QUOTE(pupainga @ 2009 04 30, 22:18)
Mejan, nu be žodžių
Ir dar su tokia fotosesija
. Manau tikrai reikia gyslelę tam turėti. Ir kaip rašot, kad
TIKRAI lengva, tai aš taip nemanau
Bet būtinai bandysiu
As cia tikrai nuosirdziai parasiau, kad paprasta. Sudetingiausia buvo tai, kad bandziau nufotkint po kiekvieno rimtesnio zingsnio ir del to mase apstingo kiek greiciau, nei noretusi. Teko trupuciuka pakovot su trapumu (bet cia normalu
). O daugiau visa gamyba -- vienas malonumas.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 30, 22:20)
Ačiū
Meian ...mūsų skoniai sutampa , o tu nieko neterši
, tokį darbą padaryti , jį nufotografuoti ir dar taip tiksliai atpasakoti .....čia tik džiaugtis reikia , kad dar yra tokių , kurios nori pamokinti kitas , o ne....
" va žiūrėkit , ir darykit kaip išmanot " ....ir ši tema yra tam skirta , papuošimams ir idėjoms , kam neidomu , yra kitų temų
Aciu uz tokia silta zinute
QUOTE(Olesta @ 2009 04 30, 22:28)
Meian medalis už kruopštumą, kurio šįvakar man pristigo, bet pykit, nepykit parodysiu
gir-gir-gir, gar-gar-gar 4-ajam mano mažylės jubiliejui
tai yra atseit gulbė
iš Cipciuko medaus torto, kaklas ir sparnai iš Cipciuko kalėdinių meduolių, dzibeliuota grietinėle. Darydama šį darbelį tiek techninių klaidų pridirbau, kad baisu net pačiai, bet kaip naminiam vartojimui bus suvalgomas o jei dar kada teks daryti, tai žinosiu, ką daryti ne taip, kaip padariau
Niekaip nesuprantu, kur ir kam cia pristigo kruopstumo?
Gulbe -- OHOHO
Kaip is baleto "gulbiu ezeras" lankstinuko, tik be ezero
Papildyta:
QUOTE(Muske @ 2009 04 30, 22:00)
jergau ir kur pas zmones tiek kantrybes, ne tik kad daryt, bet dar ir taip smulkiai viska paaiskint
O man klausimelis iskilo. Kokia mase naudojai gelytem?
Ilgas savaitgalis laukia, GAL pasikrapstysiu
Mase naudojau, kaip ir visada
Stai
CIA
Bet turiu pasakyti toki dalyka... pastebejau, kad merginoms geriausiai sekasi pasiruosti mase, kai naudojasi Cipciuko duotu receptu. Cipciukas pasistenge ir konkreciai surase proporcijas -- o as kai tokia megeja "deti is akies", tai gal del to sudetingiau aprasiau receptura ir ja ne taip lengva suprast (dar, tiesa, kelios merginos, maciau, buvo rase savo atrastas idealias proporcijas -- tikrai buvo Rugiageles ir Domi zinutes siomis temomis).
Siaip ar taip, koki recepta bepasirinktumete, siulau neuzmirsti sviestuko (ar, dar geriau, aliejuko) -- kartais jo pagalba galima isvengti gelyciu trapumo ir lapu krasteliu itrukimu (tarsi "surisa" mase, o kartu ir neleidzia jai taip lengvai prilipt prie ranku). Taip pat ir krakmolo (geriausia -- kukuruzu); o ypac dabar, kai orai atsilo
Net jei ir rankos butu linke kaisti ir dregti, krakmolo deka gelytes nenukentes (jis gerai absorbuoja dregme), tik reikia nepamirsti, kad krakmolas paskatina greitesni mases sustingima (ypac gerai tai pastebima storesniam sluoksniui: isore stingsta greiciau, nei vidus), tad dirbti teks tikrai operatyviai.
Beje, pudruotis rankas cukraus pudra as asmeniskai labai nemegstu, nes ji, kaip ir dera cukrui, nuo kuno silumos tirpsta ir netrukus geliu mase pasidaro lipni, kociojant dantimis isikabina i koceliuka, o ir prie ranku prilimpa taip, kad kartais net tenka perminkyt... Tad naudoju ja "pasipudravimui" tik ziema, kai ir siaip rankos atvese. O iprastai renkuosi alieju (idealus variantas is kol kas mano isbandytuju -- 100% riebumo alyvuogiu aliejus su "Rimi" etikete; ir kaina zmoniska, ir kokybe super, ir tikrai tirstas, ir kvapas silpnas, bet malonus -- zodziu, buciau linkus rekomenduoti
). Aliejus padengia rankas tarsi plevele, neleidziancia taip greit prisiklijuoti masei. Kitas variantas -- krakmolas. Ji visada renkuosi, kai rankos nori dregti -- tad jis mano Nr. 1 siltuoju metu laikotarpiu.