Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Aidutea @ 2009 04 19, 21:44)
Sveikutes  bigsmile.gif

Kiek groziu cia prisiziurejau, saunuoles visos  drinks_cheers.gif 

Tai va, paskaitynejau, patyrynejau ir pameginau kazka padaryti ir as  blush2.gif

http://www.ipix.lt/i...am/60387064.jpg  - Mano pirmasis kurinys  blush2.gif

Nu jeigu cia pirmas kepinys tada as tyliu blink.gif mega_shok.gif karsta.gif
Atsakyti
Aidutea labai gražu wub.gif
Atsakyti
Aidutea, blink.gif tai koks bus antras g.gif super, o viduje kas ax.gif
Atsakyti
Aidutea, nieko sau pameginai........ blink.gif
Saunuole, labai grazu

O vat as stai del ko atejau. Drauge atveze va toki velni. Gal kas susidure?
Reikia sumaisyti su vandeniu, ir idomu kas bus? Ar cia toks aisingas skystas, ar cia ale fondant mase bus dengimo. Viduje tai kaz kokie miltai, dar neatidarinejau, bet jauciasi.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu visoms ax.gif stengiausi labai rolleyes.gif viduje cipciuko medutis wub.gif dbr labai noreciau ismokti daryti apdengimo mase, bet prisibijau, nes man nelabai kazkaip sekasi su gelyciu mase, tai abejoju ar pavyks su ta apdengimo mase pavks geriau, bet meginsiu kol pavyks showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 19, 18:19)
Aidutea, nieko sau pameginai........ blink.gif
Saunuole, labai grazu

Reikia sumaisyti su vandeniu, ir idomu kas bus? Ar cia toks aisingas skystas, ar cia ale fondant mase bus dengimo. Viduje tai kaz kokie miltai, dar neatidarinejau, bet jauciasi.
user posted image
user posted image

Cia tau gausis tepama mase,panasu i beze,gali aptepti tortus,gali maiseliu isspausti dzibus,torta reikia laikyti kambario temperaturije,tada apdziuva graziai,bet ne dregnai,issileis mirksiukas.gif
Aidutea,labai grazus ir vykes tavo torciukas,o cai su beze puosei??
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 19, 21:19)

Pagal aprašymą manau, kad čia skirtas užtepti, nes jį reikia plakti(bent instrukcijoje parašyta taip) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 04 19, 21:20)
dbr labai noreciau ismokti daryti apdengimo mase, bet prisibijau, nes man nelabai kazkaip sekasi su gelyciu mase, tai abejoju ar pavyks su ta apdengimo mase

mėgink mėgink thumbup.gif aš va irgi galvojau kad tai neįsivaizuojama, o pabandžiau Meian dengimo masę ir iš pirmo karto pavyko thumbup.gif žinok tikrai nėr sudėtinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 17, 00:12)

Na,jau sunaikintas šitas grožis ax.gif Tikrai labai gražus,o ir skanus buvo,tiesiog tirpstantis burnoj.
Atsakyti
aidutea,tortas,labai nuostabus,o gvazdikai kokie wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 19, 22:36)
aidutea,tortas,labai nuostabus,o gvazdikai kokie wub.gif  wub.gif

O as ilgai galvojau, kaip reiketu tas gelytes pavadinti lotuliukas.gif kadangi kai dariau gelyciu mase, man ji nesigavo, o mesti laukan nenorejau, tai buriau doh.gif

Daividija, taip puosiau su beze, as ja tiesiog isimylejau, pakol neismoksiu apdengimo mases daryt bigsmile.gif

Uzniuk, as labai idemiai tyryneju butent meian apdengimo mases recepta, arteja tevu vestuviu metiniu 30-metis, tai galvoju iskepti ypatinga tortuka wub.gif

Va as paziurinejau apie ta royal icing tai va cia neblogai paaiskina http://www.youtube.c...h?v=Efmpm6WNazE
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na jus ir saunuoles, prisiziurejau tiek groziu tai sugalvojau ir as iskept krikstadukrai dvieju aukstu tortuka. Apatini zadu daryt Meduti, o virsutini Cipciuko Anasini, tai norejau jusu paklaust, kazin ar nebus persunkus ar reikia tvirtint su pagaliukais?
Ir galvoju dengt Meian tortu mase, tik l. bijau ar pavyks. Paskui butinai pasirodysiu, jei jeigu tik iseis.
Atsakyti