Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 04 24, 13:01)
As irgi siandien sumeistravau torciuka,nezinau kur ikelt,tikiuosi labai nesupyksit jei cia patalpinsiu blush2.gif
Tortas "Juodasis princas",nepamenu kieno receptas ir kur jis yra,berods Inockos g.gif

Jolka ir Daividija - nu jūs pavarot blink.gif blink.gif blink.gif Neįsivaizduojamo grožio jūsų tortai wub.gif wub.gif wub.gif ŠAUNUOLYTĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O "juodas princas" žinau, skanuuus tortukas wub.gif aš kai dariau tokį kremą tai kavą tik po šaukštą įplakinėjau ir viskas gražiai susijungė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 24 balandžio 2009 - 17:53
QUOTE(daividija @ 2009 04 24, 13:01)
As irgi siandien sumeistravau torciuka,nezinau kur ikelt,tikiuosi labai nesupyksit jei cia patalpinsiu blush2.gif

pykstu , kad tu tokius grozius juos gamini blink.gif blink.gif fantastika , as ir taip noreciau bet nesugebu hihihi.gif saunuole flirt.gif

jei turit kas po ranka to prico nuoroda, gal galit imesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 24 balandžio 2009 - 19:07
Sweikos smile.gif

pagalvojau, kad butu neblogai nusipirkt is arvitos anglaiu irmaiseliu vienkartiniu...

svarstau, ar vertetu pirkti 90 litu kainuojanti metaliniu angaliu rinkini?

ar man pavyktu prireikus tuos antgalius susukt i sviestinio opieriaus tutele?

O gal verciau nusiirkti keleta antgaliu ir adapteri?

ar su adapteriu patogiai antgaliai pasikeicia.. Nes noreciau,kad butu atogu ir kuo maziau plaukt reiketu.. Gal galit parekomenduoti, ka jus esat nusipirkusios

http://www.arevitosi...roducts&group=3

Labai laukiu atsakymu :]
Atsakyti
SAUNUOLES thumbup.gif daividija ir jolka999,grazius tortukus sulipdet,ziuriu ir pavydas ima,kaip man tokius....sulipdyt,ir is kur tu ideju sugalvojimas,turiu omeny su sokoladu,ir atrodo lliuks,ir tie pagaliukai kaip tinka,super...super...
Atsakyti
Neramuole, koks grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jolka, labai mielas pavasariškas tortukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Daividija, labai originalus tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šaunuolės, merginos!
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 04 24, 17:07)
pykstu , kad tu tokius grozius juos gamini  blink.gif  blink.gif  fantastika , as ir taip noreciau bet nesugebu hihihi.gif saunuole flirt.gif

jei turit kas po ranka to prico nuoroda, gal galit imesti  4u.gif

blush2.gif Aciu tau ir visoms kitoms!!1
Radau recepta,pasirodo cia RiMami idejus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Butinai bandysiu ir sau issikept,nes labai graziai visaks gavosi,neabejoju,kad skanu.
receptas
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 24, 20:10)
Sweikos smile.gif

pagalvojau, kad butu neblogai nusipirkt is arvitos anglaiu irmaiseliu vienkartiniu...

svarstau, ar vertetu pirkti 90 litu kainuojanti metaliniu angaliu rinkini?

ar man pavyktu prireikus tuos antgalius susukt i sviestinio opieriaus tutele?

O gal verciau nusiirkti keleta antgaliu ir adapteri?

ar su adapteriu patogiai antgaliai pasikeicia.. Nes noreciau,kad butu atogu ir kuo maziau plaukt reiketu.. Gal galit parekomenduoti, ka jus esat nusipirkusios

http://www.arevitosi...roducts&group=3

Labai laukiu atsakymu :]

Kiek man atsake, tai su adapteriu patogiau dirbti, nereikia antgaliu isimineti.
O del Arevitos, tai jei turi galimybe, pasieskok uzsieni antgaliu, as eBay nusipirkau 56 Wiltono antgalius uz 88 Lt. Ten viskas tikrai pigiau nei LT 4u.gif
Atsakyti
Aijsku lb aciu uz patarima, o cia su siuntimo kaina tiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Jep, siunciausi is JAV 4u.gif
Siaip gal reiktu nauja tema apie tokius dalykus sukurti, kurioje butu kalbama tik apie dekoravimo irankius, priemones, kur pirkti, kokias ir t.t. Nes nelabai smagu cia tersti tokia grazia tema 4u.gif
Atsakyti
Daividija .... mad.gif .....pas mane kaktoj didžiulis gumbas ir mėlynė , nes kai pamačiau tortą nugriuvau nuo kėdės kaip maišas tiesiai ant kaktos ..... lotuliukas.gif .....nu super super super gražu wub.gif wub.gif wub.gif ....101 balas laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas, na rodaus ir as su savo pirmu rimtesniu gaminiu. Apatinis tortas-Medaus, virsus-ananasinis. Klaidu aisku neisvengiau: ruzava mase kai maisiau truputi ipyliau neistirpintu milteliu tai gavos demetas; kazka netaip padariau su antru aukstu man truputi is po apacios pasirode toks kaip sirupas, tai speju kad nenuvaliau nuo mases pudros o ji dabar tirpsta, o gal del pertepimo sureagavo nezinau. Bet siaip vaizdu esu patenkinta, tikiuos nenusivilsim ir skoniu.
user posted image
Nu taigi pamirsau pasakyti didelis jum visom aciu uz kosultacijas, be jusu tikrai nebuciau sugebejus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAULYTE5: 25 balandžio 2009 - 09:22
aplodismentai ir ovacijos, gražu thumbup.gif
Atsakyti