Ir vel Snikersas si karta sportiskas RECEPTAS
Kamuolys is sviesto-rududu kremo, sumaisyto su biskvito gabaleliais.
Gelytes is cukrines mases RECEPTAS
QUOTE(eglejk @ 2009 04 21, 17:09)
As ideja pasiskolinau is interneto platybiu ten irgi taip buvo puse kamuolio padaryta o ir Cipciukas panasiai dare, ir is jos ideja paemiau na zodziu kaip visad is visur po truputi...
man truksta zodziu kaip grazu,na jus ir sugebate,o kaip jus ta kamuoli suformuojat,i kazkoki atskira inda dedat,o po to uzdedat ant virsaus as jau buvau macius cipciuko torta,bet tavo taip pat labai grazus,net neatskirtum taip ir toliau..
QUOTE(apple tree @ 2009 04 21, 17:26)
man truksta zodziu kaip grazu,na jus ir sugebate,o kaip jus ta kamuoli suformuojat,i kazkoki atskira inda dedat,o po to uzdedat ant virsaus as jau buvau macius cipciuko torta,bet tavo taip pat labai grazus,net neatskirtum taip ir toliau..
Padariau mase kamuoliui kaip minejau, tada sudejau i maiseli, suformavau toki puskamuoli, ir idejau i saldytuva, kad apstingtu. Tada isemiau is maiselio, aptepiau grietinele, issibraiziau konturus spalvu padengimui, ir uzdejau ant torto. O tada maiselio ir antgalio pagalba apdzibavau kamuoli pagal spalvas
Žybt žybt žaibais ir yra, o vakar pilvą suko matai, viską puikiai moki, viskas greit išeina, labai apetitnas snikersiukas
rugiagele saunuole, kaip dailiai padaryta
užsimaniau kekso Negras, ogi višta recepto tai neturiu nusikopijavus, prašau padėkit, nuslabnėsiu kaip noriu saldaus
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 21, 13:49)
Ir vel Snikersas si karta sportiskas
Nugis,tiesiog grazu!!!!!
Rugiagėle, puikus kamuoliukas.
QUOTE(Olesta @ 2009 04 21, 17:58)
užsimaniau kekso Negras, ogi višta recepto tai neturiu nusikopijavus, prašau padėkit, nuslabnėsiu kaip noriu saldaus
SITO?
Aciu, merginos, uz ivertinima