Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=rutyte11,2009 04 26, 20:09]
Sveikos, atnesu ir as savo nenusisekusi torta.
NEREIKIA TAIP NUVERTINTI SAVES,TORTUKAS IS TIESU LABAI GRAZUS thumbup.gif VISAS PILNAS GRAZIAUSIU ROZIU,VIEN JAS PAGAMINTI KIEK REIKIA KANTRYBES,ZINAU IS SAVO PATIRTIES,O DEL BEZE CIPCIUKAS TEISI,NIEKAM IS PIRMO KARTO NESIGAUNA,AS IRGI SU JA VARGAU,ACIU CIPCIUKUI UZ RECEPTA...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 27 balandžio 2009 - 00:56
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 26, 20:09)
user posted image
Visu pirma viduj Nevezis, tik man paaiskinkit Cipciuk kodel tie laksteliai man susitrauke ne centimetra kaip jus raset o cielus 5 doh.gif
Antra norejau ji puosti beze, bet man ji nesisejo tad teko viska nugramdyti ir puosti Meien dengimo mase.
Niekaip nesuprantu rodos dariau viska pagal cipciuko recepta, o ji man eme ir istezo verysad.gif. Gal ja reikejo plakti kol ji visiskai bus atvesu, nes po 10 min plakimo ji man dar tokia siltoka buvo.

beje Cipciuk jusu tortas.... net zodziu sitam groziui neturiu apsakyti

koks nuostabus,siltas,pavasariskas tortas,saunuole smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 23:22)
blink.gif .....kodėl nenusisekias , jis toks gražus wub.gif  wub.gif

Na tikrai nežinau kodėl jis tiek susitraukė  g.gif ....nors pagal viską , kai tešla būna per kieta , tada ji labiau traukiasi ...gal tame bėda  g.gif

O su beze ....ne tu pirma , ir ne tu paskutinė būsi nesusidraugavusi doh.gif ....ji " ponia " baisiai kaprizinga , vienom iš 1 karto išeina , o kitos kankinasi gadindamos kiaušus ( ir man taip buvo , nemanyk.... rolleyes.gif ) , ale aš ją nugalėjau lotuliukas.gif  , pasiseks ir tau , nereikia taip nusiminti , juk ne viskas gaunasi iš pirmo karto .....nebūtinai ji turi būti šalta , aš nustoju plakti kai ji dar drugna būna , aišku ji būna išsiplakusi  smile.gif

Tai tada gal cukruje beda, nes as labai bijojau kad jis man nepradedu karamelizuotis, gal per trumpai viriau? ir tik dabar iskilo klausimas, o jus ten citrinos sulciu ar citrinos rugstele dedat recepte?

Oi aciu merginos blush2.gif uz visas pagyras
Atsakyti
Rutyte11 , citrinos rūgštelę pilu kai baigiu lpakti baltymus ( prieš pat galą ) , jei kartais pamirštu , galimą ją sutipti ir tada , kai supili sirupa ir truputi paplaki , sulčių aš nepatariu pilti ......skystis beze - ne draugas schmoll.gif

Dar noriu padarasinti , merginos , jei verdant sirupą jis čiut čiut čiut ir pagavo pageltimo , tai dar nereiškia pabaigą , pilkite ir plakite , tikrai turi išsiplakti , aišku jeigu jus nusukote akis ir jis jau ruds - kapec , dasivirkite - bus karamelės ( galėsite sumaišyti su riešutais ir turėsite griliažo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 27 balandžio 2009 - 08:05
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 26, 22:09)

o kur cia nenusisekes? finale labai grazus torciukas smile.gif
Atsakyti
cipciuk tortas superinis wub.gif wub.gif
Norejau paklausti, kur pirkote pinigelius?

rutyte11 jau roziu grazumas wub.gif wub.gif , tokios svelnios spalvos. Is kokios mases rozes darytos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 27 balandžio 2009 - 10:44
rutyte11,labai grazus tavo rozynas,ir krepselis labai grazus,o beze man is antro karto nepavyko,turbut per mazai plakiau,bet pagailo mikserio,pradejo smirdet jau doh.gif Bet as vistiek dar bandysiu ja,bjaurybe,padaryt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 27, 11:42)
cipciuk tortas superinis  wub.gif  wub.gif

rutyte11 jau roziu grazumas  wub.gif  wub.gif , tokios svelnios spalvos. Is kokios mases rozes darytos?

is Meian mases tortam dengt smile.gif

Merginos, kuri is cia yra kulinarijos meno savininke? Noriu pora prekiu uzsisakyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 27 balandžio 2009 - 11:12
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 27, 10:10)
is Meian mases tortam dengt smile.gif
Merginos, kuri is cia yra kulinarijos meno savininke? Noriu pora prekiu uzsisakyti blush2.gif

aistuze.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 27, 11:42)
cipciuk tortas superinis  wub.gif  wub.gif

As ne cypciukas, bet gal padesiu blush2.gif
pinigeliu maciau pirkti Saldus Majai parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, nu bet jūsų tortų gražumas, tikrai trūksta žodžių-PASAKA thumbup.gif
gal galit patart kokį kremą pasirinkt puošimui, kad gerai laikytus ir nebūtų riebus, grietinėlės ar kažko šokoladinio, bei beze nenoriu, ir neišmastau, kokį kremą daryt sad.gif sakau, gal kuri buvot susidūrusios su pirktiniais, kur tuos miltelius su pienu sumaišyt reikia, įdomu kaip tie laiko formą g.gif ?
Atsakyti
O Cipciukas pirko prie savo namų , tokiam kioskelyje - parduotuvėje , nebrangūs schmoll.gif 1,50 lt .maišelis , 3 monetos po 5 lt....... 2 - po 2 lt..... ir 2 - po 1 lt. .... tongue.gif ....nenuvažiavau į Urmo bazę , ten valgomi doleriai yra ...tik kainos nepamenu mastau.gif

Rembiene ...tie kremai irgi ne iš liesųjų schmoll.gif , jei sviesto nedėsi šūds bus laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 27 balandžio 2009 - 15:09