Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 04 25, 10:19)
Labas rytas, na rodaus ir as su savo pirmu rimtesniu gaminiu. Apatinis tortas-Medaus, virsus-ananasinis. Klaidu aisku neisvengiau: ruzava mase kai maisiau truputi ipyliau neistirpintu milteliu tai gavos demetas; kazka netaip padariau su antru aukstu man truputi is po apacios pasirode toks kaip sirupas, tai speju kad nenuvaliau nuo mases pudros o ji dabar tirpsta, o gal del pertepimo sureagavo nezinau. Bet siaip vaizdu esu patenkinta, tikiuos nenusivilsim ir skoniu.
user posted image
Nu taigi pamirsau pasakyti didelis jum visom aciu uz kosultacijas, be jusu tikrai nebuciau sugebejus 4u.gif

Labai,labai grazus tavo torciukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 24, 23:56)
Siaip gal reiktu nauja tema apie tokius dalykus sukurti, kurioje butu kalbama tik apie dekoravimo irankius, priemones, kur pirkti, kokias ir t.t. Nes nelabai smagu cia tersti tokia grazia tema  4u.gif

Yra tokia tema va Reikmenys saldumynų gamybai... bet kad čia gyvesnė tema, žinai kad visada greit gausi atsakymą ax.gif o šitoji neprigyja verysad.gif

Labas rytas, na rodaus ir as su savo pirmu rimtesniu gaminiu.

labai labai gražus thumbup.gif toks vaikiškas, žaismingas, mielas wub.gif super super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzniukas: 25 balandžio 2009 - 09:43
Ateinu ir as pasirodyti su savo tortuku ax.gif

user posted image
Vidus biskvitas sulaistytas persiku sultim sumaisytom su persikiniu likeriu, perteptas trinta varske ir smulkintais,beveik sutrintais persikais,papuosta grietineles dzibukais,ir gelytem is saldainines mases.Buteliukas nulipdytas is biskvito likuciu sumaisytu su grietinele.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 24, 21:50)
Daividija .... mad.gif .....pas mane kaktoj didžiulis gumbas ir mėlynė , nes kai pamačiau tortą nugriuvau nuo kėdės kaip maišas tiesiai ant kaktos ..... lotuliukas.gif .....nu super super super gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif ....101 balas  laugh.gif

blush2.gif labai atsiprasau,bet man pastoviai gumbai kai pamatau jusu tortus(cia kersto planas lotuliukas.gif )
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 04 25, 07:19)
Labas rytas, na rodaus ir as su savo pirmu rimtesniu gaminiu. Apatinis tortas-Medaus, virsus-ananasinis. Klaidu aisku neisvengiau: ruzava mase kai maisiau truputi ipyliau neistirpintu milteliu tai gavos demetas; kazka netaip padariau su antru aukstu man truputi is po apacios pasirode toks kaip sirupas, tai speju kad nenuvaliau nuo mases pudros o ji dabar tirpsta, o gal del pertepimo sureagavo nezinau. Bet siaip vaizdu esu patenkinta, tikiuos nenusivilsim ir skoniu.

Puiku,grazus svelnus torciuks!!!

QUOTE(arnaaa @ 2009 04 25, 07:52)
Ateinu ir as pasirodyti su savo tortuku  ax.gif

user posted image
Vidus biskvitas sulaistytas persiku sultim sumaisytom su persikiniu likeriu, perteptas trinta varske ir smulkintais,beveik sutrintais  persikais,papuosta grietineles dzibukais,ir gelytem is saldainines mases.Buteliukas nulipdytas is biskvito likuciu sumaisytu su grietinele.

O cia is viso meniskas 4u.gif 4u.gif
Zaviuosi visu tortais,svarbiausia jusu tortai dar ir skanus negana to,kad grazus,ne taip kaip uzsienyje-grozis yra,o torto...mmmm...nerasta.
Atsakyti
Nu taigi pamirsau pasakyti didelis jum visom aciu uz kosultacijas, be jusu tikrai nebuciau sugebejus 4u.gif

manau tikrai skoniu neteks nusivilti vien del to, kad toki grozi teks valgyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(arnaaa @ 2009 04 25, 10:52)
Ateinu ir as pasirodyti su savo tortuku  ax.gif

Vidus biskvitas sulaistytas persiku sultim sumaisytom su persikiniu likeriu, perteptas trinta varske ir smulkintais,beveik sutrintais  persikais,papuosta grietineles dzibukais,ir gelytem is saldainines mases.Buteliukas nulipdytas is biskvito likuciu sumaisytu su grietinele.

ogogo koks butelaitis, nu kaip fainiai sugalvota smile.gif
Atsakyti
arnaaa , SAULYTE5 ....labai gražūs jūsų darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif , šaunuolės mergaitės .

Daividija ...lygu - lugu , gumbas už gumbą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vau kokie gražūs tortukai, žiūriu kaip tik savaitgalis taip ir pasipila grožiai vienas už kitą gražesni bigsmile.gif
Atsakyti
turiu klausim1 ax.gif ko ruošiant masę puošimui iš MARSHMALLOW saldainių blush2.gif žinau,kad yra tema prie papuošimų ,bet ten u citrinų sultim ir žaliu cukrumi,kažkur buvau radus kur sviesto dėti ir tik vėliau cukraus pudra,bet nepamenu kiek doh.gif gal galite padėti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miulena @ 2009 04 25, 21:45)
turiu klausim1  ax.gif  ko ruošiant masę puošimui iš MARSHMALLOW saldainių  blush2.gif  žinau,kad yra tema prie papuošimų ,bet ten u citrinų sultim ir žaliu cukrumi,kažkur buvau radus kur sviesto dėti ir tik vėliau cukraus pudra,bet nepamenu kiek  doh.gif  gal galite padėti ?  blush2.gif

as tai darau is akies smile.gif imu keleta saldainiu ir dedu koki arbatini saukstuka sviesto smile.gif dar ilasinu citrinos sulciu is akies.... jei buna per minksta, idedu koki sauksteli krakmolo smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės , šiandien truputi padirbėjau ax.gif , bet su dideliu malonuku , nes šitas pinigų maišas skirtas mano sūnui , 26 tortadieniui biggrin.gif

Dabar.... kas ? kaip ? iš ko ?.......

Vidui jo mėgstamas " NEVĖŽIS " , dengtas mase su gliukoze , ilgai vargau , kol išgavau tą murziną maišo spalvą doh.gif ....ir tai , foto ji ne tokia , kaip natūroj schmoll.gif , maišui langiukus išspaudžiau kočiodama masę ant tokios staltiesėlės , nu ji lyg iš kieto lino išausta , tai gavosi toki maži langiukai , na o pinigėliai , pieniško šokolado tongue.gif ....dolcai ant maišo dugno hihihi.gif ....purkšta auksu .

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 00:00)
Labas mergaitės , šiandien truputi padirbėjau ax.gif , bet su dideliu malonuku , nes šitas pinigų maišas skirtas mano sūnui , 26 tortadieniui  biggrin.gif

user posted image Aš apakau, žado netekau, iš pradžių nė nesupratau, kad čia tortas doh.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif Fantastika, laaabai originalu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif ....RiMami , nu baik , nieko čia tokio nėra , gal tik idėja krizės metu tinkama hihihi.gif ....tai turbūt lengviausia , ką dariau su mase .....bet aišku AČIŪ dideliausias už pagyrimą 4u.gif
Atsakyti