Gal galit pasakyt kaip rankas nusiplaunat po dazymo su medvilniniais dazais, pirstai daugiau nusidaze, nei kiausiniai..
Na jau šiemet kaip nesiseke dažyti kiaušinukus tai jau ir kaip visad klaids po laiko supratau, ai dzin vistiek suvalgyt reiks
galiu pasi girti tuo kad visos spalvos naturaliai isgautos . taigi:
darbavosi, šienas, juodalksnio žieve, ir žinoma svogunu laiškai, (2 budais)
o nebandei su citrinos rugštele patrinti tu ranku,
galiu pasi girti tuo kad visos spalvos naturaliai isgautos . taigi:
darbavosi, šienas, juodalksnio žieve, ir žinoma svogunu laiškai, (2 budais)
QUOTE(tomule @ 2010 04 03, 18:15)
Gal galit pasakyt kaip rankas nusiplaunat po dazymo su medvilniniais dazais, pirstai daugiau nusidaze, nei kiausiniai..
o nebandei su citrinos rugštele patrinti tu ranku,
Dzenete, puiku, gražu, natūralu....
Papildyta:
Viskas gerai, **Luka**, labai gražūs margučiai, tokie natūralūs...
Papildyta:
QUOTE(**Luka** @ 2010 04 03, 16:05)
Silsta, lb grazus
Manieji dazyti su dazais, bet va kaip spalva 'paeme', praktiskai nieko. Dar nera taip buve. Gerai, kad bent zolytes savo darba atliko.
Manieji dazyti su dazais, bet va kaip spalva 'paeme', praktiskai nieko. Dar nera taip buve. Gerai, kad bent zolytes savo darba atliko.
Viskas gerai, **Luka**, labai gražūs margučiai, tokie natūralūs...
Dzenete,
Puikios spalvos! Buk gera, aprasyk placiau kaip dazei, net ir kokias klaidas darei, kad mes pasimokytume...
Labai domina, kaip ta spalva i melynuma isgavai?
Puikios spalvos! Buk gera, aprasyk placiau kaip dazei, net ir kokias klaidas darei, kad mes pasimokytume...
Su Šv. Vėlykom
Čia mano kiaušinukai, šiais metais irgi tik su naturaliom priemonėm bandžiau: ciberžole bei raudonaisiais svogūnų lukštais
Čia mano kiaušinukai, šiais metais irgi tik su naturaliom priemonėm bandžiau: ciberžole bei raudonaisiais svogūnų lukštais
QUOTE(Aneri @ 2010 04 04, 08:22)
Vėlykom
Su šventėm! Bet jei sveikinti, tai gal be klaidų
Nors, jei net ant atvirukų mačiau užrašyta Vėlykos, tai... Gaila, kad net tokiuose žodžiuose klaidas darom. Bet, niekada nevėlu mokytis
Aneri, jūsų velykiniai margučiai puikūs!
QUOTE(Jurgytė @ 2010 04 04, 09:21)
Su šventėm! Bet jei sveikinti, tai gal be klaidų
Nors, jei net ant atvirukų mačiau užrašyta Vėlykos, tai... Gaila, kad net tokiuose žodžiuose klaidas darom. Bet, niekada nevėlu mokytis
Sorry Net nzn kaip taip gavos Ačiu už pastabą
Su Šv. Velykom!
o stai ir mano "šedevrai"...
Papildyta:
as darbavausi su pirstinem, rankos svaruteles
galiu pasi girti tuo kad visos spalvos naturaliai isgautos .
labai grazus marguciai... as pernai bandziau daryt naturaliai , bet nesigavo su juodalksniu dazus pasigaminti, gal recepta parasysit.
kitais metais bandysiu vel naturaliais dazais dazyt, nes siemet medvilniniai dazai taip nudaze baltymus kad valgyt neimanoma tokiu marguciu
o stai ir mano "šedevrai"...
Papildyta:
QUOTE(tomule @ 2010 04 03, 17:15)
as darbavausi su pirstinem, rankos svaruteles
QUOTE(Dzenete @ 2010 04 03, 17:28)
galiu pasi girti tuo kad visos spalvos naturaliai isgautos .
labai grazus marguciai... as pernai bandziau daryt naturaliai , bet nesigavo su juodalksniu dazus pasigaminti, gal recepta parasysit.
kitais metais bandysiu vel naturaliais dazais dazyt, nes siemet medvilniniai dazai taip nudaze baltymus kad valgyt neimanoma tokiu marguciu
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 04 03, 19:48)
Dzenete,
su ta melsva spalva tai vos ne anegdotas gavosi, pati nežinau kaip išejo.
Juodalksnio žieve su surudijuse geležimi užpylus verdanciu vandeniu laikiau apie savaite ( drauge sake kad užtenka paros ar dvieju, bet tiesiog aš ankščiau žievės prisilaupiau ir nenorejau kad ji išdžiūtų)
žodziu skyscio prituko tai truputi vandens ipyliau, kad apsemtu kiaušinius, iš pradžiu nedaže visai, ilgokai viriau ir dar mirkale laikiau, ir ištraukiau tokius violetinius, o kai antra karta pabandžiau tame paceme virale visrti jau po trumpesnio laiko gavosi tamsiai melyni, vos ne juodi. Tai ir galvoju ar če kad praskiedžiau ar del ko taip isejo? Mastau kad ilgai verdant po kelis kart gal ir spalvos ryskumas sustiprejo. Žodžiu netyče išejo
O klaideles tai žmogiškos, Į viena mirkala verdant acto pamiršau ipilti, ir įsitikinau, kad daug geriau yra dėti džiovintas žolytes, nei šviežes. Visada ju vasara prisirenku ir į sena knygą, bet šiemet su dauguma mažyle susidorojo.
labai zalias grazus,cia tikriausiai su spinatais ,ir kiti be abejo
juratata ir mergyte83 nerealiai gražūs Jūsų margučiai
Mergyte83 išduok paslaptį
Nes aš ir su ciberžole ir su špinatais bandžiau ir nesigavo beveik nieko, o taip svajojau apie gražią žalią bei geltoną spalvą
Kiek laiko virei ar laikei? Ar pylei acto? .....
Mergyte83 išduok paslaptį
Nes aš ir su ciberžole ir su špinatais bandžiau ir nesigavo beveik nieko, o taip svajojau apie gražią žalią bei geltoną spalvą
Kiek laiko virei ar laikei? Ar pylei acto? .....