Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Viespateliau tame ebay as is viso nenusimanau kaip knistis. gal galit placiau paaiskint kur rasti tas dekoravimo prekes blush2.gif nu ziopla as ziopla bet ka padarysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 09:31)
Ir dar  4u.gif
Kulinarijos mene sitos formele 33 Lt, is UK siustis (su siuntimu ir perkant 1 vnt.) 23 Lt. Perkant kelias prekes paprastai galima deretis del nuolaidos (nuo 4 iki 8 Lt uz 1 vnt.)  4u.gif
Tik negalvokit nieko blogo, kam kur patinka, ten tas perka, tikrai nenoriu pasakyti, kad Kulinarijos menas blogai, tiesiog tos pacios prekes uzsieni daug pigesnes nei pas mus. Biznio jokio nedarau, perku tik sau, jei ka  4u.gif
user posted image

Na tai aš tada pasisakysiu, jei galima, kadangi kulinarijos menas mano. Jūs skaičiuojat prekės kainą, kuri nurodyta tame psl svarais, o Jūs nepagalvojat, kad siunčiantis prekes reikia mokėti muitus, pvm, o kur dar atsiuntimo mokestis mirksiukas.gif Plius aš dirbu legaliai, tad moku valstybei mokesčius. Tad lyginimo nelabai galima daryti mirksiukas.gif

Ir kas liečia šias formeles, aš parduodu ne po vieną, o tris viename, t.y. 3 formelės už 33 lt.

Kažkaip nefainiai pasijaučiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 28 balandžio 2009 - 09:54
Man ir is pradziu buvo tamsusu miskas, bet kai perpranti sistema, viskas labai paprasta.
Ziurint ko reikia, vedi i paieskos sistema ta zodi angliskai ir ismeta viska kas yra.
Ziurek CIA arba CIA.
Atsakyti
jau yra atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 28 balandžio 2009 - 09:59
QUOTE(aistuzele @ 2009 04 28, 10:51)
Na tai aš tada pasisakysiu, jei galima, kadangi kulinarijos menas mano. Jūs skaičiuojat prekės kainą, kuri nurodyta tame psl svarais, o Jūs nepagalvojat, kad siunčiantis prekes reikia mokėti muitus, pvm, o kur dar atsiuntimo mokestis  mirksiukas.gif Plius aš dirbu legaliai, tad moku valstybei mokesčius. Tad lyginimo nelabai galima daryti  mirksiukas.gif

Ir kas liečia šias formeles, aš parduodu ne po vieną, o  tris viename, t.y. 3 formelės už 33 lt.

Kažkaip nefainiai pasijaučiau  verysad.gif

Tikrai nieko blogo pries Jusu puslapi neturiu 4u.gif
1. UK muitu nera, nes EU
2. Perkant eBay nera jokiu PVM
3. Paskaiciavau kaina su atsiuntimu
4. Kaina uz 3 vnt. paskaiciuota.
5. Suprantu, kad jus dirbate legaliai ir mokate mokescius + uzdarbis.

Tikrai labai saunu, kad pamazu ir LT atsiranda tokiu internetiniu parduotuviu, o kur pirkti, renkasi kiekvienas mirksiukas.gif

Dieve mano, del ko cia napatogiai jaustis, juk cia Jusu verslas ir tai labai saunu mirksiukas.gif
Ne kiekvienas sugeba, nori ir gali pirkti tarkim tam paciam eBay.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 28 balandžio 2009 - 10:03
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 10:00)
Tikrai nieko blogo pries Jusu puslapi neturiu  4u.gif
1. UK muitu nera, nes EU
2. Perkant eBay nera jokiu PVM
3. Paskaiciavau kaina su atsiuntimu
4. Kaina uz 3 vnt. paskaiciuota.
5. Suprantu, kad jus dirbate legaliai ir mokate mokescius + uzdarbis.
Tikrai labai saunu, kad pamazu ir LT atsiranda tokiu internetiniu parduotuviu, o kur pirkti, renkasi kiekvienas  mirksiukas.gif

Dieve mano, del ko cia napatogiai jaustis, juk cia Jusu verslas ir tai labai saunu  mirksiukas.gif
Ne kiekvienas sugeba, nori ir gali pirkti tarkim tam paciam eBay.

na kas liečia ebay tikrai ne viskas pigiau mirksiukas.gif prekių nelyginsiu, nes nematau prasmės mirksiukas.gif ir šiaip kažkaip pajutau pareigą atsakyti žmogui, kuris bandė lyginti nepalyginamus dalykus 4u.gif
Atsakyti
Buvo paklausta, ar niesiruosiama daryti uzsakymo, as pasiuliau, nes noriu pirkti dazus ir formeliu geliu darymui. Tiesiog pasiziurejau kainas ir pamaciau, kad pigiau ten pirkti, todel galiu tuo paciu nupirkti ir kitoms. Biznio nedarau jokio, jokio % uz pirkima neemiau ir neimsiu ir tai yra tik vienkartiniai atvejai (esu taip pirkus mergaitiskus papuoslus, visos likom labai patenkintos)

