Antgalius pirkau eBay, dabar ziuriu maiseliu
Todel ir klausiu kokie geresni.
eBay isejo 6 kartus pigiau nei LT
Merginos gal turit koki piesinuka kaip man torta-laiva sulipdyt
isbandziau Meian dengimo mase, likau patenkinta man su ja labai faina buvo dirbt, pacios geriausios mase: saldainiu ir Meian
isbandziau Meian dengimo mase, likau patenkinta man su ja labai faina buvo dirbt, pacios geriausios mase: saldainiu ir Meian
QUOTE(Olesta @ 2009 04 20, 20:18)
Ne viduje tortukas kuris vadinas "Eksterxazi" cia vienam zurnaliuke recepta.
Aciu antra nuoroda
QUOTE(Olesta @ 2009 04 20, 17:49)
a ko kartu nepirkai? na jei neturi, tai iš kepimo popieriaus tūteles gausi sukti arba maišiukų dasipirkti, Aistužėlės nebandei klausti? arevitoj Kaune yra irgi man atrodo, jie vienkartiniai rašoma, bet Cipciukas sakė, kad tarnauja ilgai
vienkartiniai,bet isplauni ir vel naudoji,turiu ju keleta,geras dalykas.
rutyte11,tortas
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 20, 18:37)
Nu as atsiprasau, bet dar su tokiu klausimu. Nusipirkau antgalius, dabar reikia maiselio, tik kalusimas koks geresnis
Antgaiai Wiltono, idomu jiems visokie maiseliai tinka?
Antgaiai Wiltono, idomu jiems visokie maiseliai tinka?
turiu visa deze Wilton'u ir arevitos vienkartinius maisiukus. tiesa, dar labai man patiko perėjimas ar kaip ji pavadinti
nes siaip jei naudoji paprasta vienkartini maiseli, tai tam kad pakeisti antgali, reik isimti antgali is maiselio vidaus, o va su tuo perejimu nereik. nusuki viena ir uzdedi kita. labai patogu
ir laiko tie vienkartiniai arevitiniai maisiukai normaliai...plauti reik ir vienkartinius ir ne. vienkartiniai kainuoja man atrodo po 0,8 lt, bet atalaiko tikrai daug, o jei ir suplysta, tai negaila ismesti.
Aciu uz atsakyma Mamycy, o kokio dydzio turi Wiltono maiselius? Pirkai cia LT?
Tu perejimu maciau pirkti, reiks paziureti kokios ju kainos.
Mergaites, norejau paklausti del to icing'o. is jo kiek supratau daro ir rozytes ant tortu, tai jis kiek nors sustingsta? ar kaip? Gal yra galinciu padeti sia tema?
QUOTE(urgit@ @ 2009 04 21, 07:30)
Aciu uz atsakyma Mamycy, o kokio dydzio turi Wiltono maiselius? Pirkai cia LT?
pas mane tik antgaliai wiltono, o maiseliai cia lietuvoj pirkti. is arevitos. pavaziuoti siek tiek zemyn