Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 04 21, 17:13)

Olesta, aš čia visiškai ne į temą, bet labai gražus tavo puslapiukas 4u.gif Dar būtų labai smagu prie kiekvieno skanumyno rasti ir receptuką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 21 balandžio 2009 - 18:30
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 21, 19:30)
Olesta, aš čia visiškai ne į temą, bet labai gražus tavo puslapiukas  4u.gif  Dar būtų labai smagu prie kiekvieno skanumyno rasti ir receptuką  ax.gif

ačiū, ale kad visi iš SM, nieko naujo ten nėra blush2.gif Cipciuko medutis, Juodasis miškas, jogurtinis iš tortų temos, įkėliau savo pakeistą receptuką į želiukų temą. Receptai ne mano, tad jų dėti ten neišeina, o ir tikslas buvo sukūrimo ne toks ax.gif aš mielai pasidalinsiu nuorodomis į receptus, jei užmatysite ten ką nors tokio, ko nėra čia 4u.gif
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2009 04 21, 16:49]
Ir vel Snikersas lotuliukas.gif si karta sportiskas lotuliukas.gif RECEPTAS

Kamuolys is sviesto-rududu kremo, sumaisyto su biskvito gabaleliais.

Gelytes is cukrines mases RECEPTAS

-------------------------------------------------------------------------------------------

blink.gif blink.gif .... wub.gif wub.gif ....
good.gif good.gif......super .....o kamuolio lygumas neapsakytas , nu tu pavarai ...akis galima išsinarinti wacko.gif
Atsakyti
Sveikos, nu torciukas tikrai nuostabus 4u.gif
Siandien ieskojau tu marshalow saldainiu, bet niekur neradau, o tie zefyriukai ar ne tas pats? nes ant pakuotes nieko neraso
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 04 21, 21:00)
Sveikos, nu torciukas tikrai nuostabus 4u.gif
Siandien ieskojau tu marshalow saldainiu, bet niekur neradau, o tie zefyriukai ar ne tas pats? nes ant pakuotes nieko neraso

Taip, jie būna ir į pakelius sudėti. Gali būti, jog gamintojas tiesiog neparašė tikrojo zefyriukų pavadinimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 21 balandžio 2009 - 20:04
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 21, 21:03)
Taip, jie būna ir į pakelius sudėti. Gali būti, jog gamintojas tiesiog neparašė tikrojo zefyriukų pavadinimo smile.gif

Aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 21, 18:27)
Jus man nemoksai pasakykit  blush2.gif  is kokios mases su antgaliais daromos tokios ir kitokios geles?
user posted imageGal is grietineles? Bet kazkaip ne taip man gaunas blush2.gif

Jeigu Jus kalbate butent apie krema is kurio padaryta sita roze, tai tada rasau recepta:
1 puodelis baltu augaliniu konditeriniu tauku (белого растительного жира (vegetable shortening)). GAlima pakeisti sviestu, taciau, kaip raso pati sitos geles bei kremo autore - tie taukai geriau. Kremas buna baltas kaip sniegas
1 arb. saukst. vaniles, migdolu, citrinu ar kito akstrakto
2 valg. š. vandens
1 valg. sauks. sausu baltymu (milteliu)
4 puodeliai cukraus pudros

SUmaisyti taukus ir skyscius, isplakti iki vientisos mases, sudeti sausus ingriedientus, gerai isplakti. Gaunam labai standu, tirsta krema. Labai tinka gelems, butent rozems, labai gerai laiko forma.

Tik man kila klausimas............ Kur gauti tu konditeriniu riebalu ar tauku, net nezinau kaip bus lietuviskai teisngai, bei is kur gauti sausu baltymu g.gif
Del to sito kremo i papuosimu tema nerasiau. Siaip galima garyti is aisingo (plakti baltymai su cukraus pudra, kad butu tirstesnis ideti daugiau pudros. Jis siek tiek apdziuna. Taip pat galima garyti is beze, tik nebus tokios ryskios lapeliu formos, bet vistiek labai gerai atrodo, jei rasiu nuotrauka - idesiu. Ir labai grazios geles gaunasi is plaktos augalines kilmes grietineles su zelatina. Mazdaug 6 gr. zelatinos 250 grietineles. Augalines grietineles nuotrauka dejo kelis psl. atgal (RAMA)
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 21, 22:02)
bei is kur gauti sausu baltymu g.gif

Nežinau ar tiktų (greičiausiai, kad nea..), bet sausų baltymų būna maisto papildų parduotuvėse, pvz. Maistas sportui. Tiesa, negaliu garantuot, kad būna baltymų be priemaišų (vitaminų įvairių).
Na gal ir ne į temą, bet .. 4u.gif
Atsakyti
Rugiagele, ciut nenukritau blink.gif Jau tobulumo isikunijimas bigsmile.gif

Pradzioje, kai greitai ziurejau, pagalvojau, kad kazkas Cipciuko torta idejo su kokiu nors klausimu tai ir neatkreipiau demesio, paskui, skaitau, kad mergaites baisiai Rugiagele giria, galvoju, einu paieskot, o ten blink.gif blink.gif

Na gi lauksim kito sedevro
Atsakyti
Rugiagele, tavo tortai gražesni vienas už kitą.

Kamuolys atrodo kaip tikras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kalbant apie tas kremines rožes, rusaitės savo psl yra pateikusios 3 galimus kremo variantus, jos būtent tuos kremus naudoja gėlių gamybai, gal kam pravers Kremų variacijos
Atsakyti
RUgiagele , sparčiai žengi ir tau vis geriau išeina. Puikus tortas smile.gif ŠAunuolė, ir ko tau tą pilvą skaudėjo?? wub.gif
Atsakyti