Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, dovana sūnui super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks tikroviškas maišiukas thumbup.gif ale ir sugalvok man thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labi gražu ir originalu thumbup.gif .
Atsakyti
Nerealus tas maišiukas blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
cipsiuk,nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,toks tikrovi6kas tas maišas blink.gif
Atsakyti
Nu sakes, as pazvelgus net pagalvojau, ka cia tas maisas veikia tortuose blink.gif
Cipciuk - Jus Meistras is didziosios raides thumbup.gif
Atsakyti
blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif .....oj mergaitės , baikit , taip susinepatoginau ......idėją tokią turėjau , dar pamačiau panašiai padarytą , o dar ta krizė lotuliukas.gif .....galvoju nors kuriam laikui šlamančių vaikis turės laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 26 balandžio 2009 - 09:01
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 00:00)
Labas mergaitės , šiandien truputi padirbėjau ax.gif , bet su dideliu malonuku , nes šitas pinigų maišas skirtas mano sūnui , 26 tortadieniui  biggrin.gif

Dabar.... kas ? kaip ? iš ko ?.......

Vidui jo mėgstamas " NEVĖŽIS "

Cipciuk, kazkas nerealaus wub.gif good.gif swoon.gif
Atsakyti
Šiaip niekada nepasisakau tik grožiuosi jūsų visų tortais, bet kai pamačiau paskutinį tortą cipciuko, tai pagalvojau kaip norėčiau būt sūnaus vietoj doh.gif biggrin.gif Fantastika ne tortas.
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 04 26, 10:24)
Šiaip niekada nepasisakau tik grožiuosi jūsų visų tortais, bet kai pamačiau paskutinį tortą cipciuko, tai pagalvojau kaip norėčiau būt sūnaus vietoj  doh.gif  biggrin.gif Fantastika ne tortas.

As tai geriau i marcias noreciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pasaka o ne uosviene butu thumbup.gif Tik truputi as per sena jau ir su dviem vaikais tai nelabai ims lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beja mano uosviene ir kepa tokius sedevrus, bet ne saviems kaip Jus o svetimiems cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 26 balandžio 2009 - 09:38
ohooooooooooooo,koks maisas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 00:00)
Labas mergaitės , šiandien truputi padirbėjau ax.gif , bet su dideliu malonuku , nes šitas pinigų maišas skirtas mano sūnui , 26 tortadieniui  biggrin.gif

nu benski tortas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
ne tortas, o meno kurinys 4u.gif
o tuos pinigelius irgi darete? unsure.gif
Atsakyti
Koks nuostabus pinigu maisiukas wub.gif wub.gif
Pajamciau negalvodama thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti