[quote=rutyte11,2009 04 26, 20:09]
Sveikos, atnesu ir as savo nenusisekusi torta.
NEREIKIA TAIP NUVERTINTI SAVES,TORTUKAS IS TIESU LABAI GRAZUS VISAS PILNAS GRAZIAUSIU ROZIU,VIEN JAS PAGAMINTI KIEK REIKIA KANTRYBES,ZINAU IS SAVO PATIRTIES,O DEL BEZE CIPCIUKAS TEISI,NIEKAM IS PIRMO KARTO NESIGAUNA,AS IRGI SU JA VARGAU,ACIU CIPCIUKUI UZ RECEPTA...
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 26, 20:09)
Visu pirma viduj Nevezis, tik man paaiskinkit Cipciuk kodel tie laksteliai man susitrauke ne centimetra kaip jus raset o cielus 5
Antra norejau ji puosti beze, bet man ji nesisejo tad teko viska nugramdyti ir puosti Meien dengimo mase.
Niekaip nesuprantu rodos dariau viska pagal cipciuko recepta, o ji man eme ir istezo . Gal ja reikejo plakti kol ji visiskai bus atvesu, nes po 10 min plakimo ji man dar tokia siltoka buvo.
beje Cipciuk jusu tortas.... net zodziu sitam groziui neturiu apsakyti
Visu pirma viduj Nevezis, tik man paaiskinkit Cipciuk kodel tie laksteliai man susitrauke ne centimetra kaip jus raset o cielus 5
Antra norejau ji puosti beze, bet man ji nesisejo tad teko viska nugramdyti ir puosti Meien dengimo mase.
Niekaip nesuprantu rodos dariau viska pagal cipciuko recepta, o ji man eme ir istezo . Gal ja reikejo plakti kol ji visiskai bus atvesu, nes po 10 min plakimo ji man dar tokia siltoka buvo.
beje Cipciuk jusu tortas.... net zodziu sitam groziui neturiu apsakyti
koks nuostabus,siltas,pavasariskas tortas,saunuole
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 23:22)
.....kodėl nenusisekias , jis toks gražus
Na tikrai nežinau kodėl jis tiek susitraukė ....nors pagal viską , kai tešla būna per kieta , tada ji labiau traukiasi ...gal tame bėda
O su beze ....ne tu pirma , ir ne tu paskutinė būsi nesusidraugavusi ....ji " ponia " baisiai kaprizinga , vienom iš 1 karto išeina , o kitos kankinasi gadindamos kiaušus ( ir man taip buvo , nemanyk.... ) , ale aš ją nugalėjau , pasiseks ir tau , nereikia taip nusiminti , juk ne viskas gaunasi iš pirmo karto .....nebūtinai ji turi būti šalta , aš nustoju plakti kai ji dar drugna būna , aišku ji būna išsiplakusi
Na tikrai nežinau kodėl jis tiek susitraukė ....nors pagal viską , kai tešla būna per kieta , tada ji labiau traukiasi ...gal tame bėda
O su beze ....ne tu pirma , ir ne tu paskutinė būsi nesusidraugavusi ....ji " ponia " baisiai kaprizinga , vienom iš 1 karto išeina , o kitos kankinasi gadindamos kiaušus ( ir man taip buvo , nemanyk.... ) , ale aš ją nugalėjau , pasiseks ir tau , nereikia taip nusiminti , juk ne viskas gaunasi iš pirmo karto .....nebūtinai ji turi būti šalta , aš nustoju plakti kai ji dar drugna būna , aišku ji būna išsiplakusi
Tai tada gal cukruje beda, nes as labai bijojau kad jis man nepradedu karamelizuotis, gal per trumpai viriau? ir tik dabar iskilo klausimas, o jus ten citrinos sulciu ar citrinos rugstele dedat recepte?
Oi aciu merginos uz visas pagyras
Rutyte11 , citrinos rūgštelę pilu kai baigiu lpakti baltymus ( prieš pat galą ) , jei kartais pamirštu , galimą ją sutipti ir tada , kai supili sirupa ir truputi paplaki , sulčių aš nepatariu pilti ......skystis beze - ne draugas
Dar noriu padarasinti , merginos , jei verdant sirupą jis čiut čiut čiut ir pagavo pageltimo , tai dar nereiškia pabaigą , pilkite ir plakite , tikrai turi išsiplakti , aišku jeigu jus nusukote akis ir jis jau ruds - kapec , dasivirkite - bus karamelės ( galėsite sumaišyti su riešutais ir turėsite griliažo
Dar noriu padarasinti , merginos , jei verdant sirupą jis čiut čiut čiut ir pagavo pageltimo , tai dar nereiškia pabaigą , pilkite ir plakite , tikrai turi išsiplakti , aišku jeigu jus nusukote akis ir jis jau ruds - kapec , dasivirkite - bus karamelės ( galėsite sumaišyti su riešutais ir turėsite griliažo
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 26, 22:09)
o kur cia nenusisekes? finale labai grazus torciukas
cipciuk tortas superinis
Norejau paklausti, kur pirkote pinigelius?
rutyte11 jau roziu grazumas , tokios svelnios spalvos. Is kokios mases rozes darytos?
rutyte11 jau roziu grazumas , tokios svelnios spalvos. Is kokios mases rozes darytos?
rutyte11,labai grazus tavo rozynas,ir krepselis labai grazus,o beze man is antro karto nepavyko,turbut per mazai plakiau,bet pagailo mikserio,pradejo smirdet jau Bet as vistiek dar bandysiu ja,bjaurybe,padaryt
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 27, 11:42)
cipciuk tortas superinis
is Meian mases tortam dengt
Merginos, kuri is cia yra kulinarijos meno savininke? Noriu pora prekiu uzsisakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 27, 10:10)
is Meian mases tortam dengt
Merginos, kuri is cia yra kulinarijos meno savininke? Noriu pora prekiu uzsisakyti
aistuze.
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 27, 11:42)
cipciuk tortas superinis
As ne cypciukas, bet gal padesiu
pinigeliu maciau pirkti Saldus Majai parduotuveje
mergaitės, nu bet jūsų tortų gražumas, tikrai trūksta žodžių-PASAKA
gal galit patart kokį kremą pasirinkt puošimui, kad gerai laikytus ir nebūtų riebus, grietinėlės ar kažko šokoladinio, bei beze nenoriu, ir neišmastau, kokį kremą daryt sakau, gal kuri buvot susidūrusios su pirktiniais, kur tuos miltelius su pienu sumaišyt reikia, įdomu kaip tie laiko formą ?
gal galit patart kokį kremą pasirinkt puošimui, kad gerai laikytus ir nebūtų riebus, grietinėlės ar kažko šokoladinio, bei beze nenoriu, ir neišmastau, kokį kremą daryt sakau, gal kuri buvot susidūrusios su pirktiniais, kur tuos miltelius su pienu sumaišyt reikia, įdomu kaip tie laiko formą ?
O Cipciukas pirko prie savo namų , tokiam kioskelyje - parduotuvėje , nebrangūs 1,50 lt .maišelis , 3 monetos po 5 lt....... 2 - po 2 lt..... ir 2 - po 1 lt. .... ....nenuvažiavau į Urmo bazę , ten valgomi doleriai yra ...tik kainos nepamenu
Rembiene ...tie kremai irgi ne iš liesųjų , jei sviesto nedėsi šūds bus
Rembiene ...tie kremai irgi ne iš liesųjų , jei sviesto nedėsi šūds bus