visa diena lipinus atnesu parodyt kas gavos tortas Medutis, puosta mean mase, gelytes is saldainiu mases
NERAMUOLE...
Aš tikrai nemaniau kad tu esi tokia dailininkė, menininkė ir kulinarė...
Tikrai sakau .Tos krintančios drapiruotės, jaunieji ir švelnios gėlės daro tavo tortą labai gražiu ir puošniu
Aš tikrai nemaniau kad tu esi tokia dailininkė, menininkė ir kulinarė...
Tikrai sakau .Tos krintančios drapiruotės, jaunieji ir švelnios gėlės daro tavo tortą labai gražiu ir puošniu
vau-gražu nu bet man kaip neskani ta mabsė daro ji stebuklus-bet neskani
Puikus tortas . Šaunuolė
neramuole,tavo tortas fantastiskas,sakau is sirdies
ir kas galejo pamanyti,kad mes kepsim tortus
ir kas galejo pamanyti,kad mes kepsim tortus
QUOTE(neramuole @ 2009 04 23, 16:38)
visa diena lipinus atnesu parodyt kas gavos tortas Medutis, puosta mean mase, gelytes is saldainiu mases
PASAKA, na, tiesiog neitiketinai grazu Ir tikrai juk nebuvo, ko jaudintis, a?
QUOTE(adriu @ 2009 04 23)
daro ji stebuklus-bet neskani
Tai kad stebuklus siuo atveju padare ne mase, o Neramuole
Oho, neramuole, puikus tortas! O figureles irgi lipdei?
Moterys mielos, žiūriu ir nesitiki, kad taip gražiai įmanoma padaryt. O va aš susidūriau su problema, neišvengiamai artėja MB 28-tas gimtadienis, nusprendžiau, kad reikia kepti tortą. SM radau dieviškojo "snikerso" receptą, bet vis tiek galvoju, kad kažkaip puošti reikės Na bet juk rožėm neapdėliosi torto vyrui?... Mašinomis nei sportu jis nesidomi, tortas-kompas, nu nežinau... Nelabai man kažkaip Galvojau, gal kokių trenktų marcipaninių zuikių prilipdyt ar kaktusų pridėliot, bet gal jūs kokių linksmų idėjų turit? Pavarčiau keletą puošimo temų, bet nelabai ką tokio radau... Taip sakant, reikia netradicinių sprendimų
QUOTE(žostautė @ 2009 04 23, 17:09)
Moterys mielos, žiūriu ir nesitiki, kad taip gražiai įmanoma padaryt. O va aš susidūriau su problema, neišvengiamai artėja MB 28-tas gimtadienis, nusprendžiau, kad reikia kepti tortą. SM radau dieviškojo "snikerso" receptą, bet vis tiek galvoju, kad kažkaip puošti reikės Na bet juk rožėm neapdėliosi torto vyrui?... Mašinomis nei sportu jis nesidomi, tortas-kompas, nu nežinau... Nelabai man kažkaip Galvojau, gal kokių trenktų marcipaninių zuikių prilipdyt ar kaktusų pridėliot, bet gal jūs kokių linksmų idėjų turit? Pavarčiau keletą puošimo temų, bet nelabai ką tokio radau... Taip sakant, reikia netradicinių sprendimų
Oij vienas gerulis man patinka pasitaikius progai darysiu toki tuoj
Man patinka sis. Tik ta pagali i beisbolke reiktu pakeist taip su mmergyte nusprendem
Neramuole cia tave jau visos tiek isgyre, na as irgi negaliu but abejinga- tiesiog nuostabu, saunuole
aciu mergaites jau tiek prigyret cia viskas jusu patarimu deka
meian, manau jaudulys isliks kiekviena kart bandant kazka naujo o va kita kart tikrai zinosiu kad si mase paklusta netgi man
jolka, tikrai niekada nebuciau patikejus kad toki sugebesiu padaryt o dabar radus si puslapiuka padariau
rugiagele figureles pirktos paciai tikrai neiseitu
meian, manau jaudulys isliks kiekviena kart bandant kazka naujo o va kita kart tikrai zinosiu kad si mase paklusta netgi man
jolka, tikrai niekada nebuciau patikejus kad toki sugebesiu padaryt o dabar radus si puslapiuka padariau
rugiagele figureles pirktos paciai tikrai neiseitu