Ir tikrai neziurekit i mane kaip i konkurente ar dar ka, tikrai as tuo neuzsiimu, perku tik savo reikmems ir tuo paciu galiu kazkam dar prigriebt.
O Jums tikrai linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 10:20)
Buvo paklausta, ar niesiruosiama daryti uzsakymo, as pasiuliau, nes noriu pirkti dazus ir formeliu geliu darymui. Tiesiog pasiziurejau kainas ir pamaciau, kad pigiau ten pirkti, todel galiu tuo paciu nupirkti ir kitoms. Biznio nedarau jokio, jokio % uz pirkima neemiau ir neimsiu ir tai yra tik vienkartiniai atvejai (esu taip pirkus mergaitiskus papuoslus, visos likom labai patenkintos)

Ir tikrai neziurekit i mane kaip i konkurente ar dar ka, tikrai as tuo neuzsiimu, perku tik savo reikmems ir tuo paciu galiu kazkam dar prigriebt.
O Jums tikrai linkiu sekmes  4u.gif

biggrin.gif nejuokaukit, nei aš žiūriu į Jus kaip į konkurentę nei ką biggrin.gif aš iš viso net nebūčiau pasisakiusi, bet man toks lyginimas nepatiko, tad tarsi save apgint atėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 04 28, 11:08)
  ir šiaip kažkaip pajutau pareigą atsakyti žmogui, kuris bandė lyginti nepalyginamus dalykus  4u.gif

na aš taip nesakyčiau, kadangi esu visiškai iš šalies žvelgiantis asmuo galiu pasakyti kad palygino visiškai identiškus dalykus ir tai padare tikrai puikiai mirksiukas.gif
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 28, 11:20)

O Jums tikrai linkiu sekmes  4u.gif

drinks_cheers.gif šaunu, kad vis atsiranda gerų mamyčių kurios sugeba ir gali padėti nusipirkti pigiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 00:00)

super tortas super papuošimas, pamėginčiau ir aš nukopijuoti, kaip tik esam žakviesti į jubiliejų, ot būtų gera idėja bigsmile.gif bet neturiu tokios spalvos, maišui padaryti verysad.gif
gal klaipedoj kurnors yra pirkti bigsmile.gif , mergaites, klaipedietes gal zinot kur rasti ant smugio, torto reik penktadieniu unsure.gif
Atsakyti
ghmz...nu aš kaip ką tik apsipirkus kulinarijos mene irgi noriu pasakyt, nes ir diskusijas sukėliau. t.y. dėl ko aš perku ten.
1. man pačiai nereik apie nieką galvot ir dėl nieko rūpintis, tik bakstelt pirštu.
2. pervedusi pinigus vakar, šiandien gavau prekes.
3. tai juridinis asmuo, todėl jei mane apgautų, lengvai įskusčiau, pareikalaučiau grąžinti pinigus ir t.t. taigi esu rami dėl rizikos ir dėl to, ką gaunu.
4. kainos...ghmz....nu ką aš žinau, aš kai skaičiuot nemoku, tai kažkaip neatkreipiau dėmesio.
nu bet aš linkus geriau porą litų daugiau sumokėt ir dėl nieko nesukt sau galvos. ypač kai gyvenu toli nuo vilniaus ar kauno.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 28, 14:00)
ghmz...nu aš kaip ką tik apsipirkus kulinarijos mene irgi noriu pasakyt, nes ir diskusijas sukėliau. t.y. dėl ko aš perku ten.
1. man pačiai nereik apie nieką galvot ir dėl nieko rūpintis, tik bakstelt pirštu.
2. pervedusi pinigus vakar, šiandien gavau prekes.
3. tai juridinis asmuo, todėl jei mane apgautų, lengvai įskusčiau, pareikalaučiau grąžinti pinigus ir t.t. taigi esu rami dėl rizikos ir dėl to, ką gaunu.
4. kainos...ghmz....nu ką aš žinau, aš kai skaičiuot nemoku, tai kažkaip neatkreipiau dėmesio.
nu bet aš linkus geriau porą litų daugiau sumokėt ir dėl nieko nesukt sau galvos. ypač kai gyvenu toli nuo vilniaus ar kauno.

100 % drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 28, 14:00)
ghmz...nu aš kaip ką tik apsipirkus kulinarijos mene irgi noriu pasakyt, nes ir diskusijas

ir aš pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti