoll.gif Ten ISVIS nieko netruksta...  rolleyes.gif   wub.gif  wub.gif

ta ir norejau pasakyti, kad tokioms gelems reik sugebejimu... pvz. is to kiek esu dariusi geliu, tai galiu 110 proc pareiksti, kad man jos neiseitu (man net iš cipciuko mases prisistampuoti formelėmis gėlių yra kančia)... neturiu as nei meniniu gysleliu, nei kantrybes tiek zaisti (gal net sekmės toms masėms neturiu cool.gif )... ir kad pasidaro paprastai, tai tikrai tikiu... kai ziuri youtube koki filmuka, kaip lipdo koki suni - tortą irgi atrodo juokų darbas... kas ten tėr su peiliu šnai šnai... kremu kokiu apipuškia ir stovi šuo... ir tikrai tikiu, kad tam kuris tam filmuke filmuojasi, tas yra tikra nesudėtinga...bet gyvenimas eiliniams mirtingiesiems deja kitoks biggrin.gif
Žodžiu, pagarba toms, kurios turi tų sugebėjimų...

ačiū cipciukui už 'margaritą'. jei gausiu ryt braskiu, darusiu sita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 30 balandžio 2009 - 22:09