Rugiagele...
man net silpna pasidaro kai pamatau jusu tortus.... Turiu galvoje visu - Cipciuko, Rugiageles, Meian, visu visu siu puslapiu saunuoliu.... kiekviena karta atvirstu kaip Cipciuko firmine ziurke...
As tai net bijau ka nors det... nusvilpta buciau is karto...
Bet cia na... niiiriaaaaliai viskas... Pas mane jauciu namiskiai bijotu net valgyti ... toki grozi gadint...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 18, 12:05)
Aij, va mano zvejybinis tortelis... [img]
koks nuostabus tortukas, cia jau tikrai zvejui, sitiek zuvu
Rugiagele
As tai su ziurke
As tai su ziurke
Oij aciu, merginos... vyras tai sako: "O kur zvejys?" sakau guli krumuose
O kas del fantazijos.. tai man jos truksta. Nes ideju gaudausi internete, ir paskui tik susidelioju, kaip man geriau
O kas del fantazijos.. tai man jos truksta. Nes ideju gaudausi internete, ir paskui tik susidelioju, kaip man geriau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 18, 14:32)
as tai ir nete ideja pasivogiu ir darau kaip man geriau
tik, dar iki tokio lygio oiiii kaip man toli
Rugiagele26,tobuleji ne dienom o valandom Labai grazu ir meniska!!!!
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 18, 12:05)
Aij, va mano zvejybinis tortelis...
Nu ko slepiesi po dėžute Tortas nuostabus labai įdomus ir išradingas papuošimas - liuks atrodo
[quote=rugiagele26,2009 04 18, 12:05]
Prasom nesijuokti is netiksliai nulipdytu gyvuneliu ir meskeres Zinau, kad lapai galetu buti ryskesni, bet jau yra kaip yra...
Tortas Snickers
Puosta plakta grietinele. Figureles is Cipciuko dengimo mases RECEPTAS
Gelytes, zoles is cukrines mases pagal Cipciuka RECEPTAS
Siek tiek pablizginta sidabro ir aukso dulkem. Viskas valgoma, isskyrus meldu koteliai.
Iki tobulumo dar oij kaip toli...
.....na žodžių neradau , tai einu pasiieškoti , kur mano žiūrkė ...
Mergaitės , kokį foną jums rodo , nu nesamonė kažkokia
Prasom nesijuokti is netiksliai nulipdytu gyvuneliu ir meskeres Zinau, kad lapai galetu buti ryskesni, bet jau yra kaip yra...
Tortas Snickers
Puosta plakta grietinele. Figureles is Cipciuko dengimo mases RECEPTAS
Gelytes, zoles is cukrines mases pagal Cipciuka RECEPTAS
Siek tiek pablizginta sidabro ir aukso dulkem. Viskas valgoma, isskyrus meldu koteliai.
Iki tobulumo dar oij kaip toli...
.....na žodžių neradau , tai einu pasiieškoti , kur mano žiūrkė ...
Mergaitės , kokį foną jums rodo , nu nesamonė kažkokia
Nu baikit jau girti... nes jau net nesmagu darosi... aciu visoms bet dar tobulet ir tobulet yra kur... (jezau, nu vynelis ir apnese mane..)
Fonas LUBELLA
Fonas LUBELLA
mane tai žiauriai erzina šitas fonas, viskas ant tiek susilieję, kad man su okuliorais sukasi galva į jį žiūrint
QUOTE(Olesta @ 2009 04 18, 18:24)
mane tai žiauriai erzina šitas fonas, viskas ant tiek susilieję, kad man su okuliorais sukasi galva į jį žiūrint
.....ir man tas pat ...