Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 21, 18:11)
SITO?

Aciu, merginos, uz ivertinima  blush2.gif

taip taip, copy paste ir bėgu žiūrėt ar visko turiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū dideliausias 4u.gif
Atsakyti
Jus man nemoksai pasakykit blush2.gif is kokios mases su antgaliais daromos tokios ir kitokios geles?
user posted imageGal is grietineles? Bet kazkaip ne taip man gaunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 21, 18:27)
Jus man nemoksai pasakykit  blush2.gif  is kokios mases su antgaliais daromos tokios ir kitokios geles?
user posted imageGal is grietineles? Bet kazkaip ne taip man gaunas blush2.gif


Sviestinis kremas, antgalis paprastai vadinasi "petal decorating tip" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 21, 18:38)
Sviestinis kremas, antgalis paprastai vadinasi "petal decorating tip" smile.gif

As antgali turiu, bandziau su grietinele bet neisejo doh.gif o cia tas sviestinis kur lygiom dali kondensuotas ir sviestas?
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 21, 18:40)
As antgali turiu, bandziau su grietinele bet neisejo  doh.gif  o cia tas sviestinis kur lygiom dali kondensuotas ir sviestas?


Ne, toks netiktų, reikia beveik sviestas + cukraus pudra, galbūt maistiniai dažai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 21, 18:45)
Ne, toks netiktų, reikia beveik sviestas + cukraus pudra, galbūt maistiniai dažai.  tongue.gif

O tai sveista issukti su cukraus pudra iki tokios mase, kad galeciau su antgaliu daryti gelytes ir viskas g.gif tai jos tokios nelabai valgomos gaunas g.gif
O jei daryciau is beze gautusi kas nors?
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 21, 18:52)
O tai sveista issukti su cukraus pudra iki tokios mase, kad galeciau su antgaliu daryti gelytes ir viskas  g.gif  tai jos tokios nelabai valgomos gaunas g.gif
O jei daryciau is beze gautusi kas nors?


Nesigautų iš bezės irgi, taip kaip ir iš grietinėlės, jos būtų patežusios smile.gif Pieno gali įmaišyti, tik kelis šaukštus. Esmė yra tame, kad kremas turi būti labai standus ir kietas, kad lapeliai gerai laikytūsi. Aš darau sviestinį kremą iš 100g sviesto, 100g palmių aliejaus (ar kitų KIETŲ augalinių riebalų, amerikoje galima daug kur galima nusipirkti (shortening), dėja Lietuvoje nėra), vanilės ekstrakto, apie 6 šauktų pieno ir cukraus iki norimo saldumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 21, 19:04)
Nesigautų iš bezės irgi, taip kaip ir iš grietinėlės, jos būtų patežusios smile.gif Pieno gali įmaišyti, tik kelis šaukštus. Esmė yra tame, kad kremas turi būti labai standus ir kietas, kad lapeliai gerai laikytūsi. Aš darau sviestinį kremą iš 100g sviesto, 100g palmių aliejaus (ar kitų KIETŲ augalinių riebalų, amerikoje galima daug kur galima nusipirkti (shortening), dėja Lietuvoje nėra), vanilės ekstrakto, apie 6 šauktų pieno ir cukraus iki norimo saldumo smile.gif

aciu reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 04 21, 19:06)
aciu reikes pabandyti  4u.gif


Jeigu bandysit tikrai tai tada mano sąžinė privalo rašyti ir gaminimo eigą, tai kaip? karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 21, 19:07)
Jeigu bandysit tikrai tai tada mano sąžinė privalo rašyti ir gaminimo eigą, tai kaip?  karsta.gif  lotuliukas.gif

oi kokia buciau dekinga imk 4u.gif ax.gif bis.gif
Atsakyti
Sviestą išsukam iki labai purios konsistensijos, dedam riebalus (jeigu dėsit) ir vėl sukam kol būna puru, LABAI PURU lotuliukas.gif Sumazinam plaktuvo apsukas ir lėtai per kelis kartus beriam cukraus pudrą, po to vėl gerai išplakam. Galiausiai po šaukštą pilam pieną ir labai LĖTU greičiu išmaišom (reikia labai lėtai, kad kremas nesušoktų į gabaliukus) po kiekvieno šaukšto įpilimo. Galiausiai, kai visas pienas supiltas, jungiame didžiausią gretį ir plakame iki purios maės (masė turi gerokai pabaltėti) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 21, 19:16)
Sviestą išsukam iki labai purios konsistensijos, dedam riebalus (jeigu dėsit) ir vėl sukam kol būna puru, LABAI PURU  lotuliukas.gif  Sumazinam plaktuvo apsukas ir lėtai per kelis kartus beriam cukraus pudrą, po to vėl gerai išplakam. Galiausiai po šaukštą pilam pieną ir labai LĖTU greičiu išmaišom (reikia labai lėtai, kad kremas nesušoktų į gabaliukus) po kiekvieno šaukšto įpilimo. Galiausiai, kai visas pienas supiltas, jungiame didžiausią gretį ir plakame iki purios maės (masė turi gerokai pabaltėti) bigsmile.gif

aciu ryt bandysiu parasysiu kas gausis 4u.gif
Atsakyti