isiterpsiu kam nereikia skubiai,kas gali palaukti,kam nereik moket uz tarpininkavimus,ar galu gale pats gali-tas apsiperka uzsienyje kam reik skubiai,tas ir perka LT,kas kad ir sumokejes daugiau o pasakyt pas tave brangiau o ten pigiau-visuomet manau galima as dziaugiuosi jei pries kazka perkant suzinau kad kazkur pigiau galima gaut ta pati daikta neturetu cia isizeist nei aistuzele,nei kitos parduotuves atstove beje,pirkejui tikrai vienodai,kas kokius muitus,ar pvm moka ir tuo paciu pritariu,rozmarinui,kad issikovot galima jei kazkas ne taip is LT greiciau,nei uzsienyje (bet ir ten imanoma)
Kadangi pinigai mums is dangaus nekrenta, tai as juos skaiciuoju ir ziuriu kur galima ka pigiau isigyti. Perku tik kokybiskus daiktus, kurie tikrai nemazai kainuoja, o kai galima ta pati daikta isigyti pigiau kitur nei LT, ta ir darau.
Del garantiju, ten taip pat visada gali susigrazinti pinigus jei kas ne taip
O prekes kurias lyginai yra identiskos.
Jusu teise rinktis
Jauciu tuoj mane akmenim cia uzmetys
Nesu jokios firmos, parduotuves atstove
Tiesiog skaiciuoju pinigus, nes krize
Jusu teise rinktis
Nesu jokios firmos, parduotuves atstove
Tiesiog skaiciuoju pinigus, nes krize
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 15:12)
Kadangi pinigai mums is dangaus nekrenta, tai as juos skaiciuoju ir ziuriu kur galima ka pigiau isigyti. Perku tik kokybiskus daiktus, kurie tikrai nemazai kainuoja, o kai galima ta pati daikta isigyti pigiau kitur nei LT, ta ir darau.
Jusu teise rinktis
Jusu teise rinktis
tikrai taip,siais laikais,visi taupom pinigelius,tai jei turi galimybe zmogus nusipirkt pigiau ir perka
as pati pirkau pas aistuzele,zinau kad sumokejau daugiau,nei buciau sumokejus,bet man reikejo skubiai ir aciu aistuzelei uz operatyvuma
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 28, 12:00)
ghmz...nu aš kaip ką tik apsipirkus kulinarijos mene irgi noriu pasakyt, nes ir diskusijas sukėliau. t.y. dėl ko aš perku ten.
1. man pačiai nereik apie nieką galvot ir dėl nieko rūpintis, tik bakstelt pirštu.
2. pervedusi pinigus vakar, šiandien gavau prekes.
3. tai juridinis asmuo, todėl jei mane apgautų, lengvai įskusčiau, pareikalaučiau grąžinti pinigus ir t.t. taigi esu rami dėl rizikos ir dėl to, ką gaunu.
4. kainos...ghmz....nu ką aš žinau, aš kai skaičiuot nemoku, tai kažkaip neatkreipiau dėmesio.
nu bet aš linkus geriau porą litų daugiau sumokėt ir dėl nieko nesukt sau galvos. ypač kai gyvenu toli nuo vilniaus ar kauno.
1. man pačiai nereik apie nieką galvot ir dėl nieko rūpintis, tik bakstelt pirštu.
3. tai juridinis asmuo, todėl jei mane apgautų, lengvai įskusčiau, pareikalaučiau grąžinti pinigus ir t.t. taigi esu rami dėl rizikos ir dėl to, ką gaunu.
4. kainos...ghmz....nu ką aš žinau, aš kai skaičiuot nemoku, tai kažkaip neatkreipiau dėmesio.
nu bet aš linkus geriau porą litų daugiau sumokėt ir dėl nieko nesukt sau galvos. ypač kai gyvenu toli nuo vilniaus ar kauno.
Oi mergaites, juokas man ima
Is pradziu klausia, ar niekas nezada daryti uzsakymu, pasiulai, be procentu, prekes pigiau, tada visos puola ginti kulinarijos mena
Baigiam terst tema, einam geriau pyragu kept. Is mano puses daugiau jokiu komentaru
Is pradziu klausia, ar niekas nezada daryti uzsakymu, pasiulai, be procentu, prekes pigiau, tada visos puola ginti kulinarijos mena
Baigiam terst tema, einam geriau pyragu kept. Is mano puses daugiau jokiu komentaru
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 11:00)
Aš pati pavyzdžiui, nesugebėčiau nusipirkti niekooooo nei ebay nei bet kurioj kitoj užsieninėj internetinėj parduotuvėj O kai ko norisi Bet kiek ten visko yra tam ebay labai geras adresiukas Aš norėčiau keleto smulkmenėlių iš ten, jei užsakinėtum parašysiu į a.ž.
QUOTE(lotute @ 2009 04 28, 12:59)
šaunu, kad vis atsiranda gerų mamyčių kurios sugeba ir gali padėti nusipirkti pigiau
pasirašau po kiekvienu žodžiu.
Pataisiau
Norejau paklausti aistuzeles, ar buna jos parduotuveja 53 daliu wilsono dekoravimo rinkinys, ir kiek jis kainuoti jai yra? Labai buciau dekinga uz atsakyma
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 28, 14:00)
ghmz...nu aš kaip ką tik apsipirkus kulinarijos mene irgi noriu pasakyt, nes ir diskusijas sukėliau. t.y. dėl ko aš perku ten.
taciau jei galima ka isigyti pigiau tai kodel gi ne
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 28, 16:29)
Norejau paklausti aistuzeles, ar buna jos parduotuveja 53 daliu wilsono dekoravimo rinkinys, ir kiek jis kainuoti jai yra? Labai buciau dekinga uz atsakyma
taigi tam yra až