Siaip ar taip, buvau pasilikus laiko remontui, tai pusleles isleidau, apacia istezusia apipjausciau, na, tai tortas igavo kiek zmoniskesni pavidala. Valgytojams nesukele dideliu itarimu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 18, 12:05)
Aij, va mano zvejybinis tortelis...
Labai grazus torciukas, tikrai zvejybinis
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 18, 12:31)
Cukrine mase pagal Meian, tik cukraus pudra naudojau kitokia, ir man ta mase tirpsta na tortas visas aprasojes...
kad iki vakaro dar pasilaikytu, o tada nors ir nugriuna
antras aukstas gavosi kaip zenklas, nes cukrine mase per krastelius suluzo kazka reikejo sugalvoti...
kad iki vakaro dar pasilaikytu, o tada nors ir nugriuna
antras aukstas gavosi kaip zenklas, nes cukrine mase per krastelius suluzo kazka reikejo sugalvoti...
Pirmiausia, tai labai gaila, kad taip isejo
Labai idomu, o kokia visgi buvo cukraus pudra naudota?
QUOTE(Aidutea @ 2009 04 19, 20:44)
Tai va, paskaitynejau, patyrynejau ir pameginau kazka padaryti ir as
Kaip matau, nuorodoje uzvadintas "niamniam" -- na gi is tiesu, tikras niam niam