Cipciuk, ačiū už info. Reikės išbandyti.
Ilgai ruošiausi ir pagaliau padariau savo pirmąjį "Juodąjį mišką". Supratau, kad ne veltui merginos jį kepė. Tikrai skanus tortukas Vyras paragavęs tortą, jį pavadino "rimtu šokoladiniu tortu"
Puošiau jį pirktinėmis kokteilio vyšnaitėmis (pamirkytomis į baltą šokoladą), lapeliais, pagamintais iš balto šokolado. Torto viršuje - "marmurinė" glazūra.
Kaip ją padaryti, parašyta čia
P.S. Tortą dariau 17 cm formoje. Glazūrai ėmiau 3 rūšių šokoladą: baltą, juodą bei pienišką po 33-34 g (bendra masė gavosi 100 g, buvo kaip tik). Į kiekvieną pyliau po 1 v.š. grietinėlės. Toliau indą su šokoladu bei grietinėle dėjau į indą su karštu vandeniu ir maišiau iki vientisos masės. Toliau pyliau kiekvienos rūšies masę po šaukštą ant torto viršaus į skirtingas puses. Paėmiau degtuką ir braukiau per "skirtingos spalvos mases", taip gavosi ornamentas.
O Juodasis miškas su nauju veidu aš irgi kirsčiau, labai jau skanus šis torčiukas, gražiai papuoštas
migle 79,torta papuosei nuostabiai
dar nebaigtas, nes jau pavargau... ryt dar pagrazinsiu
a jau kiek broku kitam kartui jau aiskiau bus
truksta keliu dekoro juosteliu ir totas bus ciki
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 17, 17:27)
truksta keliu dekoro juosteliu ir totas bus ciki
zinau
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 17, 17:28)
zinau
taip laukiau pasirodymo kuria mase dengei, man irgi aktualu greitai bus tikiu, kad pavargai
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 17, 17:26)
dar nebaigtas, nes jau pavargau... ryt dar pagrazinsiu
a jau kiek broku kitam kartui jau aiskiau bus
a jau kiek broku kitam kartui jau aiskiau bus
tas kaspinas graziai atrodo
o tas 18 man kaip kelio zenklas
bet vargelio tai tikrai buta
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 17, 16:49)
Cipciuk, ačiū už info. Reikės išbandyti.
Ilgai ruošiausi ir pagaliau padariau savo pirmąjį "Juodąjį mišką". Supratau, kad ne veltui merginos jį kepė. Tikrai skanus tortukas Vyras paragavęs tortą, jį pavadino "rimtu šokoladiniu tortu"
Puošiau jį pirktinėmis kokteilio vyšnaitėmis (pamirkytomis į baltą šokoladą), lapeliais, pagamintais iš balto šokolado. Torto viršuje - "marmurinė" glazūra.
Kaip ją padaryti, parašyta čia
Ilgai ruošiausi ir pagaliau padariau savo pirmąjį "Juodąjį mišką". Supratau, kad ne veltui merginos jį kepė. Tikrai skanus tortukas Vyras paragavęs tortą, jį pavadino "rimtu šokoladiniu tortu"
Puošiau jį pirktinėmis kokteilio vyšnaitėmis (pamirkytomis į baltą šokoladą), lapeliais, pagamintais iš balto šokolado. Torto viršuje - "marmurinė" glazūra.
Kaip ją padaryti, parašyta čia
grazus juodasis miskas as turiu zaliu vysnaiciu, pirkau tortui puosti, bet neprireike, o dabar neistaikau kur jas panaudoti
gal kas gali patarti:
siandien bandziau daryti papuosimus is marsmelov saldainiu.mase gavosi puiki,bet nesuprantu badaryta gelyte ji deformuojasi atrodo kad leidziasi ir praranda forma.kodel?
siandien bandziau daryti papuosimus is marsmelov saldainiu.mase gavosi puiki,bet nesuprantu badaryta gelyte ji deformuojasi atrodo kad leidziasi ir praranda forma.kodel?
QUOTE(jav @ 2009 04 17, 18:57)
gal kas gali patarti:
siandien bandziau daryti papuosimus is marsmelov saldainiu.mase gavosi puiki,bet nesuprantu badaryta gelyte ji deformuojasi atrodo kad leidziasi ir praranda forma.kodel?
siandien bandziau daryti papuosimus is marsmelov saldainiu.mase gavosi puiki,bet nesuprantu badaryta gelyte ji deformuojasi atrodo kad leidziasi ir praranda forma.kodel?
gal kai tirpinai per daug vandenuku ipylei, arba cukraus pudros per mazai.
man irgi taip gavosi tai dadėjau cukraus pudros ir liuks išėjo