Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

isiterpsiu ax.gif kam nereikia skubiai,kas gali palaukti,kam nereik moket uz tarpininkavimus,ar galu gale pats gali-tas apsiperka uzsienyje ax.gif kam reik skubiai,tas ir perka LT,kas kad ir sumokejes daugiau ax.gif 4u.gif o pasakyt pas tave brangiau o ten pigiau-visuomet manau galima blush2.gif as dziaugiuosi jei pries kazka perkant suzinau kad kazkur pigiau galima gaut ta pati daikta blush2.gif neturetu cia isizeist nei aistuzele,nei kitos parduotuves atstove blush2.gif beje,pirkejui tikrai vienodai,kas kokius muitus,ar pvm moka ax.gif 4u.gif ir tuo paciu pritariu,rozmarinui,kad issikovot galima jei kazkas ne taip is LT greiciau,nei uzsienyje (bet ir ten imanoma) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi pinigai mums is dangaus nekrenta, tai as juos skaiciuoju ir ziuriu kur galima ka pigiau isigyti. Perku tik kokybiskus daiktus, kurie tikrai nemazai kainuoja, o kai galima ta pati daikta isigyti pigiau kitur nei LT, ta ir darau.
Del garantiju, ten taip pat visada gali susigrazinti pinigus jei kas ne taip 4u.gif
O prekes kurias lyginai yra identiskos.
Jusu teise rinktis 4u.gif
Jauciu tuoj mane akmenim cia uzmetys 4u.gif
Nesu jokios firmos, parduotuves atstove lotuliukas.gif
Tiesiog skaiciuoju pinigus, nes krize lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 28 balandžio 2009 - 14:14
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 15:12)
Kadangi pinigai mums is dangaus nekrenta, tai as juos skaiciuoju ir ziuriu kur galima ka pigiau isigyti. Perku tik kokybiskus daiktus, kurie tikrai nemazai kainuoja, o kai galima ta pati daikta isigyti pigiau kitur nei LT, ta ir darau.
Del garantiju, ten taip pat visada gali susigrazinti pinigus jei kas ne taip  4u.gif
O prekes kurias lyginai yra identiskos.
Jusu teise rinktis  4u.gif
Jauciu tuoj mane akmenim cia uzmetys 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip,siais laikais,visi taupom pinigelius,tai jei turi galimybe zmogus nusipirkt pigiau ir perka 4u.gif

as pati pirkau pas aistuzele,zinau kad sumokejau daugiau,nei buciau sumokejus,bet man reikejo skubiai 4u.gif ir aciu aistuzelei uz operatyvuma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 28 balandžio 2009 - 14:15
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 28, 12:00)
ghmz...nu aš kaip ką tik apsipirkus kulinarijos mene irgi noriu pasakyt, nes ir diskusijas sukėliau. t.y. dėl ko aš perku ten.
1. man pačiai nereik apie nieką galvot ir dėl nieko rūpintis, tik bakstelt pirštu.
2. pervedusi pinigus vakar, šiandien gavau prekes.
3. tai juridinis asmuo, todėl jei mane apgautų, lengvai įskusčiau, pareikalaučiau grąžinti pinigus ir t.t. taigi esu rami dėl rizikos ir dėl to, ką gaunu.
4. kainos...ghmz....nu ką aš žinau, aš kai skaičiuot nemoku, tai kažkaip neatkreipiau dėmesio.
nu bet aš linkus geriau porą litų daugiau sumokėt ir dėl nieko nesukt sau galvos. ypač kai gyvenu toli nuo vilniaus ar kauno.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi mergaites, juokas man ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Is pradziu klausia, ar niekas nezada daryti uzsakymu, pasiulai, be procentu, prekes pigiau, tada visos puola ginti kulinarijos mena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Baigiam terst tema, einam geriau pyragu kept. Is mano puses daugiau jokiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 11:00)
Ne kiekvienas sugeba, nori ir gali pirkti tarkim tam paciam eBay.

drinks_cheers.gif Aš pati pavyzdžiui, nesugebėčiau nusipirkti niekooooo schmoll.gif nei ebay nei bet kurioj kitoj užsieninėj internetinėj parduotuvėj doh.gif O kai ko norisi blush2.gif Bet kiek ten visko yra tam ebay blink.gif blink.gif blink.gif wacko.gif labai geras adresiukas thumbup.gif Aš norėčiau keleto smulkmenėlių iš ten, jei užsakinėtum blush2.gif parašysiu į a.ž.

QUOTE(lotute @ 2009 04 28, 12:59)
drinks_cheers.gif šaunu, kad vis atsiranda gerų mamyčių kurios sugeba ir gali padėti nusipirkti pigiau thumbup.gif

drinks_cheers.gif pasirašau po kiekvienu žodžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 28 balandžio 2009 - 14:49
Zodziu, kas norit sudedu is kuriu pardaveju as pati sau pirksiu formeles. Jei yra norinciu, rasykit i az. Nes perkant kelis daiktus, duoda nuolaida siuntimui. Laukiu iki ryt ryto, nes geguzes pabaigai labai reikia keliu formeliu. Is kitur nepirksiu 4u.gif

1

2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 28 balandžio 2009 - 15:07
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 15:59)

si nuoroda neveikia 4u.gif
Atsakyti
Pataisiau 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti aistuzeles, ar buna jos parduotuveja 53 daliu wilsono dekoravimo rinkinys, ir kiek jis kainuoti jai yra? Labai buciau dekinga uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 28, 14:00)
ghmz...nu aš kaip ką tik apsipirkus kulinarijos mene irgi noriu pasakyt, nes ir diskusijas sukėliau. t.y. dėl ko aš perku ten.
1. man pačiai nereik apie nieką galvot ir dėl nieko rūpintis, tik bakstelt pirštu.
2. pervedusi pinigus vakar, šiandien gavau prekes.
3. tai juridinis asmuo, todėl jei mane apgautų, lengvai įskusčiau, pareikalaučiau grąžinti pinigus ir t.t. taigi esu rami dėl rizikos ir dėl to, ką gaunu.
4. kainos...ghmz....nu ką aš žinau, aš kai skaičiuot nemoku, tai kažkaip neatkreipiau dėmesio.
nu bet aš linkus geriau porą litų daugiau sumokėt ir dėl nieko nesukt sau galvos. ypač kai gyvenu toli nuo vilniaus ar kauno.

drinks_cheers.gif

taciau jei galima ka isigyti pigiau tai kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 28 balandžio 2009 - 18:58
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 28, 16:29)
Norejau paklausti aistuzeles, ar buna jos parduotuveja 53 daliu wilsono dekoravimo rinkinys, ir kiek jis kainuoti jai yra? Labai buciau dekinga uz atsakyma  rolleyes.gif

taigi tam yra až mirksiukas.gif
Atsakyti