Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

niu kol kas nieko gaivesnio už jogurtinį-vaisinį su biskvitu neragavau, bet dukružės 4-mečiui kepsiu medutį, vien dėl išformavimo ax.gif
Atsakyti
pamacius cipciuko mena,nustebau,ka galima padaryti is torto,o gi maisa pilna pinigu bigsmile.gif pries tokias grozybes net geda rodyti savo mena rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės ačiū .... blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif .....čia jums už gerus žodžius .....

user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal galit padėt vienoj bėdoj... blush2.gif Pirmąkart teko plakti grietinėlę. Naudojau tą, kuri nusistovi virš natūralaus šviežio pieno. Apskritai, ją tinka naudoti plakimui? Šis klausimas man iškilo, nes taip ir nepasisekė jos suplakti doh.gif Vietoj plaktos grietinėlės išėjo sviestelis- sviestuko maži dribsniukai pienelyje blink.gif lotuliukas.gif Gal žinot kodėl taip atsitiko? g.gif Na, šiaip visai skanus gaminys išėjo, bet ne toks kokio tikėjaus schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 26 balandžio 2009 - 18:12
QUOTE(jurvite @ 2009 04 26, 19:11)
Sveikos, gal galit padėt vienoj bėdoj... blush2.gif Pirmąkart teko plakti grietinėlę. Naudojau tą, kuri nusistovi virš natūralaus šviežio pieno. Apskritai, ją tinka naudoti plakimui? Šis klausimas man iškilo, nes taip ir nepasisekė jos suplakti doh.gif Vietoj plaktos grietinėlės išėjo sviestelis- sviestuko maži dribsniukai pienelyje blink.gif lotuliukas.gif Gal žinot kodėl taip atsitiko? g.gif  Na, šiaip visai skanus gaminys išėjo, bet ne toks kokio tikėjaus schmoll.gif  lotuliukas.gif

aš tik tokią ir naudoju, t.y.nugriebtą, kai kada separuotą mirksiukas.gif per ilgai plakei, todėl sumušei sviestą mirksiukas.gif grietinė turi būti šalta plakant (kartais plakdama dubenį dar į šaltą vandenį įmerkiu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, koks tikroviškas maišiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2009 04 26, 19:16)
aš tik tokią ir naudoju, t.y.nugriebtą, kai kada separuotą  mirksiukas.gif  per ilgai plakei, todėl sumušei sviestą  mirksiukas.gif  grietinė turi būti šalta plakant (kartais plakdama dubenį dar į šaltą vandenį įmerkiu)  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif Žinosiu kitąkart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 11:27)
Aš paminėjau , tai pieniško šokolado pinigėliai - jau gatavi .

apakus nuo tokio grozio tikriausiai nepastebejau tos eilutes blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, atnesu ir as savo nenusisekusi torta.
user posted image
Visu pirma viduj Nevezis, tik man paaiskinkit Cipciuk kodel tie laksteliai man susitrauke ne centimetra kaip jus raset o cielus 5 doh.gif
Antra norejau ji puosti beze, bet man ji nesisejo tad teko viska nugramdyti ir puosti Meien dengimo mase.
Niekaip nesuprantu rodos dariau viska pagal cipciuko recepta, o ji man eme ir istezo verysad.gif. Gal ja reikejo plakti kol ji visiskai bus atvesu, nes po 10 min plakimo ji man dar tokia siltoka buvo.

beje Cipciuk jusu tortas.... net zodziu sitam groziui neturiu apsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 26 balandžio 2009 - 21:10
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 26, 22:09)
Sveikos, atnesu ir as savo nenusisekusi torta.

rutyte11, čia negali būt nenusisekęs tortas schmoll.gif šitiek gražių rožių wub.gif labai nuostabus šiltas torčiukas wub.gif
Atsakyti
rutyte11, siltas pavasarisku atspalviu toks tortukas isejo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 26, 22:09)
Sveikos, atnesu ir as savo nenusisekusi tortą .
Visu pirma viduj Nevezis, tik man paaiskinkit Cipciuk kodel tie laksteliai man susitrauke ne centimetra kaip jus raset o cielus 5 doh.gif
Antra norejau ji puosti beze, bet man ji nesisejo tad teko viska nugramdyti ir puosti Meien dengimo mase.
Niekaip nesuprantu rodos dariau viska pagal cipciuko recepta, o ji man eme ir istezo verysad.gif. Gal ja reikejo plakti kol ji visiskai bus atvesu, nes po 10 min plakimo ji man dar tokia siltoka buvo.

beje Cipciuk jusu tortas.... net zodziu sitam groziui neturiu apsakyti

blink.gif .....kodėl nenusisekias , jis toks gražus wub.gif wub.gif

Na tikrai nežinau kodėl jis tiek susitraukė g.gif ....nors pagal viską , kai tešla būna per kieta , tada ji labiau traukiasi ...gal tame bėda g.gif

O su beze ....ne tu pirma , ir ne tu paskutinė būsi nesusidraugavusi doh.gif ....ji " ponia " baisiai kaprizinga , vienom iš 1 karto išeina , o kitos kankinasi gadindamos kiaušus ( ir man taip buvo , nemanyk.... rolleyes.gif ) , ale aš ją nugalėjau lotuliukas.gif , pasiseks ir tau , nereikia taip nusiminti , juk ne viskas gaunasi iš pirmo karto .....nebūtinai ji turi būti šalta , aš nustoju plakti kai ji dar drugna būna , aišku ji būna išsiplakusi smile.gif
Atsakyti