Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

visa diena lipinus atnesu parodyt kas gavos ax.gif tortas Medutis, puosta mean mase, gelytes is saldainiu mases

user posted image
Atsakyti
NERAMUOLE...
Aš tikrai nemaniau kad tu esi tokia dailininkė, menininkė ir kulinarė...
Tikrai sakau .Tos krintančios drapiruotės, jaunieji ir švelnios gėlės daro tavo tortą labai gražiu ir puošniu wub.gif
Atsakyti
vau-gražu thumbup.gif nu bet man kaip neskani ta mabsė doh.gif daro ji stebuklus-bet neskani schmoll.gif
Atsakyti
Puikus tortas thumbup.gif . Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
neramuole,tavo tortas fantastiskas,sakau is sirdies wub.gif wub.gif
ir kas galejo pamanyti,kad mes kepsim tortus biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 04 23, 16:38)
visa diena lipinus atnesu parodyt kas gavos  ax.gif tortas Medutis, puosta mean mase, gelytes is saldainiu mases

PASAKA, na, tiesiog neitiketinai grazu thumbup.gif wub.gif Ir tikrai juk nebuvo, ko jaudintis, a?

QUOTE(adriu @ 2009 04 23)
daro ji stebuklus-bet neskani

Tai kad stebuklus siuo atveju padare ne mase, o Neramuole mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Oho, neramuole, puikus tortas! O figureles irgi lipdei?
Atsakyti
Ajajai .....kaip gražų wub.gif .....neramuole tu šaunuolė , tikras vestuvinis tortas , toks šilnas ir akiai mielas , aplodismentai user posted imageuser posted image
Atsakyti
Moterys mielos, žiūriu ir nesitiki, kad taip gražiai įmanoma padaryt. O va aš susidūriau su problema, neišvengiamai artėja MB 28-tas gimtadienis, nusprendžiau, kad reikia kepti tortą. SM radau dieviškojo "snikerso" receptą, bet vis tiek galvoju, kad kažkaip puošti reikės unsure.gif Na bet juk rožėm neapdėliosi torto vyrui?... Mašinomis nei sportu jis nesidomi, tortas-kompas, nu nežinau... Nelabai man kažkaip biggrin.gif Galvojau, gal kokių trenktų marcipaninių zuikių prilipdyt ar kaktusų pridėliot, bet gal jūs kokių linksmų idėjų turit? Pavarčiau keletą puošimo temų, bet nelabai ką tokio radau... Taip sakant, reikia netradicinių sprendimų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 23, 17:09)
Moterys mielos, žiūriu ir nesitiki, kad taip gražiai įmanoma padaryt. O va aš susidūriau su problema, neišvengiamai artėja MB 28-tas gimtadienis, nusprendžiau, kad reikia kepti tortą. SM radau dieviškojo "snikerso" receptą, bet vis tiek galvoju, kad kažkaip puošti reikės  unsure.gif  Na bet juk rožėm neapdėliosi torto vyrui?... Mašinomis nei sportu jis nesidomi, tortas-kompas, nu nežinau... Nelabai man kažkaip biggrin.gif Galvojau, gal kokių trenktų marcipaninių zuikių prilipdyt ar kaktusų pridėliot, bet gal jūs kokių linksmų idėjų turit? Pavarčiau keletą puošimo temų, bet nelabai ką tokio radau... Taip sakant, reikia netradicinių sprendimų  cool.gif

Oij vienas gerulis man patinka biggrin.gif pasitaikius progai darysiu toki biggrin.gif tuoj smile.gif

Man patinka sis. Tik ta pagali i beisbolke reiktu pakeist biggrin.gif taip su mmergyte nusprendem lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 23 balandžio 2009 - 16:15
Neramuole cia tave jau visos tiek isgyre, na as irgi negaliu but abejinga- tiesiog nuostabu, saunuole 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites blush2.gif jau tiek prigyret wub.gif cia viskas jusu patarimu deka wub.gif
meian, manau jaudulys isliks kiekviena kart bandant kazka naujo rolleyes.gif o va kita kart tikrai zinosiu kad si mase paklusta netgi man wub.gif
jolka, tikrai niekada nebuciau patikejus kad toki sugebesiu padaryt schmoll.gif o dabar radus si puslapiuka padariau cool.gif
rugiagele figureles pirktos blush2.gif paciai tikrai neiseitu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 23 balandžio 2009 - 16:35