Rugiagele, grazuolis "futboliskas" tortukas
Toki nors paciam Ronaldinjo nest
Rutyte, labai smagu, kad patiko su mase dirbt ir viskas puikiai gavosi. Torciukas tikrai nuostabiai atrodo
QUOTE(Daivve @ 2009 04 22, 09:47)
O kai su Meian mase dengiat torta kuo jis buna apteptas? Ar masei nieko nenutiks jei "Snikersa " dengciau ta mase, nes pertepime snikerso yra grietineles sluoksnis? Ar nepasileis ta mase?
Aciu jei kas atsakys...
Merginos jau nemazai pakomentavo (aciu joms), tad as tik patvirtinsiu, kad viskas laikysis kuo puikiausiai
QUOTE(apple tree @ 2009 04 22, 12:39)
sveikos,noreciau paklausti Meian is kokios mases jus lipdot savo grozybes,is tos pacios kur dengiat tortus,ar turit kokia spec.
,nes geles temos pradzioje fantastiskos,labai noreciau ismokti,rozes truputi jau pramokau,bet as darau is saldainiu mases,ir jos man nelabai sustingsta,nes pas mus cia dregna ne taip kaip lietuvelej...
bandziau cipciuko geliu mase,nespeju lipdyt,greitai suausta,gal ka psiulysit naujo,aciu.
Apie geliu mase rasiau
stai cia, taip pat dar
sicia siek tiek komentaru yra.
Is esmes, jei taip paziuresim, tai ir Cipciuko, ir mano naudojamos mases sudetis praktiskai nesiskiria (tik tiek, kad as minkydama aliejaus ar sviestuko dar panaudoju). O siaip juk ne paslaptis, patys tie receptai ir ju ingredientai juk yra daugiau maziau nusistovejes standartas... cia kaip ir su biskvitais yra priimta "tvarka", kiek miltu dedama 1 kiausiniui ar kad iki puses miltu galima krakmolu pakeist... taip pat ir su siom gelytem yra tam tikri "remai"
Marshmallow mases net nebandziau gelems naudot (tik apdengima kazkada pameginau daryt, ir nelabai susizavejau), o stai del geliu mases -- jei per greitai dziuna, tai gal nenaudojamai mases daliai su oru leidziat kontaktuot, arba gal zelatinos / cukraus pudros santykis neidealus paimtas? (kai per daug cukraus pudros zelatinos atzvilgiu, nukencia tamprumas, tada automatiskai ilgiau tuos lapelius "kamuojat", ir jie greiciau sudziuna
)
Paskaitinekit ankstesnius komentarus, siaip merginos nemazai savu pastebejimu yra prirase, kaip bande gaminti geles, kokia zelatina naudojo, kas nesigavo ir pan. -- gal ir isaiskes "kriminalas"