Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 04 26, 11:11)
nu benski tortas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
ne tortas, o meno kurinys  4u.gif
o tuos pinigelius irgi darete?  unsure.gif

Aš paminėjau , tai pieniško šokolado pinigėliai - jau gatavi .

Urgit@.....aš irgi kitiems darau rolleyes.gif

Ale kaip visos gviešiasi mano sūnaus maišelio lotuliukas.gif ....ne tiek maišelio turbūt , kiek jo tūrinio laugh.gif
Atsakyti
Nu bet manau ir saviems kepat, va koks maisas pinigu thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, trūksta žodžių.. blink.gif blink.gif blink.gif Nu nerandu tinkamo nors tu ką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir visų kitų tokie,tortai, kad net griūvanti pelė neišreiškia susižavėjimo... thumbup.gif
Atsakyti
JOLKA999, malacius.
Oj, daividija, jau tu sokoladiniu roziu meistre thumb_yello.gif . Jau tokios naturalios, grazios. Man jos labai panasios i Grand Gala rusi.
SAULYTE5, toks mielas ir siltas torciukas. Cia turbut dukrytes gimtadieniui
arnaaa, buteliukas tai matyt su kokiu konjaku, tik del akiu parasei Alita, kad ilgiau paguletu, o tai greitai vyrai patvarkytu lotuliukas.gif

Cipciuk wacko.gif cia ne tik gumpa galima itaisyt, bet ir zandikauli reiks ilgai ieskot po stalu. Kazi, kaip sunus, nelindo i maisa dolcu ieskot hihihi.gif Idomu labai apie reakcija suzinot ax.gif
Nu, psio, susikraunu manatkes is cia ir slepiuosi po lapais user posted image.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 26 balandžio 2009 - 11:31
QUOTE(Inočka @ 2009 04 26, 12:29)
JOLKA999, malacius.
Nu, psio, susikraunu manatkes is cia ir slepiuosi po lapais  user posted image.

Vakare lys į maišą laugh.gif .....o aš irgi sakau , reikia pasikloti aplink kėdę ką nors minkštesnio , nes merginos tobulėja , ir nežinai , kaip organizmas sureguos pamačius jų grožybes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 04 26, 00:00]
Labas mergaitės , šiandien truputi padirbėjau ax.gif , bet su dideliu malonuku , nes šitas pinigų maišas skirtas mano sūnui , 26 tortadieniui biggrin.gif

as be zodziu blink.gif super thumbup.gif
Papildyta:
[quote=SAULYTE5,2009 04 25, 10:19]
Labas rytas, na rodaus ir as su savo pirmu rimtesniu gaminiu. Apatinis tortas-Medaus, virsus-ananasinis. Klaidu aisku neisvengiau: ruzava mase kai maisiau truputi ipyliau neistirpintu milteliu tai gavos demetas; kazka netaip padariau su antru aukstu man truputi is po apacios pasirode toks kaip sirupas, tai speju kad nenuvaliau nuo mases pudros o ji dabar tirpsta, o gal del pertepimo sureagavo nezinau. Bet siaip vaizdu esu patenkinta, tikiuos nenusivilsim ir skoniu.

koks svelnutis, ir labai labai dailutis wub.gif sauniai padirbeta :mirksiukas:
Papildyta:
[quote=arnaaa,2009 04 25, 10:52]
Ateinu ir as pasirodyti su savo tortuku ax.gif

labai grazus tortukas, gelyciu spalva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 26 balandžio 2009 - 13:00
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 25, 21:00)
Labas mergaitės , šiandien truputi padirbėjau ax.gif , bet su dideliu malonuku , nes šitas pinigų maišas skirtas mano sūnui , 26 tortadieniui  biggrin.gif

Dabar.... kas ? kaip ? iš ko ?.......

Vidui jo mėgstamas " NEVĖŽIS " , dengtas mase su gliukoze , ilgai vargau , kol išgavau tą murziną maišo spalvą  doh.gif ....ir tai , foto ji ne tokia , kaip natūroj  schmoll.gif , maišui langiukus išspaudžiau kočiodama masę ant tokios staltiesėlės , nu ji lyg iš kieto lino išausta , tai gavosi toki maži langiukai , na o pinigėliai , pieniško šokolado  tongue.gif ....dolcai ant maišo dugno hihihi.gif ....purkšta auksu .

blink.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif va cia tai soka gavau nuo torto-maiso,kelias valandas amo netekus gulejau po lapais.....
Atsakyti
Aš irgi lendu, bet jau ne po lapais kur nors giliau į rūsį biggrin.gif
jau torto tikroviškumas bigsmile.gif
Atsakyti
Laba mergaitės flirt.gif norėjau jūsų patarimo, mano mergaičiukei gegužį gimtadienis (2 metukai)ir reiks kepti tortuką kokį galėtumėte pasiūlyti? :ax:norėtųsi gaivaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 26 balandžio 2009 - 14:35
Cipciuk,jus GENIJUS!!!!!!!!!!!!!!!As esu ir apsalusi,ir apakusi. swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nera zodziu kas per grozis!!!!!! ploja.gif ploja.gif Super tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir visom aciu,kad ivertinot mano darbeli ir pagyret notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 26 balandžio 2009 - 14:46
aciu mergaites uz grazius zodzius.tortukas buvo skirtas kriktadukrai.
Ciupciuk na tavo tortukas tai be zodziu, vyrui net parodziau sakau ziurek kokius grozius cia merginos gamina.
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 04 26, 15:35)
Laba mergaitės flirt.gif norėjau jūsų patarimo, mano mergaičiukei gegužį gimtadienis (2 metukai)ir reiks kepti tortuką kokį galėtumėte pasiūlyti? :ax:norėtųsi gaivaus smile.gif

Siaip man tai labai gaivus ir skanus biskvitas perteptas su trinta varske ir persikais,dariau dar ir su mandarinais susmulkintais irgi su varske.Tikrai gaunasi ir slapias ir gaivus.
Atsakyti